5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

manson1992

Üye
hakan bey anlatırmısınız nasıl düzenliyeceğim bu ses komutlarının dosyalarını ilginiz için teşekkürler

hikmet366

hikmet366

Üye

Bu Hakan Hangi İcon Paketi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey anlatırmısınız nasıl düzenliyeceğim bu ses komutlarının dosyalarını ilginiz için teşekkürler

buyur düzenledim. nfe ile rofs2 e at paketle flaşhla... olurmu bilmiyorum ama rom patcherdan open4all yamasını aktif et c sürücüsüne at telefonu yeniden başlat

- - - Eklendi - - -

Bu Hakan Hangi İcon Paketi

icon paketi değil. benim daha önceden düzenlemiş olduğum mosaic temasına eklediğim iconlardır sonradan kaldırdım

hikmet366

hikmet366

Üye

buyur düzenledim. nfe ile rofs2 e at paketle flaşhla... olurmu bilmiyorum ama rom patcherdan open4all yamasını aktif et c sürücüsüne at telefonu yeniden başlat

- - - Eklendi - - -

icon paketi değil. benim daha önceden düzenlemiş olduğum mosaic temasına eklediğim iconlardır sonradan kaldırdım

Tm Saol

Joker

Joker

Emekli Yönetici
abi ben belle temalarına bayılıyorum özellikle senin verdiklerin çok güzel . bu şekilde şeffaf temalar aradım ama istediğim gibi olmadı sen tema eklemeyi düşünüyomusun :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi ben belle temalarına bayılıyorum özellikle senin verdiklerin çok güzel . bu şekilde şeffaf temalar aradım ama istediğim gibi olmadı sen tema eklemeyi düşünüyomusun :)

daha güncelleme düşünmüyorum. zaten şuan s^3 için cfw çalışmalarım var o yüzden çok yoğunum

Kartepe41

Üye
Belki basit bi soru ama open4all yaması nasıl aktif edilir.

hikmet366

hikmet366

Üye
Bir An Gülesim Geldi :d::d::d::d::d:

Kartepe41

Üye
İçinden gülseydin :)

- - - Eklendi - - -

Hakan teşekkür ederim cevabın için, bu işlerden çok anlamam alıp kuruyorum sadece senin cfw.lweri. bu yamalar içinde gömülü ve sadece menülerde gözükmüyor diye biliyordum. bu yüzden sordum. Tekrar teşekkürler.

hikmet366

hikmet366

Üye
:ehe

Üst Alt