çabalarını tebrik ediyorum, hazirandan beri guncellemelerini takip ediyorum. Izin verirsen 3 tane sorum vardı. Cihazım X6
* 01.02.2013 güncellemesi sonrası hiçbir program açık olmamasına rağmen, yol tarifi sırasında hafıza dolu uyarısı verip normal haritaya atıyor kendini.
* kamera seslerinden birisini iptal edebilirmisin, cak cak ses cıkıyor
* tuş kilidi kapalı iken, müzik sesini kısıp açamıyoruz. Orjinal symbian systemde tuş kilidi aktif iken bu durumdan faydalanabiliyorduk.
Başarılarının devamını diliyorum.
- - - Eklendi - - -
navigasyonda sanırım bir sorun yok, bir defalık yaptı sanırım
hakkını helal et hakan kardeşim paylaşmamak şartıyla navibarını kendi yapacağım fwme aldım![]()
bende daha önceden yapmadım okuyup yapıcam sende okuyup yapıcaksın.. bana yazmak yerine konuya yaz kardeşimabi ben yapamıcam galiba sen yapıp bana verebilir misin çok rica edicem... ama emir koşmuyorum yanlış anlama ... ben pek anlamıyorum bu işlerden... ?
hakan abi tukcell sosyal paket aldım tl de gidi ofw ve bazı cfw lerde olmu yeni web browser yüzünden herhalde
- - - Eklendi - - -
hakan abi tukcell sosyal paket aldım tl de gidi ofw ve bazı cfw lerde olmu yeni web browser yüzünden herhalde
4 ü seç tercihi sessize alarkadasım kamera 4 de ses var, yanılıyor muyum.
hakan abi resimde işaretlediğim yerin mod nereden bula bilirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4 ü seç tercihi sessize al
tamam ilgilenicem onunlaevet genede ses geliyor
Baktım da hiç halini hatırını soran yok.Nasılsın üstad? Allah kolaylıklar versin sana bu kadar soruları cevaplamakta. FP4' ünü kullanıyorum aylardır. Hiçbir şikayetim yok. İyi çalışmalar dilerim. Ha bu arada bir gelişme olur diye de takipteyim![]()

Baktım da hiç halini hatırını soran yok.Nasılsın üstad? Allah kolaylıklar versin sana bu kadar soruları cevaplamakta. FP4' ünü kullanıyorum aylardır. Hiçbir şikayetim yok. İyi çalışmalar dilerim. Ha bu arada bir gelişme olur diye de takipteyim![]()
valla teksin... yoğunum bu aralar.. hem özel hayat hem sosyal hayatta koşuşturuyorum... s^3lere yeni cfw çıkartıyorum onun yoğunluğu da var yakında yayında
sende iyisindir umarım.. neyse konu dağılmasın hayırlı günler kardeşimya kardeş doğru soyluyorsun bi de trip atanlar var![]()
evetslm öncelikle teşekkürler mod güzel hatta harika ama oyun yükledim ekrana ABCD harfleri birde yön tuşları geliyor bunu nasıl kapatabilirim bunun yüzünden oyun aynayamyorum
Hakan hocam elinize sağlık. 25.06.2012 252. sayfada "linkler yüklenmiştir" demişsiniz. Ama link göremiyoruz. İlk sayfadaki mi acaba son sürümü? Kısaca yanıtlarsanız sevinirim.