daha önce bu açıklamayı yaptım sana... hiç bir zaman fazladan ekran olmayacaktır... widgetlerde aynıdırrHe Tm 01.02.2013 Yayınlıcan O Zamn Yaparız Bide Kaç Ekran Var Kaç Widget Ekleyebilirz...
sağolasin süper bir yazilim ilkdefa yükled telefonu aldima alali 2013 yazmiyor 2012 yaziyor birde 3.5g ile cekiyordu şimdi cekmiyor ayari varmi
sağolasin süper bir yazilim ilkdefa yükled telefonu aldima alali 2013 yazmiyor 2012 yaziyor birde 3.5g ile cekiyordu şimdi cekmiyor ayari varmi
- - - eklendi - - -
v60 ile uyumludur... Güncellemede meego icon olacak yani resimlerde gördüğün gibi... Yazılımdan sonra telefonu kapat aç express tuşu çalışacaktır...yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi ayrıca hafıza kartsız web browseri kullanamazsın... O id ve şifre uzaktan yardımdır sana lazım olmaz ama atamazsan yazılımı team viewer üzerinden ben atarım
- - - eklendi - - -
sadece mif dosyasını gerekli yere atman gerek tamamen atarsan hem benim gömdüğüm hemde senin sonradan eklendiğin dosyalar arasında çakışma olur...
- - - eklendi - - -
tarih belli ondan önce yayınlamam
REİS RİCA ETSEM PANORAMA 3.0 DEFAULT TEMASINI GÖMERMİSİN YAZILIMA LÜTFEN KLASİK İCONLU BİRTANE TEME İSTİYORUM RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK ALLAH ZEWAL VERMESİN
daha önce bu açıklamayı yaptım sana... hiç bir zaman fazladan ekran olmayacaktır... widgetlerde aynıdırr
OYUN LARI SİLDİĞİN İÇİN TEŞEKÜRLER 5800 ORJİNAL ARABA YARIŞI OYUNUNU TEKRAR KOYARMISIN KARDEŞİMsağolasin süper bir yazilim ilkdefa yükled telefonu aldima alali 2013 yazmiyor 2012 yaziyor birde 3.5g ile cekiyordu şimdi cekmiyor ayari varmi
- - - Eklendi - - -
REİS RİCA ETSEM PANORAMA 3.0 DEFAULT TEMASINI GÖMERMİSİN YAZILIMA LÜTFEN KLASİK İCONLU BİRTANE TEME İSTİYORUM RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK ALLAH ZEWAL VERMESİN
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
OYUN LARI SİLDİĞİN İÇİN TEŞEKÜRLER 5800 ORJİNAL ARABA YARIŞI OYUNUNU TEKRAR KOYARMISIN KARDEŞİM
fp5 in tarihene bir bakın sonra bu günün tarihine bakın...Hiç düzelme yoq .. expressnuzic düxzeldide güncelleme hala 26.06.2012 hala bu midemi bulandırıyo ...ama çook güzel bi cfw Tşkler oneden yapmış olamabilir
benim bir sorunum var. nokia klasörünün içinde phoenix dosyası yok ?
ogm jaf pkey ? bu dosya cıkmadı bende. ne yapmam gerekir
öyleyse neden linki veriyosunuz o tarihe kadar linki vermeseydiniz..![]()
admin paylaşımların için teşekurler.
2 farketmiş olduğum durum var
* music playerda dışarıya sesli müzik dinlerken, tuş kilidi açıkken müzik sesini kısıp açılmıyor. Ekran kilidini açtıktan sonra ses kısılabiliyor veya açılıyor.
* ses kaydedici ayarı yüksek olarak ayarlandığında telefon görüşmesi kaydediğinde kayıt kalitesi aşırı şekilde düşüyor.
Orjinal firmware ında ses kısma olayı calısıyordu, birşey unutulmuş.
İlgilenen arkadaşlar icin şimdiden teşekkürler.
c6 portlarında tuşlar klitliyken ses açıp kısma deaktifdir... görüşme sırasında ses kaydetmeyi hiç denemedim o yüzden bilgim yok kardeşim
ya böyle birşey yok. sonuna kadar geliyorum. herşey doğru. x6 kullanıcısıyım. rm 559 u seçiyorum. telefonu kapatıp usb takıyorum. flasha da basıyorum. ama olmuyor. power tusuna uzun bastım tel acıldı birşey olmadı. kısa bastım açılmadı. lütfen yardım edin
hayırhakan hocam fp5 yazılımına QT gömülümü acaba![]()
hasan kardeş bi yardım edebilir misin. sonuna kadar geliyorum. son işlemde takıldım. telefonun power tuşuna bastım. usb okuyor hemen ardından okumuyor. sonra tel acılmıyor . ne yapmalıyım
belle öncesi aktif ti bi durumdu ses kısma veya acma durumu
ek olarak soruyum fp4 teki t9 bilgilerini fp5e aktarma imkanımız nedir![]()