hızıma yetişemiyor Nokianokia fp2 de kaldı sen fp5e geçiyorsun![]()

tamamid : 442 168 298 şifre 6766
dualarınız yeter bana... alacaksanda başka telefon bende olanlardan al sonra gördüklerinden başım ağırmasın :d
- - - Eklendi - - -
local modede kaldıysa usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç
- - - Eklendi - - -
rica ederim

katılıyorum kardeşim. sana danışmıştim c7 mi wave 2 mi dıye cevabımı almıştım![]()
![]()
hehe
hakan kardeşim kusura bakma ama birkaç ricam olacak ama tabi senin insiyatifine kalmıştir bunlar ben sadece belirtmek istedim
öncelikle zahmet olmazsa web browser windows phone vesionundaki gibi olabilir mi
2. si ise müzik çalar orginaldeki gibi müziklerin tarzına göre kategorilere ayrılmıyo buna bir çözüm bulabilir miyiz
şimdiden çok teşekkür ederim dört gözle 01.02.2013 gününü bekliyorum![]()
id : 442 168 298 şifre 6766
rica ederimolsun yinede çok teşekkür ederim hersey için
v60 uyumlumu acil cvp ve ilk defa yüklüyorum
- - - Eklendi - - -
5800 klasi icon yokmu
- - - Eklendi - - -
xpressmusic tıklıyoru acılmıyor
- - - Eklendi - - -
internete gidiğimde hata oluştu diyor tarayıcı websitesine bağlanamıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiyor
- - - Eklendi - - -
baba bu önemli bişeym bizede acıklayın önemli bişeyse bir yere kayıt edelim
- - - Eklendi - - -
resimli veya acıklayıcı bir şekilde anlata bilirmisiniz
sadece mif dosyasını gerekli yere atman gerek tamamen atarsan hem benim gömdüğüm hemde senin sonradan eklendiğin dosyalar arasında çakışma olur...kardeşim tekrar rahatsız ediyorum ama kafama takılan bir nokta daha var
ben bildirimler widgetini değiştirip gri bildirimler widgeti adı altında verilen dosyayı cfw ye ekliyorum ancak telefonu yeniden başlatınca telefonda hiç bilmediğim notifications diye bir program oluşuyor bunu engelleyebilir miyiz
tarih belli ondan önce yayınlamamPardon ben yayınlandı sandım yahu![]()
kaldı 5 günusta telefonu satıp 701 alacaktm vazgeçtm şu güncellemeden dolayı adamın dibisin
![]()
hehe saolasın kardeşimbende yayınlandı sandım indirdim
rica ederim
- - - Eklendi - - -
v60 ile uyumludur... güncellemede meego icon olacak yani resimlerde gördüğün gibi... yazılımdan sonra telefonu kapat aç express tuşu çalışacaktır...yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi ayrıca hafıza kartsız web browseri kullanamazsın... o id ve şifre uzaktan yardımdır sana lazım olmaz ama atamazsan yazılımı team viewer üzerinden ben atarım
- - - Eklendi - - -
sadece mif dosyasını gerekli yere atman gerek tamamen atarsan hem benim gömdüğüm hemde senin sonradan eklendiğin dosyalar arasında çakışma olur...
- - - Eklendi - - -
tarih belli ondan önce yayınlamam
kurdum iconlar vs aynı görünüyor sonradan anladım 
Hakan Kardeş Bana Bir Musayid Oldugun zamn benim Belle yi Gücellesene bana bir saat tarih söle
bende yayınlandı sandım indirdimkurdum iconlar vs aynı görünüyor sonradan anladım
![]()
evet. yüklediğin oyunları kısa yollara atayabilirsinEkrana bir oyun kısayolu eklemek mümkün mü ?![]()
güncelleme çıktığında yaz burdan bağlanır yaparım
- - - Eklendi - - -
tarih belli ondan önce kesinlikle yayınlamam