5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Matthe

Matthe

Üye
Hakan ben telefonu satıcam Android'e geçicem, satarken orjinal sistemine döndürmek istiyorum bana yardım eder misin?

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
Hakan ben telefonu satıcam Android'e geçicem, satarken orjinal sistemine döndürmek istiyorum bana yardım eder misin?
Navifirm' i indiriceksin. Navifirm üzerinden telefonun rengine göre yazılımını indiriyorsun. İndirdiğin dosyaları RM-356 klasörüne atıp telefonunu sıfırlıyorsun. Daha 2 gün önce yaptım. Pes ettirdi. Şimdi tekrar bu cfwyi yüklüyorum. :oke:

Matthe

Matthe

Üye
Navifirm' i indiriceksin. Navifirm üzerinden telefonun rengine göre yazılımını indiriyorsun. İndirdiğin dosyaları RM-356 klasörüne atıp telefonunu sıfırlıyorsun. Daha 2 gün önce yaptım. Pes ettirdi. Şimdi tekrar bu cfwyi yüklüyorum. :oke:

hehehe :D valla ben satıcağım için alan kişi pes etsin beni ilgilendirmez :D cfw'yi atmadan önce v40.0.2 sürümü yüklüydü ama navifirmde benim telefonun kodu v12.0.91 sürümünde çıktı bi problem olmaz inşallah?

Nokia X6 16 GB. telefonun kodu 059B036

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Matthe

Matthe

Üye
tamam o zaman sağolasın, cfw süper ama telefoncu cfwli telefonu almadı orjinal sistemine döndür diyo

bilaluguz

Üye
çok güzel eline sağlık :)) farklı güncelleme bekliyoruz :)))

YENSARY

Üye
kardeş bu çıkarılanlârı (programları) bir arşiv yapıp link veremez misin

oneally

oneally

Üye
Selamlar dostum senin eski sürümün üstüne bu son güncellemeyi yükledim şimdi telefonun müzik çaları hafıza kartını görmüyor hafıza kartını formatladım tekrar yükledim ama yine aynı sorunla karşılaştım ve müzik dinleyemiyorum. Sorun ne olabilir napmalıyım ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar dostum senin eski sürümün üstüne bu son güncellemeyi yükledim şimdi telefonun müzik çaları hafıza kartını görmüyor hafıza kartını formatladım tekrar yükledim ama yine aynı sorunla karşılaştım ve müzik dinleyemiyorum. Sorun ne olabilir napmalıyım ?

a.selam... hafıza kartını biçimlendir hatd format at... Müzikleride sounds digitale at

romanci05

romanci05

Üye
2 gündür zorluyorum performans gayet iyi.

bycesar05

Üye
Beyler Bende 5800 kullanıcısıyım Bu İşletim Sistemini Kurmayı Düşünüyorum ama açıkcası telefona bişe olur diye korkuyorum kuran buradan kuran biri cevap yazabilirmi acaba telefona herhangi bi zararı var mı?

bycesar05

Üye
Beyler tek tek yorumları okumadım acalem vardı ama kuran ve kullanan var mı telefona bi zararı dokunurmu bide telefonun eski işletim sistemini nasıl geri kurarım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefona hiç bir şekilde zarar gelmez. Takıldığın yerde yaz yardım ederim

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
abi kuran biri diyondan nerdeyse her 5800 var gecen arkadas ikinci el nokia aldı hakanın cfw yüklüydü not hakan abi bizim okulun tümünde fp6 yüklü

- - - Eklendi - - -

resmen ünlüsün

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Sorunsuz çalışıyor çok saolasın

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Kurmanızı Kesinlikle öneriyorum Tereddüt etmenize gerek yok..

- - - Eklendi - - -

Harika bi iş çkarılmış elnze sağlık

Üst Alt