5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Quaxl

Üye

söylediğin hatalar senden kaynaklı.. yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirmezsen yada bunları yapıp aldığın yedeği geri yüklersen bu hataları alman normaldir... eski sistem yeni sistemi karıştırır.. kamerada yaşadığın sorun sorun değildir... çünkü ofw de fotoğraflar uygulaması yoktur ve çektiğin foto direk galeriye gider ama bunda fotoğraflara gidiyor ve ön izleme oluşuyor ön izleme oluşurken sen komut veriyorsun yani siliyorsun ve o işlem bitmeden sen başka işlem verdiğin için hatayı alıyorsun onun için foto çektikten sonra 5 sn bekle ve sil hata almıycaksın

geri yüklemeyle ilgili nokia suite'den sadece mesajlarımı, rehberimi ve notlarımı yedekliyorum. müzikleri, fotoğrafları, yükleyeceğim uygulamarın setuplarını falan da bilgisayara usb'den "mass storage" ile bağlayıp öyle atıyorum. o yüzden yedeklemeyle alakalı nasıl sistemler çakışabilir ki?

kamerayla ilgili sorun da ise ofw yüklü iken fotoğraf çekip, çektiğim fotoğrafın önizlemesine bakıp geri tuşuna basıp tekrar fotoğraf çekebiliyordum. önizleme geldiğinde beğenmediğim olduğunda silip yeniden fotoğraf çekmeye devam ediyordum. ama bunda silme de 5sn beklemek de haliyle zaman kaybı oluyor.

hadi kamerayla müzik çaları salladım. hadi foursquare'ye opera'dan bağlanayım o da sorun değil. ama gps'i hiç kullanamıyorum. gps benim elim ayağım. gittiğim yerlerin bazılarını işaretlemek zorundayım ama telefon yerimi bulamıyor. cfw'yi yüklemeden önce yükledikten sonra da hard format da attım, soft format da attım. hafıza kartını elli kere şekillendirdim. yok yani. gps çalışmıyor. uydu bulamıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
geri yüklemeyle ilgili nokia suite'den sadece mesajlarımı, rehberimi ve notlarımı yedekliyorum. müzikleri, fotoğrafları, yükleyeceğim uygulamarın setuplarını falan da bilgisayara usb'den "mass storage" ile bağlayıp öyle atıyorum. o yüzden yedeklemeyle alakalı nasıl sistemler çakışabilir ki?

kamerayla ilgili sorun da ise ofw yüklü iken fotoğraf çekip, çektiğim fotoğrafın önizlemesine bakıp geri tuşuna basıp tekrar fotoğraf çekebiliyordum. önizleme geldiğinde beğenmediğim olduğunda silip yeniden fotoğraf çekmeye devam ediyordum. ama bunda silme de 5sn beklemek de haliyle zaman kaybı oluyor.

hadi kamerayla müzik çaları salladım. hadi foursquare'ye opera'dan bağlanayım o da sorun değil. ama gps'i hiç kullanamıyorum. gps benim elim ayağım. gittiğim yerlerin bazılarını işaretlemek zorundayım ama telefon yerimi bulamıyor. cfw'yi yüklemeden önce yükledikten sonra da hard format da attım, soft format da attım. hafıza kartını elli kere şekillendirdim. yok yani. gps çalışmıyor. uydu bulamıyor.

valla bu kadar sorun yaşıyorsan orjinaline dönmek daha iyidir kardeşim

Quaxl

Üye

valla bu kadar sorun yaşıyorsan orjinaline dönmek daha iyidir kardeşim

valla bilemedim ki. yani düşünüyorum acaba bir yerlerde hata mı yapıyorum diye. jaf programı sorunsuz kurulduğunu söylüyor. ama jaf'ı kurarken bir iki hata mesajı alıyorum. acaba onunla bir ilgisi olabilir mi olayın?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
valla bilemedim ki. yani düşünüyorum acaba bir yerlerde hata mı yapıyorum diye. jaf programı sorunsuz kurulduğunu söylüyor. ama jaf'ı kurarken bir iki hata mesajı alıyorum. acaba onunla bir ilgisi olabilir mi olayın?
söylediğin sorunların açıklamasını yaptım... başka bir cfw yükle yada temiz c6 port yükle onlarda dene...

Quaxl

Üye

söylediğin sorunların açıklamasını yaptım... başka bir cfw yükle yada temiz c6 port yükle onlarda dene...

link verebilme şansın var mı? önereceğin bir cfw veya c6 port yüklemeyi tercih ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
link verebilme şansın var mı? önereceğin bir cfw veya c6 port yüklemeyi tercih ederim.
ben kendi cfwlerimden başka yüklemedim hiç... ama cfw bölümünde var değişik cfwler bakıp hoşuna gideni kurabilirsin

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
haklısın bende sürüklemelı kurdum sonradan :D a

sürüklemeli kurmaya çalıştım ama olmadı normalda diğer c6 tabanlı cfw lerde oluyordu bunda hiç bir işe yaramadı...

resource\apps klasöründe ki telgesturecontrols dosyasını değiştiriyordum bunda olmadı

- - - Eklendi - - -

media bar kısayollarına radyoyu eklesek 10 numara olur...

qweratomic

qweratomic

Üye
Hocam Tarih sormayın yazmışsınız da hakikaten bu ne zaman çıkacak çıkma süresi uzun mu(1-2 gün içinde mi çıkar yoksa daha uzun mu) Kusura bakmayın Tşk.Ederim

- - - Eklendi - - -

1 hafta sonra internet imkanın olmayacak o yüzden sordum (tekrar kusura bakma)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Tarih sormayın yazmışsınız da hakikaten bu ne zaman çıkacak çıkma süresi uzun mu(1-2 gün içinde mi çıkar yoksa daha uzun mu) Kusura bakmayın Tşk.Ederim

- - - Eklendi - - -

1 hafta sonra internet imkanın olmayacak o yüzden sordum (tekrar kusura bakma)

kesin bir şey söyleyemem çalışmalarım hala devam ediyor daha test süresi var o yüzden acele yok valla :)

qweratomic

qweratomic

Üye
Lancerr

Lancerr

Üye
yani bu kadar beklettiğne göre çok iyi bişey olmalıı hakancım :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Ben buralardan gideli CFW modderlar çoğalmış :) Güzel CFW başarılarının devamını dilerim. Ö.m ile bana msnini verebilirsen sevinirim..

KD1907

KD1907

Üye
Hakan aman benim sorularıma cevap verme zaten adam arka arkaya 10 tane soru sormuş hepsini cevaplamışsın ben ayrı ayrı 3 tane soru sordum hiçbirine cevap alamadım..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben buralardan gideli CFW modderlar çoğalmış :) Güzel CFW başarılarının devamını dilerim. Ö.m ile bana msnini verebilirsen sevinirim..
hakanguven_35@hot...

- - - Eklendi - - -

Hakan aman benim sorularıma cevap verme zaten adam arka arkaya 10 tane soru sormuş hepsini cevaplamışsın ben ayrı ayrı 3 tane soru sordum hiçbirine cevap alamadım..

görmemişimdir.. kopyala yapıştır cevap vereyim

KD1907

KD1907

Üye
Diyorumki neden fp6 veya fp7 ye kadar gitmek varken fp5 te bırakıyosun
Bide şu yeni yapacağın belleye raging thunder 2 veya RT-GR yarış oyunlarından birini gömsene?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Diyorumki neden fp6 veya fp7 ye kadar gitmek varken fp5 te bırakıyosun
Bide şu yeni yapacağın belleye raging thunder 2 veya RT-GR yarış oyunlarından birini gömsene?
bu cfw yeni cfw değilki daha güncelleme getireyim... fp1 den öncede güncellemeler çıktı... bu son çıkartıcam güncellemeden daha öteye gidemeyeceğim için daha güncelleme düşünmüyorum.... diğer sorularının cevabı ana başlıkta var :)

KD1907

KD1907

Üye
E hani baktım raging thunder 2 veya RT-GR ile ilgili bişey yok

terapi1

Üye
kardeşim yazı fontu Sony Sketch mi olcak güncelleme fotolarındaki gibi mi yani :)

Üst Alt