haqanguven
Üye
Hocam galeride yani fotoğraflara girince gözükmesini istemediğim fotoğraf veya videoları nasıl gizleyebiliriz ?
Hafıza kartı > Diğer > Rehber klasörüne attığım halde gözüküyor.
onu yapınca fotoğraflar silinmiyoe diye yapmadım ama siz kendiniz yapabilirsiniz...
- - - Eklendi - - -
merhaba moder arkadaşım acaba tv çıkışı düzeltebilirmisin son gün ama öncelikerde çalışmıyordu yaparsan sevinirim
tv çıkış kablosu elimde olmadığı için deneme yapamıyorum o yüzden şuan çalışıyormu çalışmıyormu bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
Hakan senin bu fw de yatay moddaki qwerty klavye için yama gerekmiyor.Onu nasıl yaptın ? Bizde rompatcher yaması olmadan olmuyor.
ofw de yama ile oluyor ama c6 portlarında yamasızdır kardeşim
- - - Eklendi - - -
arkadaslar bana yardım edecek yokmu ?
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar benim telefonum kırmızı 5800 ama ini secenegine tıklayıp RM-356 sectigimde black yazıyo acaba bir sorun olurmu yanlış iş yapıp telefonsuz kalmak istemiyorum bana bi yardımcı olurmusunuz ?
farketmez önemli olan rm dir at sen flaşı
- - - Eklendi - - -
lütfen 4x4 sadece raba oynunu gömmermisin lütfen 5800 orjinal arba oyununu yeni sürümünü gömde dua edelim sana lütfen
- - - Eklendi - - -
lütfen 4x4 sadece araba oynunu gömmermisin lütfen 5800 orjinal arba oyununu yeni sürümünü gömde dua edelim sana lütfen
gömemem.. gerekli mod modlar bölümünde var rofs2 atmanız yeterlidir...
- - - Eklendi - - -
radyoda herhangi bir problem yoktur... hard format at hafıza kartıını biçimlendirHakan kardeşim bende radyo çalışmıyor 5800 sorunu çözemedim kulaklığı takıyorum açıyorum hiçbirşey yapmıyor çıkış harici hiç bir tuş çalışmıyor yardım edebilir misin ?
- - - Eklendi - - -
hocam arkadaş şunu demek istemiş ekran titreşimini geri getirmek için ille telefonu yeniden başlatmakmı gerekiyor ki bende batarya zayıf dedikten sonra şarja takıcna sürekli yeniden başlatıyorum yoksa dokunmatik çalışmıyo
- - - Eklendi - - -
birde hakan hocam şu dikkatimi çekti fp5teki browser'ın yazıları yine fp3'teki gibi gerimi küçültüldü yoksa fp4 ile aynımı![]()
fp4 teki fontu fp5 dede kullanabilirsiniz...
- - - Eklendi - - -
Eyvallah bilgilendirdiğin için artık öyle yaparız...
rica ederim
- - - Eklendi - - -
skyfire calışıyormu bu sürümde
sky fire türkiye de çalışmıyor
- - - Eklendi - - -
skyfire calışıyormu bu sürümde
sky fire türkiye de çalışmıyor
- - - Eklendi - - -
Öncelikle Tebrik ve Teşekkür ediyorum abi Cwf'ni dört gözle bekliyorum ..
Bi sorum olacaktı;
Bu Cwf'ye C6 Ev Ekranı (Hani şu ekranın üstünde büyük saat varya ondan bahsediyorum) eklenebiliyor mu abi ?
Yanlış anlama Cwf Muhteşem, Ekle demiyorum sadece soruyorum ..?
teşekkürler... desk clock uygulamasını kur gelir kardeşim
- - - Eklendi - - -
gardaşım de cıkart şu yazılımı hakan kardeş 00:00 01.02.2013 buradayım kesinlikle yazılımı bekliyorum wlan birtek bende sorun değil google 5800 wlan sorunu yazarsan görürsün reis v60 hacksiz sürümde bu olmuyordu bunu yükledim wlan böyle bir hata oldu hepsini denedim sonra nasıl olduysa düzeldi şimdi giriyorum fp5 1 gün erkene alırmısın lütfen
hayır tarih belli.... wlanda sorun yok senden kaynaklıdır...
- - - Eklendi - - -
bende nokıa 5250 var olurmu calısırmı bunlar ??? indiricemde
olmaz kardeşim
- - - Eklendi - - -
Telefonuma ilk defa modifiye fw yükledim ama bu kadar olur herşey harika hız,görseller,efektler özellikle telefonun açılma hızı harika kesinlikle herkese tavsiye ederim."haqanguven" hocam elinize sağlık tekrar beni yeni telefon alma masrafından kurtardınız, yolunuz açık olsun.
- - - Eklendi - - -
hocam tek yaşadığım sorun aslında biraz önemli yatay klavye modunda metin yazarken tuşların kalibrasyonu biraz kaymış durumda oluyor,yani basacağım harfin biraz altına basınca diğer harf aktif oluyor,çözmenin bir yolu varmı? şimdiden teşekkürler
rica ederim ne mutlu bana yararlı bir şeyler vermişsem sizlere ayarlardan kalibrasyon ayarı yap kardeşim