Navifirm' i indiriceksin. Navifirm üzerinden telefonun rengine göre yazılımını indiriyorsun. İndirdiğin dosyaları RM-356 klasörüne atıp telefonunu sıfırlıyorsun. Daha 2 gün önce yaptım. Pes ettirdi. Şimdi tekrar bu cfwyi yüklüyorum.Hakan ben telefonu satıcam Android'e geçicem, satarken orjinal sistemine döndürmek istiyorum bana yardım eder misin?

Navifirm' i indiriceksin. Navifirm üzerinden telefonun rengine göre yazılımını indiriyorsun. İndirdiğin dosyaları RM-356 klasörüne atıp telefonunu sıfırlıyorsun. Daha 2 gün önce yaptım. Pes ettirdi. Şimdi tekrar bu cfwyi yüklüyorum.![]()
valla ben satıcağım için alan kişi pes etsin beni ilgilendirmez
cfw'yi atmadan önce v40.0.2 sürümü yüklüydü ama navifirmde benim telefonun kodu v12.0.91 sürümünde çıktı bi problem olmaz inşallah?telefonuma yükledim gayet iyi görünüyor. Emeğinize sağlık.
çok güzel eline sağlık) farklı güncelleme bekliyoruz
))
kardeş bu çıkarılanlârı (programları) bir arşiv yapıp link veremez misin
Selamlar dostum senin eski sürümün üstüne bu son güncellemeyi yükledim şimdi telefonun müzik çaları hafıza kartını görmüyor hafıza kartını formatladım tekrar yükledim ama yine aynı sorunla karşılaştım ve müzik dinleyemiyorum. Sorun ne olabilir napmalıyım ?
2 gündür zorluyorum performans gayet iyi.
heheabi kuran biri diyondan nerdeyse her 5800 var gecen arkadas ikinci el nokia aldı hakanın cfw yüklüydü not hakan abi bizim okulun tümünde fp6 yüklü
- - - Eklendi - - -
resmen ünlüsün
hehe saolasınız kardeşimSorunsuz çalışıyor çok saolasın