5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

wherehave

Üye
hikmet veya hakan üstad şu fp4ün 5800 linkini verirmisiniz bulamadım bi yardımcı olun lütfen...

bgrgvr

Üye
hakan ustam senden bi adet fix istesem mümkün mü acaba ? 3x4 menülü olanda müzik çalarda sağ sol ayarı var. o ayarı sağa da alsan aynı sola da alsan aynı yani çalışmıyor. Benim de telefonun hoparlörünün biri bozuk. Onu test etmem gerekiyor. Mümkünse fixleyebilir misin hocam ?

hikmet366

hikmet366

Üye
hikmet veya hakan üstad şu fp4ün 5800 linkini verirmisiniz bulamadım bi yardımcı olun lütfen...

buyur

- - - Eklendi - - -

hakan ustam senden bi adet fix istesem mümkün mü acaba ? 3x4 menülü olanda müzik çalarda sağ sol ayarı var. o ayarı sağa da alsan aynı sola da alsan aynı yani çalışmıyor. Benim de telefonun hoparlörünün biri bozuk. Onu test etmem gerekiyor. Mümkünse fixleyebilir misin hocam ?

müzik çalarda sag sol ayarı var onu dene

strokee

Üye
hakan kardeşim eline saglık güzel calışma olmuş bir ricam var senden bu widget bölümünde uygulama eklmee dediğimiz zaman mesaj türünü sec diye bişe var onu nasıl kaldırırız acaba yama yada yolu varmı gizlemenin daha önceki cfw lerde yoktu sanırım yadımcı olursan sevinirim tşk ederim

hikmet366

hikmet366

Üye
Tamam Bana Bir kaç İcon versene birde şey nası yapcamı buldum işe yarıo ama svg formatına nasıl çevircemi bilmioyum bende var ama icon paketi Svg Format lı dil hep png jpg bunu svg formata nası çevircem

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

sağ sol ayarın hata yok o senin telefondan kaynaklanan sorundur

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim eline saglık güzel calışma olmuş bir ricam var senden bu widget bölümünde uygulama eklmee dediğimiz zaman mesaj türünü sec diye bişe var onu nasıl kaldırırız acaba yama yada yolu varmı gizlemenin daha önceki cfw lerde yoktu sanırım yadımcı olursan sevinirim tşk ederim

resimli anlat anlamadım seni

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hakan özel mesajı açsan müdür sana birşey danışcam yada burdan cevaplayabilrsn.
fw'ye türkçe dil ekliyorum t9 iptal oluyor nasıl düzeltiriz bir bilgin var mı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
Hakan Kardeş Ben İconları Buldum Ama Svg Formatına Nası Çevircem Bir Yardım Et Buyur Link Verim İconları Sen Dönüştür

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan özel mesajı açsan müdür sana birşey danışcam yada burdan cevaplayabilrsn.
fw'ye türkçe dil ekliyorum t9 iptal oluyor nasıl düzeltiriz bir bilgin var mı ?
c5 lerdeki T9 u bilmiyorum ki çözmem için telefon lazım oda yok... Ayrıca yabancı bir cfw yi çeviriyorsan sürüm bilgilerine bak aynı sürüm ofw den nfe ile dili çek... Söyleyebileceğim bunlar daha konu dışı cevap yazmıycam kimseye yazmıyorum çünkü

- - - Eklendi - - -

hikmet konu aç lütfen... Hem herkes yardım eder o konuda... Konu dışına çıkıyorsun...

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

c5 lerdeki T9 u bilmiyorum ki çözmem için telefon lazım oda yok... Ayrıca yabancı bir cfw yi çeviriyorsan sürüm bilgilerine bak aynı sürüm ofw den nfe ile dili çek... Söyleyebileceğim bunlar daha konu dışı cevap yazmıycam kimseye yazmıyorum çünkü

peki sağol yinede

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Hakan Kardeş Ben İconları Buldum Ama Svg Formatına Nası Çevircem Bir Yardım Et Buyur Link Verim İconları Sen Dönüştür

adobe illustrator isini gorur

bgrgvr

Üye
sağolun hocam telefonu biraz bekletip şarja takınca kendiliğinden düzeldi denge ayarı :) bu arada 5800 telefona x3 00 xpressmusic hoparlörü olur mu ? Benim hoparlörden biri arızalı da ondan çıkarıp ona taksam mümkün müdür ?

wherehave

Üye
hakan abi teli nasıl flashlıcam snn verdiin dosyalar bi garip pm atarmısın snn verdiin prpgramları nasıl kullancamı bilmiyorum

hikmet366

hikmet366

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi teli nasıl flashlıcam snn verdiin dosyalar bi garip pm atarmısın snn verdiin prpgramları nasıl kullancamı bilmiyorum
ana sayfada nasıl flaşh atacağına dair bilgiler var bakıp yapabilirsin

hikmet366

hikmet366

Üye
Widdgetler Güzelmiş Başka Varmı Ne Zamna eklendi Ben Görmedimde

efsane1980

efsane1980

Üye
kadeşim ellerine sağlık cfw de kulandığın ikon pakedi çok güzel rica etsem paylaşırmısın teşekürler

Üst Alt