5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
He Tm 01.02.2013 Yayınlıcan O Zamn Yaparız Bide Kaç Ekran Var Kaç Widget Ekleyebilirz...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
He Tm 01.02.2013 Yayınlıcan O Zamn Yaparız Bide Kaç Ekran Var Kaç Widget Ekleyebilirz...
daha önce bu açıklamayı yaptım sana... hiç bir zaman fazladan ekran olmayacaktır... widgetlerde aynıdırr

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye

sağolasin süper bir yazilim ilkdefa yükled telefonu aldima alali 2013 yazmiyor 2012 yaziyor birde 3.5g ile cekiyordu şimdi cekmiyor ayari varmi
- - - eklendi - - -

v60 ile uyumludur... Güncellemede meego icon olacak yani resimlerde gördüğün gibi... Yazılımdan sonra telefonu kapat aç express tuşu çalışacaktır...yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi ayrıca hafıza kartsız web browseri kullanamazsın... O id ve şifre uzaktan yardımdır sana lazım olmaz ama atamazsan yazılımı team viewer üzerinden ben atarım

- - - eklendi - - -

sadece mif dosyasını gerekli yere atman gerek tamamen atarsan hem benim gömdüğüm hemde senin sonradan eklendiğin dosyalar arasında çakışma olur...

- - - eklendi - - -

tarih belli ondan önce yayınlamam
sağolasin süper bir yazilim ilkdefa yükled telefonu aldima alali 2013 yazmiyor 2012 yaziyor birde 3.5g ile cekiyordu şimdi cekmiyor ayari varmi

- - - Eklendi - - -

daha önce bu açıklamayı yaptım sana... hiç bir zaman fazladan ekran olmayacaktır... widgetlerde aynıdırr
REİS RİCA ETSEM PANORAMA 3.0 DEFAULT TEMASINI GÖMERMİSİN YAZILIMA LÜTFEN KLASİK İCONLU BİRTANE TEME İSTİYORUM RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK ALLAH ZEWAL VERMESİN

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

REİS RİCA ETSEM PANORAMA 3.0 DEFAULT TEMASINI GÖMERMİSİN YAZILIMA LÜTFEN KLASİK İCONLU BİRTANE TEME İSTİYORUM RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK ALLAH ZEWAL VERMESİN
OYUN LARI SİLDİĞİN İÇİN TEŞEKÜRLER 5800 ORJİNAL ARABA YARIŞI OYUNUNU TEKRAR KOYARMISIN KARDEŞİM

kadiröztep

Üye
benim bir sorunum var. nokia klasörünün içinde phoenix dosyası yok ?

kadiröztep

Üye
ogm jaf pkey ? bu dosya cıkmadı bende. ne yapmam gerekir

liyla

liyla

Üye
Hiç düzelme yoq .. expressnuzic düxzeldide güncelleme hala 26.06.2012 hala bu midemi bulandırıyo ... :( ama çook güzel bi cfw Tşkler oneden yapmış olamabilir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

OYUN LARI SİLDİĞİN İÇİN TEŞEKÜRLER 5800 ORJİNAL ARABA YARIŞI OYUNUNU TEKRAR KOYARMISIN KARDEŞİM

istek almıyorum

- - - Eklendi - - -

Hiç düzelme yoq .. expressnuzic düxzeldide güncelleme hala 26.06.2012 hala bu midemi bulandırıyo ... :( ama çook güzel bi cfw Tşkler oneden yapmış olamabilir
fp5 in tarihene bir bakın sonra bu günün tarihine bakın...

- - - Eklendi - - -

benim bir sorunum var. nokia klasörünün içinde phoenix dosyası yok ?

kendin oluştur

- - - Eklendi - - -

ogm jaf pkey ? bu dosya cıkmadı bende. ne yapmam gerekir

virüs programını kapat tekrardan indir dosyaları

liyla

liyla

Üye
öyleyse neden linki veriyosunuz o tarihe kadar linki vermeseydiniz.. :(

kadiröztep

Üye
tamam onu da hallettim. sonuna kadar geldim. ama rm-356 dosyasını bulamadım. x6 dosyası buldum. telefonu kapatıp usb taktım. power tuşuna bastım bir defa. değişen olmadı. flashladım da ama yok.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

alicos

Üye
admin paylaşımların için teşekurler.

2 farketmiş olduğum durum var

* music playerda dışarıya sesli müzik dinlerken, tuş kilidi açıkken müzik sesini kısıp açılmıyor. Ekran kilidini açtıktan sonra ses kısılabiliyor veya açılıyor.

* ses kaydedici ayarı yüksek olarak ayarlandığında telefon görüşmesi kaydediğinde kayıt kalitesi aşırı şekilde düşüyor.

Orjinal firmware ında ses kısma olayı calısıyordu, birşey unutulmuş.

İlgilenen arkadaşlar icin şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
admin paylaşımların için teşekurler.

2 farketmiş olduğum durum var

* music playerda dışarıya sesli müzik dinlerken, tuş kilidi açıkken müzik sesini kısıp açılmıyor. Ekran kilidini açtıktan sonra ses kısılabiliyor veya açılıyor.

* ses kaydedici ayarı yüksek olarak ayarlandığında telefon görüşmesi kaydediğinde kayıt kalitesi aşırı şekilde düşüyor.

Orjinal firmware ında ses kısma olayı calısıyordu, birşey unutulmuş.

İlgilenen arkadaşlar icin şimdiden teşekkürler.

c6 portlarında tuşlar klitliyken ses açıp kısma deaktifdir... görüşme sırasında ses kaydetmeyi hiç denemedim o yüzden bilgim yok kardeşim

kadiröztep

Üye
ya böyle birşey yok. sonuna kadar geliyorum. herşey doğru. x6 kullanıcısıyım. rm 559 u seçiyorum. telefonu kapatıp usb takıyorum. flasha da basıyorum. ama olmuyor. power tusuna uzun bastım tel acıldı birşey olmadı. kısa bastım açılmadı. lütfen yardım edin

alicos

Üye

c6 portlarında tuşlar klitliyken ses açıp kısma deaktifdir... görüşme sırasında ses kaydetmeyi hiç denemedim o yüzden bilgim yok kardeşim

belle öncesi aktif ti bi durumdu ses kısma veya acma durumu

kadiröztep

Üye
hasan kardeş bi yardım edebilir misin. sonuna kadar geliyorum. son işlemde takıldım. telefonun power tuşuna bastım. usb okuyor hemen ardından okumuyor. sonra tel acılmıyor . ne yapmalıyım

pissed26

pissed26

Üye
hakan hocam fp5 yazılımına QT gömülümü acaba:hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya böyle birşey yok. sonuna kadar geliyorum. herşey doğru. x6 kullanıcısıyım. rm 559 u seçiyorum. telefonu kapatıp usb takıyorum. flasha da basıyorum. ama olmuyor. power tusuna uzun bastım tel acıldı birşey olmadı. kısa bastım açılmadı. lütfen yardım edin

jafta yapılan işlemleri kopyala buraya yapıştır

- - - Eklendi - - -

hakan hocam fp5 yazılımına QT gömülümü acaba:hmmm
hayır

- - - Eklendi - - -

hasan kardeş bi yardım edebilir misin. sonuna kadar geliyorum. son işlemde takıldım. telefonun power tuşuna bastım. usb okuyor hemen ardından okumuyor. sonra tel acılmıyor . ne yapmalıyım

jafta yapılan işlemleri kopyala buraya yapıştır bakayım nerde eksiklik yapmışın

- - - Eklendi - - -

belle öncesi aktif ti bi durumdu ses kısma veya acma durumu

orijinal yazılımda var biliyorum ama bu yazılımda yok

pissed26

pissed26

Üye
ek olarak soruyum fp4 teki t9 bilgilerini fp5e aktarma imkanımız nedir :hmmm

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hakan abi bu temaları kendin mi yapıyorsun yoksa bir siteden mi indiriyorsun