hikmet366
Üye
fp4ümü tavsiye edersiniz hikmet abi fp5 imi
Ben Her Zaman Herşeyin Güncellini Kullanma Tarafıyım Ama Sen O Fp5 Yüklersen Fontun yüzünden Sevmeye bilirsin Ama Ben ginede Fp5 Tarafıyım
fp4ümü tavsiye edersiniz hikmet abi fp5 imi
fovori kartvizit ekleme sorunu yoktur... favoriye ekliycen kişiyi telefon hafızasına kopyala... sonrada seç
Sorun derken şöyle söyleyeyim.Favorilere kartvizit ekleniyor ama rehberde görünmüyor.Ahize simgesine tıklayıp isim olarak yazdığım zaman o kişi çıkıyor.Ayrıca favorilere eklenen kişiler ev ekranındaki kısayollardada görünmüyor o yüzden dedim
fovori kartvizit ekleme sorunu yoktur... favoriye ekliycen kişiyi telefon hafızasına kopyala... sonrada seç
Sorun derken şöyle söyleyeyim.Favorilere kartvizit ekleniyor ama rehberde görünmüyor.Ahize simgesine tıklayıp isim olarak yazdığım zaman o kişi çıkıyor.Ayrıca favorilere eklenen kişiler ev ekranındaki kısayollardada görünmüyor o yüzden dedim
rehberde görümmemesinin sebebi sim hafızası seçili olması. Rlf hafızasını seç göreceksin
- - - Eklendi - - -
[h=4]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar buda benim yapmış olduğum sistem[/h]
Bu cfw ile bu ne alaka şimdi... konu dışı mesaj atmayın...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar buda benim yapmış olduğum sistem
abi fp4ün linkini verirmisin forumda bulamıyorum
Şebeke İkonunu beğenmedim nasıl değiştirebilirim ?
Hmm... FP4 teki avkonu kullansam sorun olur mu peki ?![]()
Yok zaten Telefon hafızası seçili.Neyse tekrar yükleyeyim bakalım nasıl olacak
nokia suite telefonu bi turlu tanimadi ya tanitabilen varmi
Hakan Senden Bir İstegim Daha Olcak Bu sefer MeeGo İconu İle Bazı Programların
İconları Değişmiyor Bana Bunları Sen Değiştirmisin Günde 3 4 Yapsan Onada
Razıyım Hepsini Yap Ama ...Keşke Ben Yapabilsemde Sana Danışmasam .. Ben Fotosop kullanmasını bilmem etmem..
buyur Programlar...
1-xplore 1.57 (Bu Program Rar Zip Rar Dosyalarını Açar Crak İçindedir )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-YouTube ( Bu Program Video İzlemeye Yarar )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-YouTube PRO( Bu Program You Tubeden Video İndirmeye Yarar)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4- best screen snap v.3.01 ( Bu Program İse Ekran Telin Ekran Görüntüsünü Alır )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5-Mobile CClenear ( Bu İse Telefonun Sistemini Temizler )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6-music Stopder ( mesala Mp3 Dinlerken Uyuya kaldın bu Program Sayasinde Mp3
Kapanır )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7-nokia Batarye Monitör ( Bu İse Batarya durumu gösterir) (Tıkla Link) 8- Ram Blow ( Telin Ramını Temizler)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
9-qooWeather Widget v.4.1.0 S60v5 (Hava Durumu Widgetti Dir KUllanıyorum)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
10-FreeUnRAR (RAR Dosyları Çıkartmaya Yarar)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
11-brightlight ( Bir El Feneri Uygulamasıdır)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
12-Opera Mini 7,0 ( İnternet Tarayıcısı)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
13-UCBrowser ( İnternet Tarayıcısıdır )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
14-UCPleyear ( Video Oynatıcıdır )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
B unları Bana Günde 3 4 tane olarak verebilirsin Hepsini bir anda bitirip
verebilirsin ama Acele Etsen Nolur
Sana yapsam yarın başkası ister farklı bişey onada yap başkası çıkar oda başka bişe ister bu konu cfw konusundan çıkar... O yüzden konuyla alakalı mmesaj atın lütfen...
siscontent ile yap hakan doğru diyorİde Kötü Durmasa Senden Böle Bişe İstermiyim Hakan Lütfen Anlasam Ben Yapcam Zaten valla ya
siscontent ile yap hakan doğru diyor
hocam yazı olayını çözdün mü
- - - Eklendi - - -
hocam yazı olayını çözdün mü