5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

polat212

Üye
çok teşekkürler kardeşim inşallah sorun çikarmaz

osmancomez

Üye
p- dongle not detected. please insert activated dongle. bu hatayı alıyorum jafı açmaya çalışırken ; bunu nasıl çözebilirim ;?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler kardeşim inşallah sorun çikarmaz
rica ederim bir şey olursa yaz yardım ederim

- - - Eklendi - - -

p- dongle not detected. please insert activated dongle. bu hatayı alıyorum jafı açmaya çalışırken ; bunu nasıl çözebilirim ;?
virüs programını kapat... jafı tekrar indir ve kur...

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: osmancomez

osmancomez

Üye

rica ederim bir şey olursa yaz yardım ederim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardeşim müsaitsen teamwiever ile yardım edebilir misin ? şimdi de cant load winscard hatası aldım ?

osmancomez

Üye

tamam olur müsaitim şuan

eyvallah ama yaptım oldu şimdi 4x4ü flashlayacam , sadece o 110mblık dosyayı değiştiriyoruz değil mi ?

- - - Eklendi - - -

4x4 denedim ama telefonun ekranın v60. ... yazıyo onunda altında local mode -nokia yazııyor bir sorun mu var acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ama yaptım oldu şimdi 4x4ü flashlayacam , sadece o 110mblık dosyayı değiştiriyoruz değil mi ?

- - - Eklendi - - -

4x4 denedim ama telefonun ekranın v60. ... yazıyo onunda altında local mode -nokia yazııyor bir sorun mu var acaba
test modunda kaldı. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç. sorun teşkil etmez pc nin driverları ile alakalıdır...

osmancomez

Üye

test modunda kaldı. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç. sorun teşkil etmez pc nin driverları ile alakalıdır...
tamamdır çok çok sağolasın 4x4 oldu , ellerine sağlık bu yazılım için :)

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
ayarlar ikonunu nasıl değiştirecez bu yazılımda hangi mif dosyasında hakan abi kendime göre görselleştiriyorum bi bulamadım

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan Mediafireye Girip Bir şey Yükleyebiliyorumusun veya dosyalarını görebiliyormusunun ben göremiyorumda yükleyemiyorumda

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Hakan abi bi bakarsan sevinirim :)

Orodruin

Üye
Bu CFW'nin temasını paylaşabilir misiniz arkadaşlar wallpaperları ile birlikte görsel bi paket olarak :)

polat212

Üye
arkadaşım jaf ta en son
test modu ayarları
hata işlem iptal
tamam
diye bi yazı çıktı ve telefon local mode nokıa yazısında kaldı lütfen yardım et

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
arkadaşım jaf ta en son
test modu ayarları
hata işlem iptal
tamam
diye bi yazı çıktı ve telefon local mode nokıa yazısında kaldı lütfen yardım et

bataryayı çıkar tak işlem tamamdır korkmana gerek yok cihaza başarıyla yazılım yüklenmiş

erdi4164

Üye
herşeyi yaptım flaşı yaptım usb ile bağlayıp telefonu açtım power on diyor açmıyorum bulunamadı diyor ne yapmalayım

Üst Alt