5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık hakan :)
symbian cihaz kullanmıyorum ama şu dokunmatik tuşkilidi yazısını nasıl değiştin merak ettim doğrusu hangi dosya editleniyor sıkıntı değilse söylermisin.
teşekkürler...
popupclock.exe

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hakan ufak bir sorum var kamera simgeleri 5800 güzel duruyor ancak arka planındaki siyah paneli nasıl kaldırabilirim?

yolcuhan

Üye
Merhabalar, dün yükledim, kullandım hızı iyi gibi, emeklerinize teşekkürler.
Lakin ben şu kilit ekranı sinir etti. Cebime koyuyorum telefonu,
açıp bakıyorum ki ana ekrandaki kısayollara girmiş, dokunulmadık yeri kalmamış.
Yani kilit en ufak dokunuşla açılıyor. Bunun bir çaresi varmıdır?

PremiumWork

PremiumWork

Üye

Telefona şifre koyabilirsin.

x-scarface

x-scarface

Üye

erho95

Üye
teşekkürler güle güle kullan. hayır duruyor yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi

Hayır :( Yazılımı atıp direk kullandım telefonu :D ya hard format nasıl oluyor uzun mu yani ? Birde neler değişiyor ki hard formatta ?

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
şafaf ana ekranın alt bölmü ve saat yeri şefaf wigetlerin bölümüde şefaf olur sa theme yokmu acill link

emkgks

Üye
Merhaba Hakan bey yazılımı bir gündür kulanıyorum çok güzel bir cfw olmuş eline sağlık. Ama ben bir şey soracaktım. Telefon içerisindeki Müzik player, Ovi Haritalar ve zaman dilimi güncellemesini yüklesem sorun olur mu? Cevaplarsan sevinirim.

furkan5

Üye
kardeş öncelikle eline sağlık.Bu yükleme işi ne kadar sürüyor 1 saat oldu hala bitmedi.Yanlış birşey yaptığımı da düşünmüyorum ama.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş öncelikle eline sağlık.Bu yükleme işi ne kadar sürüyor 1 saat oldu hala bitmedi.Yanlış birşey yaptığımı da düşünmüyorum ama.

teşekkürler... şuan telefon ne durumda.. local modede kaldıysa usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç tamamdır

- - - Eklendi - - -

Hakan ufak bir sorum var kamera simgeleri 5800 güzel duruyor ancak arka planındaki siyah paneli nasıl kaldırabilirim?

tema değiştirince kalkmıyormu

- - - Eklendi - - -

teşekkürler.. dokunmatik hassasiyeti orjinalinden kat kat yüksek olduğu için bu normaldir... arkadaşın dediği gibi kilit kodu koy açılmaz

- - - Eklendi - - -

Ben soruyu yanlış sordum sanırım :) ilgili dosyanın popupclock olduğunu biliyorum ancak hex te hangi satır sütun onu çözemedim hatırlıyormusun dostum
bakmam gerek... yapalı çok oldu çünkü bir yerden bakıpta yapmıştım

- - - Eklendi - - -

Hayır :( Yazılımı atıp direk kullandım telefonu :D ya hard format nasıl oluyor uzun mu yani ? Birde neler değişiyor ki hard formatta ?

hard format at. hafıza kartını biçimlendir temiz bir sistem elde et hiç hata almazsın o zaman..

- - - Eklendi - - -

fontta ne var

- - - Eklendi - - -

hakan abi fontlara bunuda ekler misin lütfen

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim
- - - Eklendi - - -

şafaf ana ekranın alt bölmü ve saat yeri şefaf wigetlerin bölümüde şefaf olur sa theme yokmu acill link
temalar bölümünde bak. konu dışı soru
- - - Eklendi - - -

Merhaba Hakan bey yazılımı bir gündür kulanıyorum çok güzel bir cfw olmuş eline sağlık. Ama ben bir şey soracaktım. Telefon içerisindeki Müzik player, Ovi Haritalar ve zaman dilimi güncellemesini yüklesem sorun olur mu? Cevaplarsan sevinirim.
teşekkürler güle güle kullan.. müzik çaları güncelleme sonra hata alırsın müzik çalarda.. diğerleri yazılımda mevcut yüklemesende olur

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Nerdeyse bütün temaları denedik ama olmadı video çekerken kaldıyor o siyah bölme ama normal resim çekerken öylece duruyor çekim değerlerinide düşürdük sonuç alamadık.İkonlar çok güzel dursada o arkadasındaki siyah bölme işin tadını değiştiriyor,cfw açıp herhangi bir oynama yapılmadan kuruldu ne yapmamı tavsiye edersin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Nerdeyse bütün temaları denedik ama olmadı video çekerken kaldıyor o siyah bölme ama normal resim çekerken öylece duruyor çekim değerlerinide düşürdük sonuç alamadık.İkonlar çok güzel dursada o arkadasındaki siyah bölme işin tadını değiştiriyor,cfw açıp herhangi bir oynama yapılmadan kuruldu ne yapmamı tavsiye edersin ?

temiz c6 port kurup onda varmı diye bakabilirmisin

- - - Eklendi - - -

temiz c6 port kurup onda varmı diye bakabilirmisin

serdarserdars

Üye
acaba bu temalari topbara uygun hale getirip paylaşabılırmısın

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Belle bar (navibar) verebilirmisin şimdiden :tşk:

yada kodları verebilirsin :)

Üst Alt