5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye

istek almıyorum demiştim...

- - - Eklendi - - -

evet sony sketch...

Hımm neyse tmm bide şey dicem şimdi bu belle ve belle topbarı aynı anda açınca bazı oyunlar açılmıyor ve şarj çabuk bitiyor bunu nasıl düzeltirim sence??

_msc_

Üye
Hocam bi sorum olucak, Öncelikle ellerine sağlık telefonum çağ atladı bildiğin. Çok harika olmuş.
Yalnız wifi ile nete bağlanıyorum 1 dk kadar nette duruyo sonra bağlantı kesildi diyio. Bidaha bi yarım saat bulamıo kablosuz interneti. Bu jaf ı yüklemeden önce yoktu sıkıntı. Ne yapabilirim düzelmesi için acaba?
Teşekkürler.

terapi1

Üye

istek almıyorum demiştim...

- - - Eklendi - - -

evet sony sketch...

Tmm kardeşim güzel olmuş :) kardeş istek almıyosunda bi fikrimi söyleyecegim , şarj olurken yeşil ışık yanmasa iyi olur gibi çünkü sürekli internete giriyoruz mecburen şarja takılı giriyoruz gece yatırken felan yeşil ışık hoş olmuyor , modla kapatmaya çalıştım ben senin modunu kullanarak ama sorun oluyor , bence yeşil ışık yanmasın isteyen mod uygulasın yinede sana kalmış :)

mete_54

Üye
widgetleri nasıl yükleyecez tam olarak bilmiyorumda :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hımm neyse tmm bide şey dicem şimdi bu belle ve belle topbarı aynı anda açınca bazı oyunlar açılmıyor ve şarj çabuk bitiyor bunu nasıl düzeltirim sence??
belle topbarı kullanma...

- - - Eklendi - - -

widgetleri nasıl yükleyecez tam olarak bilmiyorumda :)

uygulama yükler gibi yükleyeceksin

- - - Eklendi - - -

Tmm kardeşim güzel olmuş :) kardeş istek almıyosunda bi fikrimi söyleyecegim , şarj olurken yeşil ışık yanmasa iyi olur gibi çünkü sürekli internete giriyoruz mecburen şarja takılı giriyoruz gece yatırken felan yeşil ışık hoş olmuyor , modla kapatmaya çalıştım ben senin modunu kullanarak ama sorun oluyor , bence yeşil ışık yanmasın isteyen mod uygulasın yinede sana kalmış :)

yazılım çıktıktan sonra hatırlar team viewer üzerinden sana rofs2 hazırlarız... modu rofs2 e atarım sana özel rofs2 olur

- - - Eklendi - - -

Hocam bi sorum olucak, Öncelikle ellerine sağlık telefonum çağ atladı bildiğin. Çok harika olmuş.
Yalnız wifi ile nete bağlanıyorum 1 dk kadar nette duruyo sonra bağlantı kesildi diyio. Bidaha bi yarım saat bulamıo kablosuz interneti. Bu jaf ı yüklemeden önce yoktu sıkıntı. Ne yapabilirim düzelmesi için acaba?
Teşekkürler.

rica ederim güle güle kullan... yazılımı attıktan sonra yedek geri almayıp hard format atıp hafıza kartıını biçimlendirdinmi

KD1907

KD1907

Üye

belle topbarı kullanma...

- - - Eklendi - - -

uygulama yükler gibi yükleyeceksin

- - - Eklendi - - -

yazılım çıktıktan sonra hatırlar team viewer üzerinden sana rofs2 hazırlarız... modu rofs2 e atarım sana özel rofs2 olur

- - - Eklendi - - -

rica ederim güle güle kullan... yazılımı attıktan sonra yedek geri almayıp hard format atıp hafıza kartıını biçimlendirdinmi

Ama o zamanda güzel olmuyoki be kardeşim ama sen yazılıma gömersin oda ayrı şey :)

_msc_

Üye
Teşekkürler.

Düzeldi hocam eyvallah kolay gelsin elin dert görmesin

pissed26

pissed26

Üye
Mrb. Ustam öncelikle hazırlamış olduğun güzel cfw' ler için teşekkürler. Biliyorum burası yeri değil ama yardımcı olacağına inanıyorum .WhatsApp hakkında,program kapansa bile sürekli internette bağlı kalıyor. Bunu kapatabileceğim ,bağlantıyı kesebileceğim bir önerin varmı.Araştırmalarım sonucu antivirüs programından bahsediliyor denedim oluyor ama uzun iş, android ler gibi bağlantı iletişimini kes programı varmı. Teşekkürler.

özel mesaj kutunu boşalt yardımcı oluyum kardeş

KD1907

KD1907

Üye
biraz seviyeli konuş lütfen. 15 yaşında bir çocuk yok karşında

Ne dedimki şimdi şaka anlayışın yokmu oraya gülücük koydum gördüğün gibi ama neyse seni kırdıysam özr dilerm

rapsy_09

Üye
Hakan şuan kullandığımızda sarj ederken yeşil tuşun ışığı falan yanıyor gayet güzel ama whatsapp ın bildirimlerinde bildirim ışığı alamıyoruz.Mesela kırmızı tuşun ışığı ile whatsapp bildirimini birleştirme şansımız varmı.Yani yeni sürüme böyle birşey ekleyebilirmiyiz.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan şuan kullandığımızda sarj ederken yeşil tuşun ışığı falan yanıyor gayet güzel ama whatsapp ın bildirimlerinde bildirim ışığı alamıyoruz.Mesela kırmızı tuşun ışığı ile whatsapp bildirimini birleştirme şansımız varmı.Yani yeni sürüme böyle birşey ekleyebilirmiyiz.
whats app düzenlemek gerek uygulama düzenlemesindende anlamıyorum kardeşim

KD1907

KD1907

Üye
Vaay hakan 6 gün ha iyi oldu bu 6 gün sonra girebilecektim zaten harikasın :)

K46

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim...

Üst Alt