5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sağolun hocam telefonu biraz bekletip şarja takınca kendiliğinden düzeldi denge ayarı :) bu arada 5800 telefona x3 00 xpressmusic hoparlörü olur mu ? Benim hoparlörden biri arızalı da ondan çıkarıp ona taksam mümkün müdür ?

çıkış çubukları aynıysa ve yerleri denk geliyorsa olur ama kesin konuşmayalım dene yinede sen

- - - Eklendi - - -

kadeşim ellerine sağlık cfw de kulandığın ikon pakedi çok güzel rica etsem paylaşırmısın teşekürler

rica ederim güle güle kullan. Meego iconlar yazılıma özeldir çekip paylaşılması kesinlikle yasaktır

rft2626

rft2626

Üye
Dostum bu kamera sesini nasıl kapatabiliriz hepsini denedim de farklı farklı sesler sessize almak için ne yapmalı :D

tosyaburak

Üye
kardeş nokia 5228 e uyumlu belle modlu cfw paylaşabilirmsiniz şimdiden teşekkürler

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hakan abi :D öneri gibi olmasın ama yardımı kaldırdın ya nokia firmware cleaner ile aslında tamamen kaldırabilirsin bi program var bütün r14 seçiyorsun yardımı heryerden tamamen kaldırıyor ama şuan deniyip sonucu yazarım istersen :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
o artık 5800 icin yapmıyo :)

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
hakan reis acill yardım flash player 4.1 lite yükleyemiyorum 3.17 yüklü 4.1 nasıl yükleye bilir hata veriyor veya sen göme bilrmisin yazılıma gömde yayınlarmı lütfen bana bir yol göster birde bu telefona effec yüklemeyi beceremedim reismli anlatımını yaparmısın veya forum varsa link veririmisim aciill reis :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu kamera sesini nasıl kapatabiliriz hepsini denedim de farklı farklı sesler sessize almak için ne yapmalı :D

kamera sesi 4 ü seç

- - - Eklendi - - -

kardeş nokia 5228 e uyumlu belle modlu cfw paylaşabilirmsiniz şimdiden teşekkürler

telefon olmadan olmaz

- - - Eklendi - - -

hakan abi :D öneri gibi olmasın ama yardımı kaldırdın ya nokia firmware cleaner ile aslında tamamen kaldırabilirsin bi program var bütün r14 seçiyorsun yardımı heryerden tamamen kaldırıyor ama şuan deniyip sonucu yazarım istersen :)

yardım yok zaten cfw de

- - - Eklendi - - -

hakan reis acill yardım flash player 4.1 lite yükleyemiyorum 3.17 yüklü 4.1 nasıl yükleye bilir hata veriyor veya sen göme bilrmisin yazılıma gömde yayınlarmı lütfen bana bir yol göster birde bu telefona effec yüklemeyi beceremedim reismli anlatımını yaparmısın veya forum varsa link veririmisim aciill reis :)

4.1 v5 ler için var olduğunu bilmiyorum... Yazılıma gömemem hata çok alırım

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye

kamera sesi 4 ü seç

- - - Eklendi - - -

telefon olmadan olmaz

- - - Eklendi - - -

yardım yok zaten cfw de

- - - Eklendi - - -

4.1 v5 ler için var olduğunu bilmiyorum... Yazılıma gömemem hata çok alırım
5800 yazılımı s60v5 değilmi

tosyaburak

Üye
hakan abi nokia 5228 e uyumlu belle
modlu cfw paylaşabilirmsiniz şimdiden
teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi nokia 5228 e uyumlu belle
modlu cfw paylaşabilirmsiniz şimdiden
teşekkürler

telefon olmadan yapamam kardeşim

- - - Eklendi - - -

5800 ftp yüklenmiyormu bu flash lite v4.1 yazılama gömemiyormusun reis veya bana bir yol gösterirmisin videooleri acan bir browser skyfire var oda desteklemiyor senin tavsiyen reis

- - - Eklendi - - -

birde şu dayı tema efekti nasıl yükleniyor resimli anlatırmısın rica edsem

v5 videoları açma kısıtlıdır.. Ama you tubeden real player üzerinden videoları açıyor

- - - Eklendi - - -

5800 ftp yüklenmiyormu bu flash lite v4.1 yazılama gömemiyormusun reis veya bana bir yol gösterirmisin videooleri acan bir browser skyfire var oda desteklemiyor senin tavsiyen reis

- - - Eklendi - - -

birde şu dayı tema efekti nasıl yükleniyor resimli anlatırmısın rica edsem

c/resource nin içine at effekti rom patcherdan c2z yamasını aktif et tamamdır

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye

telefon olmadan yapamam kardeşim

- - - Eklendi - - -

v5 videoları açma kısıtlıdır.. Ama you tubeden real player üzerinden videoları açıyor

- - - Eklendi - - -

c/resource nin içine at effekti rom patcherdan c2z yamasını aktif et tamamdır
sağol babam allah ne muradın var versin tek ricam şu meniyü hiç bozmadan herşe olsum 4x5 olur ve basi bir şekilde yapım yayınlar san seviniri reis

- - - Eklendi - - -

sağol babam allah ne muradın var versin tek ricam şu meniyü hiç bozmadan herşe olsum 4x5 olur ve basi bir şekilde yapım yayınlar san seviniri reis

hakan reis bu ekran gif veya swf uzantılır resimler hareket etmiyor ya onu nasıl yapacaz bir konu açsanda bunları anlatsan reis

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

hakan reis bu ekran gif veya swf uzantılır resimler hareket etmiyor ya onu nasıl yapacaz bir konu açsanda bunları anlatsan reis

herhangi bir düzenleme yapıp yayınlıyamam gerekli herşey sitede var yazılımı birazda kendinize göre düzenleyip kullanınız. Symbianda hareketli duvar kağıdı desteği yoktur boşuna uğraşma

ferhatgny

Üye
bu cfw ye mini qwerty klavyeyi tekrar nasıl yükleriz kendi orjinal fw sindeki gibi

erho95

Üye
Jaf programını açarken şu hatayı alıyorum. "p-key dongle not detected. please insert activated dongle hatası" sebebi nedir acaba ? işletim sistemim win7 x64 uyumluluk modu yaptım gene olmadı, uyumluluk modunu kapattım gene olmadı..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu cfw ye mini qwerty klavyeyi tekrar nasıl yükleriz kendi orjinal fw sindeki gibi

StaticFeatures.dll bu dosyayı temiz porttan çek gelir

- - - Eklendi - - -

Jaf programını açarken şu hatayı alıyorum. "p-key dongle not detected. please insert activated dongle hatası" sebebi nedir acaba ? işletim sistemim win7 x64 uyumluluk modu yaptım gene olmadı, uyumluluk modunu kapattım gene olmadı..

kurarken hata almışındır.. virüs programını kapat tekrar kur

Üst Alt