5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hakkını helal et hakan kardeşim paylaşmamak şartıyla navibarını kendi yapacağım fwme aldım :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çabalarını tebrik ediyorum, hazirandan beri guncellemelerini takip ediyorum. Izin verirsen 3 tane sorum vardı. Cihazım X6

* 01.02.2013 güncellemesi sonrası hiçbir program açık olmamasına rağmen, yol tarifi sırasında hafıza dolu uyarısı verip normal haritaya atıyor kendini.

* kamera seslerinden birisini iptal edebilirmisin, cak cak ses cıkıyor:(

* tuş kilidi kapalı iken, müzik sesini kısıp açamıyoruz. Orjinal symbian systemde tuş kilidi aktif iken bu durumdan faydalanabiliyorduk.

Başarılarının devamını diliyorum.

- - - Eklendi - - -

navigasyonda sanırım bir sorun yok, bir defalık yaptı sanırım

tlfnu kapat aç ram düzelir hafıza dolu uyarısı almazsın..
Kamera sesi 4 ü seç sessiz çekim yapar...
C6 portunda tuş kilitliyken ses açma kısma yok malese

- - - Eklendi - - -

hakkını helal et hakan kardeşim paylaşmamak şartıyla navibarını kendi yapacağım fwme aldım :)

valla sıkıldım artık demiyorum bişey

lazye

lazye

Üye
abi ben yapamıcam galiba sen yapıp bana verebilir misin çok rica edicem... ama emir koşmuyorum yanlış anlama ... ben pek anlamıyorum bu işlerden... ?

adasko

Üye
Beyler bu cfw 5228 uygunmudur...
Ayrıca bu cfw hakkında biraz acemiyim yardım edebilen varsa sevinirim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi ben yapamıcam galiba sen yapıp bana verebilir misin çok rica edicem... ama emir koşmuyorum yanlış anlama ... ben pek anlamıyorum bu işlerden... ?
bende daha önceden yapmadım okuyup yapıcam sende okuyup yapıcaksın.. bana yazmak yerine konuya yaz kardeşim

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi tukcell sosyal paket aldım tl de gidi ofw ve bazı cfw lerde olmu yeni web browser yüzünden herhalde

- - - Eklendi - - -

hakan abi tukcell sosyal paket aldım tl de gidi ofw ve bazı cfw lerde olmu yeni web browser yüzünden herhalde

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

cfw ile sosyal paketin ne alakası var ki. Müşteri hizmetlerini ara kardeşim

alicos

Üye
arkadasım kamera 4 de ses var, yanılıyor muyum.

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
hakan abi resimde işaretlediğim yerin mod nereden bula bilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
CYBERstix

CYBERstix

Üye
Baktım da hiç halini hatırını soran yok.Nasılsın üstad? Allah kolaylıklar versin sana bu kadar soruları cevaplamakta. FP4' ünü kullanıyorum aylardır. Hiçbir şikayetim yok. İyi çalışmalar dilerim. Ha bu arada bir gelişme olur diye de takipteyim :ehe

alicos

Üye
Baktım da hiç halini hatırını soran yok.Nasılsın üstad? Allah kolaylıklar versin sana bu kadar soruları cevaplamakta. FP4' ünü kullanıyorum aylardır. Hiçbir şikayetim yok. İyi çalışmalar dilerim. Ha bu arada bir gelişme olur diye de takipteyim :ehe

ya kardeş doğru soyluyorsun bi de trip atanlar var:D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

:) valla teksin... yoğunum bu aralar.. hem özel hayat hem sosyal hayatta koşuşturuyorum... s^3lere yeni cfw çıkartıyorum onun yoğunluğu da var yakında yayında :) sende iyisindir umarım.. neyse konu dağılmasın hayırlı günler kardeşim

- - - Eklendi - - -

ya kardeş doğru soyluyorsun bi de trip atanlar var:D

:) evet

uqurykn

uqurykn

Üye
slm öncelikle teşekkürler mod güzel hatta harika ama oyun yükledim ekrana ABCD harfleri birde yön tuşları geliyor bunu nasıl kapatabilirim bunun yüzünden oyun aynayamyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm öncelikle teşekkürler mod güzel hatta harika ama oyun yükledim ekrana ABCD harfleri birde yön tuşları geliyor bunu nasıl kapatabilirim bunun yüzünden oyun aynayamyorum

rica ederim güle güle kullan... Yüklü uygulamalara gir. Hangi oyunsa onun üstüne bir kez tıkla seçenekler diyip suiti ayarlarına tıkla oyun tuşlarımı ne tam hatırlamıyorum onu kapat tamamdır...

alisattuf

Üye
Hakan hocam elinize sağlık. 25.06.2012 252. sayfada "linkler yüklenmiştir" demişsiniz. Ama link göremiyoruz. İlk sayfadaki mi acaba son sürümü? Kısaca yanıtlarsanız sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan hocam elinize sağlık. 25.06.2012 252. sayfada "linkler yüklenmiştir" demişsiniz. Ama link göremiyoruz. İlk sayfadaki mi acaba son sürümü? Kısaca yanıtlarsanız sevinirim.

her zaman ilk sayfadadır son güncel linkler

Üst Alt