haqanguven
Üye
düzenleme yapıyorum... o kadar çok tema yapımından anlamam ama derdimi çözebilecek kadar anlıyorum kardeşimhakan abi bu temaları kendin mi yapıyorsun yoksa bir siteden mi indiriyorsun
kendin yapıyorsan helal![]()

düzenleme yapıyorum... o kadar çok tema yapımından anlamam ama derdimi çözebilecek kadar anlıyorum kardeşimhakan abi bu temaları kendin mi yapıyorsun yoksa bir siteden mi indiriyorsun
kendin yapıyorsan helal![]()

düzenleme yapıyorum... o kadar çok tema yapımından anlamam ama derdimi çözebilecek kadar anlıyorum kardeşim![]()
bir tek tema işlerinden bende anlamıyorum 
abi sana çok teşşkür ederim bak n97 portu var forumda indirdim senin mod arşivinden modladım süper oldu 0 hata varbir tek tema işlerinden bende anlamıyorum
![]()
rica ederim. hepsi tek tek denenmiş sorunsuzdurlar kardeşim
çıksın kullanalım 
örneğin?Hakan bişi sorcam bu menüde uygulamalar varya o silinmiyomu ??
ben o temayı cfw işine ilk girdiğim zamanlarda kullanıyordum gayet şık bir temadır sizleride mahrum bırakmamak ve meego ile çok güzel durduğu için koydumEkstra temalarda 1. tema var çok beğendim he![]()
1 şubatı sabırsızlıkla bekliyorumçıksın kullanalım
![]()
örneğin?
- - - Eklendi - - -
ben o temayı cfw işine ilk girdiğim zamanlarda kullanıyordum gayet şık bir temadır sizleride mahrum bırakmamak ve meego ile çok güzel durduğu için koydum

Abi rica etsem adını verirmisin n97 portluu kendi kişisel fwde kullanmak istiyorum fp5 çıkana kadar kullanayım bari![]()

güle güle kullanÇok teşekkürler güzel olmuş bayağı sıkıntı yaşasamda yükledim anlatım biraz daha açıklayıcı olabilirdi çalışmalrının devamını bekliyorum kardeşim...
rica ederim. n97 portunda ram kaç mbyazılımda bu n97 portundan yapıldı çok güzel oldu hakket teşkkürler hakan abi![]()
usta t9a bi dünya kelimem kayıtlı bu cfw yı yüklüycem bu kelimeleri yeni cfw ye sorumsuz şekilde nasıl atabilirım ?
Ya uygulamalar klasörü varya hakan onu diyorum siliniyomu diye
♣ USB BAĞLANTI SEÇME SORGUSU KAPATILDI yazıyor güncellemede kardeş şimdi bu fp5te depolama ovisuite diye sormayacak mı ? ben ovisuiteden nete bağlanıyorum pcde sıkıntı olmasın sonra ? teşekkürler.
Menü 3x4 düzeni X6 Cfw yi yükledim Sürüm bilgileri 26.06 2012 Tarihli ne ayak![]()

kardeşim o cfw nin cıkış tarihi oldugu için öyle ayak ne degil yani ok