5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

anchues01

Üye
PHOENİX + TR YAMA yı kurdum şimdilik ama Program Files/ODEON/JAF/JAF USB Driver adlı dosyayı bulamadım.neyi kurunca cıkcak ki bu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
PHOENİX + TR YAMA yı kurdum şimdilik ama Program Files/ODEON/JAF/JAF USB Driver adlı dosyayı bulamadım.neyi kurunca cıkcak ki bu ?

sen phoenixle atmıycaksın ki jaf ile atacaksın. Ana başlıkta jaf var indir onu kur

anchues01

Üye
abi ben şimdi o linklerden hangisini indirecem ya vallahi anlamadım kusura bakma. jaf+nokia suite olana tıklıyorum o dediğim phoenix cıkıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi ben şimdi o linklerden hangisini indirecem ya vallahi anlamadım kusura bakma. jaf+nokia suite olana tıklıyorum o dediğim phoenix cıkıyor.

hımm o zaman bekle link karışmış pc geçince düzeltirim

baratrum27

Üye
5228 çalışır mı

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Mrß. Hakan Bey Çok TskrLer Muhteşem bir çaLışma ne GerkrSe yazıLım oLarak yapıLmış,Bir Sorum oLacak JafLamadan önCe Nfe iLe Yazı Tipini Değiştrip Sonradan fLashLasam oLur mu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Mrß. Hakan Bey Çok TskrLer Muhteşem bir çaLışma ne GerkrSe yazıLım oLarak yapıLmış,Bir Sorum oLacak JafLamadan önCe Nfe iLe Yazı Tipini Değiştrip Sonradan fLashLasam oLur mu ?

teşekkürler güle güle kullan. Olur ama benim verdiklerim olur onun dışındaki fontları düzenlemen gerek

manson1992

Üye
Hakan bey ses komutları çalışmıyor ilğilenirseniz çok sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey ses komutları çalışmıyor ilğilenirseniz çok sevinirim

ses komutları başlangıçta devre dışı bıraktığım için çalışmıyor... güncelleme getiremem onun için ama gerekli dosyaları düzenleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Joker

drenkırmen

Üye
peki bi sorun olunca formatla gidiyomu

Lancerr

Lancerr

Üye

hakan senin yazılımı "sadece benim telefonda" bu hale getirdim nasıl :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eksta uygulamalarla oluyor herşey ama ram yiyor...

Üst Alt