5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi bu temaları kendin mi yapıyorsun yoksa bir siteden mi indiriyorsun
kendin yapıyorsan helal :)
düzenleme yapıyorum... o kadar çok tema yapımından anlamam ama derdimi çözebilecek kadar anlıyorum kardeşim :)

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

düzenleme yapıyorum... o kadar çok tema yapımından anlamam ama derdimi çözebilecek kadar anlıyorum kardeşim :)

abi sana çok teşşkür ederim bak n97 portu var forumda indirdim senin mod arşivinden modladım süper oldu 0 hata var :D bir tek tema işlerinden bende anlamıyorum :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi sana çok teşşkür ederim bak n97 portu var forumda indirdim senin mod arşivinden modladım süper oldu 0 hata var :D bir tek tema işlerinden bende anlamıyorum :D

rica ederim. hepsi tek tek denenmiş sorunsuzdurlar kardeşim

KD1907

KD1907

Üye
Hakan bişi sorcam bu menüde uygulamalar varya o silinmiyomu ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

örneğin?

- - - Eklendi - - -

ben o temayı cfw işine ilk girdiğim zamanlarda kullanıyordum gayet şık bir temadır sizleride mahrum bırakmamak ve meego ile çok güzel durduğu için koydum

Abi rica etsem adını verirmisin n97 portluu kendi kişisel fwde kullanmak istiyorum fp5 çıkana kadar kullanayım bari :)

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

yazılımda bu n97 portundan yapıldı çok güzel oldu hakket teşkkürler hakan abi :)

safolduk

Üye
Çok teşekkürler güzel olmuş bayağı sıkıntı yaşasamda yükledim anlatım biraz daha açıklayıcı olabilirdi çalışmalrının devamını bekliyorum kardeşim...

mesko53

Üye
usta t9a bi dünya kelimem kayıtlı bu cfw yı yüklüycem bu kelimeleri yeni cfw ye sorumsuz şekilde nasıl atabilirım ?

KD1907

KD1907

Üye
Ya uygulamalar klasörü varya hakan onu diyorum siliniyomu diye

NedenLan

Üye
♣ USB BAĞLANTI SEÇME SORGUSU KAPATILDI yazıyor güncellemede kardeş şimdi bu fp5te depolama ovisuite diye sormayacak mı ? ben ovisuiteden nete bağlanıyorum pcde sıkıntı olmasın sonra ? teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
usta t9a bi dünya kelimem kayıtlı bu cfw yı yüklüycem bu kelimeleri yeni cfw ye sorumsuz şekilde nasıl atabilirım ?

şuan kullandığın yazılım nedir...

- - - Eklendi - - -

Ya uygulamalar klasörü varya hakan onu diyorum siliniyomu diye

matrixmenudata.xml rofs2de bu dosyayı editlemen gerek.. bu dosya üzerinden silebilirsin

- - - Eklendi - - -

♣ USB BAĞLANTI SEÇME SORGUSU KAPATILDI yazıyor güncellemede kardeş şimdi bu fp5te depolama ovisuite diye sormayacak mı ? ben ovisuiteden nete bağlanıyorum pcde sıkıntı olmasın sonra ? teşekkürler.

ayarlar / bağlantı / usb / bağlantıda soru varsayılan kapalı yaptım.. siz açık yaparsanız her usb bağladığınızda sorar...

nihat1977

Üye
Menü 3x4 düzeni X6 Cfw yi yükledim Sürüm bilgileri 26.06 2012 Tarihli ne ayak :(

strokee

Üye
kardeşim o cfw nin cıkış tarihi oldugu için öyle ayak ne degil yani ok

nihat1977

Üye
Abicim Caps te sürüm bilgisi 01.02.2013 yazıyor ya onu diyorum,
Ayrıca 01.02.2013 sürümü linki 4 gün sonra mı eklenecek açıklayabilirmisiniz...

- - - Eklendi - - -

Yazıların fontu dahi Birinci sayfadaki Capslerle uyuşmuyor bu nasıl iştir anlamadımki link eski sanırım...

TheOldBros

TheOldBros

Üye
resimdekiler fp5 mi fp4 mü hakan

Üst Alt