5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam galeride yani fotoğraflara girince gözükmesini istemediğim fotoğraf veya videoları nasıl gizleyebiliriz ?
Hafıza kartı > Diğer > Rehber klasörüne attığım halde gözüküyor.

onu yapınca fotoğraflar silinmiyoe diye yapmadım ama siz kendiniz yapabilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

merhaba moder arkadaşım acaba tv çıkışı düzeltebilirmisin son gün ama öncelikerde çalışmıyordu yaparsan sevinirim

tv çıkış kablosu elimde olmadığı için deneme yapamıyorum o yüzden şuan çalışıyormu çalışmıyormu bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Hakan senin bu fw de yatay moddaki qwerty klavye için yama gerekmiyor.Onu nasıl yaptın ? Bizde rompatcher yaması olmadan olmuyor.

ofw de yama ile oluyor ama c6 portlarında yamasızdır kardeşim

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bana yardım edecek yokmu ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim telefonum kırmızı 5800 ama ini secenegine tıklayıp RM-356 sectigimde black yazıyo acaba bir sorun olurmu yanlış iş yapıp telefonsuz kalmak istemiyorum bana bi yardımcı olurmusunuz ?

farketmez önemli olan rm dir at sen flaşı

- - - Eklendi - - -

lütfen 4x4 sadece raba oynunu gömmermisin lütfen 5800 orjinal arba oyununu yeni sürümünü gömde dua edelim sana lütfen

- - - Eklendi - - -

lütfen 4x4 sadece araba oynunu gömmermisin lütfen 5800 orjinal arba oyununu yeni sürümünü gömde dua edelim sana lütfen

gömemem.. gerekli mod modlar bölümünde var rofs2 atmanız yeterlidir...

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim bende radyo çalışmıyor 5800 sorunu çözemedim kulaklığı takıyorum açıyorum hiçbirşey yapmıyor çıkış harici hiç bir tuş çalışmıyor yardım edebilir misin ?
radyoda herhangi bir problem yoktur... hard format at hafıza kartıını biçimlendir

- - - Eklendi - - -

hocam arkadaş şunu demek istemiş ekran titreşimini geri getirmek için ille telefonu yeniden başlatmakmı gerekiyor ki bende batarya zayıf dedikten sonra şarja takıcna sürekli yeniden başlatıyorum yoksa dokunmatik çalışmıyo :D

- - - Eklendi - - -

birde hakan hocam şu dikkatimi çekti fp5teki browser'ın yazıları yine fp3'teki gibi gerimi küçültüldü yoksa fp4 ile aynımı:hmmm

fp4 teki fontu fp5 dede kullanabilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

Eyvallah bilgilendirdiğin için artık öyle yaparız...

rica ederim

- - - Eklendi - - -

skyfire calışıyormu bu sürümde

sky fire türkiye de çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

skyfire calışıyormu bu sürümde

sky fire türkiye de çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

Öncelikle Tebrik ve Teşekkür ediyorum abi Cwf'ni dört gözle bekliyorum ..
Bi sorum olacaktı;
Bu Cwf'ye C6 Ev Ekranı (Hani şu ekranın üstünde büyük saat varya ondan bahsediyorum) eklenebiliyor mu abi ?
Yanlış anlama Cwf Muhteşem, Ekle demiyorum sadece soruyorum ..?

teşekkürler... desk clock uygulamasını kur gelir kardeşim

- - - Eklendi - - -

gardaşım de cıkart şu yazılımı hakan kardeş 00:00 01.02.2013 buradayım kesinlikle yazılımı bekliyorum wlan birtek bende sorun değil google 5800 wlan sorunu yazarsan görürsün reis v60 hacksiz sürümde bu olmuyordu bunu yükledim wlan böyle bir hata oldu hepsini denedim sonra nasıl olduysa düzeldi şimdi giriyorum fp5 1 gün erkene alırmısın lütfen

hayır tarih belli.... wlanda sorun yok senden kaynaklıdır...

- - - Eklendi - - -

bende nokıa 5250 var olurmu calısırmı bunlar ??? indiricemde

olmaz kardeşim

- - - Eklendi - - -

Telefonuma ilk defa modifiye fw yükledim ama bu kadar olur herşey harika hız,görseller,efektler özellikle telefonun açılma hızı harika kesinlikle herkese tavsiye ederim."haqanguven" hocam elinize sağlık tekrar beni yeni telefon alma masrafından kurtardınız, yolunuz açık olsun.

- - - Eklendi - - -

hocam tek yaşadığım sorun aslında biraz önemli yatay klavye modunda metin yazarken tuşların kalibrasyonu biraz kaymış durumda oluyor,yani basacağım harfin biraz altına basınca diğer harf aktif oluyor,çözmenin bir yolu varmı? şimdiden teşekkürler

rica ederim ne mutlu bana yararlı bir şeyler vermişsem sizlere ayarlardan kalibrasyon ayarı yap kardeşim

zakharion

zakharion

Üye
hesap makinesinde son dokunulan tuş parlak kalıyor. Bunu normal klavyede nasıl yapabiliriz. Hoş bir özellik.

Varnaa

Varnaa

Üye
Üstad X6ya kurdum ancak quickoffice,Ovi maps,nokia qt ve bazı yazılımlarda "Yüklenmiyor.Bu bir dahili bileşendir" hatası çıkıyor.Yardımcı olur musun?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hesap makinesinde son dokunulan tuş parlak kalıyor. Bunu normal klavyede nasıl yapabiliriz. Hoş bir özellik.
normal klavyedede var

- - - Eklendi - - -

Üstad X6ya kurdum ancak quickoffice,Ovi maps,nokia qt ve bazı yazılımlarda "Yüklenmiyor.Bu bir dahili bileşendir" hatası çıkıyor.Yardımcı olur musun?

onlar yazılımdan kaldırıldığı için ve parçası kaldığı için yüklenmiyor rofs2 e gömmen lazım

jasper1

jasper1

Üye
reis bu gece gelicek sanırım fp5..Bende bi ricam olacak bu mesajlarda değişik simgeler var,smileylerden bahsetmiyorum..anlamıssındır..onları gömebilirmisin? yada bana verip nereye atacagımı söyleyebilirmisin rica etsem..?

marazft

Üye
Peki nasıl yapabilirim ? Mesela gözükmesini istemediğim videolar için ne gibi işlem yapmam gerek ?

qweratomic

qweratomic

Üye
Linkler saat kaç gibi gelir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
reis bu gece gelicek sanırım fp5..Bende bi ricam olacak bu mesajlarda değişik simgeler var,smileylerden bahsetmiyorum..anlamıssındır..onları gömebilirmisin? yada bana verip nereye atacagımı söyleyebilirmisin rica etsem..?

5 sayfa symbolden bahsediyorsun. Modlarda var ama fontu belleye uyumlu yapman gerek. Elindeki olmaz anlıycan

- - - Eklendi - - -

Peki nasıl yapabilirim ? Mesela gözükmesini istemediğim videolar için ne gibi işlem yapmam gerek ?

videoları bir klasörde topla herhangi bir dosya yöneticisinden mesela active file ile o klasörün nitelik ayarlarını açık yap uygula o klasöre tlfnu yeniden başlat gözükmezler

- - - Eklendi - - -

Linkler saat kaç gibi gelir

00.00 dan sonra herhan gelebilir

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hakan abi bizim internet paketimiz yok han+dler ile mediafireden dosya indirilemiyor qfs.file gibi siteye upload edebilirmisin
Edit : Modem bozuk :(

recepgok21

Üye
link gelsede kursak

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
yeni sürüme nasıl girecez anlamadım

- - - Eklendi - - -

haqan bu sayfayı açtığımda pop en geleme bişeyler dedi anlamadım yok sayfa felen filen ne yapcam anlamadım kapatım gitti ne yapayım

- - - Eklendi - - -

usta de yayınla

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi bizim internet paketimiz yok han+dler ile mediafireden dosya indirilemiyor qfs.file gibi siteye upload edebilirmisin
Edit : Modem bozuk :(

medi fireden başka biyere upload edemem malesef

- - - Eklendi - - -

yeni sürüme nasıl girecez anlamadım

- - - Eklendi - - -

haqan bu sayfayı açtığımda pop en geleme bişeyler dedi anlamadım yok sayfa felen filen ne yapcam anlamadım kapatım gitti ne yapayım

- - - Eklendi - - -

usta de yayınla

siteyle alakalıdır

- - - Eklendi - - -

link gelsede kursak

00.00 da

- - - Eklendi - - -

link gelsede kursak

00.00 da

aslann95

Üye
hakan kardeşim sistemi kurdum bana t9 için yardımcı olurmusun

jasper1

jasper1

Üye
​Reis sen yapabilirmisin müsait oldugunda TeamWiever'den ?

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
üüüüüüüüüüüüüüüüüffffffffffffffff sıkıldım ama de yayınla

vlkn9303

Üye
00.00 a ne kaldı şurda şimdi yayınlasan olmaz mı 1 saatcikten bişey olmaz :)

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
yeni konuda yayınla

jasper1

jasper1

Üye
o zaman reis sen özelden atsana bana msn'i skype face twitter bişeyini hangisi olursa :))

mekoco

Üye
merhaba viber kullanabiliyormuyuz 5800 fp5 cfw de

Üst Alt