haqanguven
Üye
Eksik dosya derken hangi dosyaları alacağım kardeşim , biraz kafa ütüledim ama kusura bakmayapmışken tam yapayim diyorum
3x4 ün üzerine 4x4 ü at flaşhla

Eksik dosya derken hangi dosyaları alacağım kardeşim , biraz kafa ütüledim ama kusura bakmayapmışken tam yapayim diyorum

3x4 ün üzerine 4x4 ü at flaşhla![]()

Eyvallah kardeşim , Allah razı olsun . Bir sorun falan olursa yeniden buraya yazarım. Kolay gele![]()
rica ederim bir şey olursa yaz yardım ederimçok teşekkürler kardeşim inşallah sorun çikarmaz
virüs programını kapat... jafı tekrar indir ve kur...p- dongle not detected. please insert activated dongle. bu hatayı alıyorum jafı açmaya çalışırken ; bunu nasıl çözebilirim ;?
virüs programını kapat... jafı tekrar indir ve kur...p- dongle not detected. please insert activated dongle. bu hatayı alıyorum jafı açmaya çalışırken ; bunu nasıl çözebilirim ;?
kardeşim müsaitsen teamwiever ile yardım edebilir misin ? şimdi de cant load winscard hatası aldım ?
rica ederim bir şey olursa yaz yardım ederim
- - - Eklendi - - -
virüs programını kapat... jafı tekrar indir ve kur...
- - - Eklendi - - -
virüs programını kapat... jafı tekrar indir ve kur...
tamam olur müsaitim şuankardeşim müsaitsen teamwiever ile yardım edebilir misin ? şimdi de cant load winscard hatası aldım ?
ewet...eyvallah ama yaptım oldu şimdi 4x4ü flashlayacam , sadece o 110mblık dosyayı değiştiriyoruz değil mi ?
tamam olur müsaitim şuan
test modunda kaldı. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç. sorun teşkil etmez pc nin driverları ile alakalıdır...eyvallah ama yaptım oldu şimdi 4x4ü flashlayacam , sadece o 110mblık dosyayı değiştiriyoruz değil mi ?
- - - Eklendi - - -
4x4 denedim ama telefonun ekranın v60. ... yazıyo onunda altında local mode -nokia yazııyor bir sorun mu var acaba
tamamdır çok çok sağolasın 4x4 oldu , ellerine sağlık bu yazılım için
test modunda kaldı. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç. sorun teşkil etmez pc nin driverları ile alakalıdır...

tamamdır çok çok sağolasın 4x4 oldu , ellerine sağlık bu yazılım için![]()

hakan Mediafireye Girip Bir şey Yükleyebiliyorumusun veya dosyalarını görebiliyormusunun ben göremiyorumda yükleyemiyorumda
ayarlar ikonunu nasıl değiştirecez bu yazılımda hangi mif dosyasında hakan abi kendime göre görselleştiriyorum bi bulamadım
arkadaşım jaf ta en son
test modu ayarları
hata işlem iptal
tamam
diye bi yazı çıktı ve telefon local mode nokıa yazısında kaldı lütfen yardım et