Quaxl
Üye
söylediğin hatalar senden kaynaklı.. yazılımı attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirmezsen yada bunları yapıp aldığın yedeği geri yüklersen bu hataları alman normaldir... eski sistem yeni sistemi karıştırır.. kamerada yaşadığın sorun sorun değildir... çünkü ofw de fotoğraflar uygulaması yoktur ve çektiğin foto direk galeriye gider ama bunda fotoğraflara gidiyor ve ön izleme oluşuyor ön izleme oluşurken sen komut veriyorsun yani siliyorsun ve o işlem bitmeden sen başka işlem verdiğin için hatayı alıyorsun onun için foto çektikten sonra 5 sn bekle ve sil hata almıycaksın
geri yüklemeyle ilgili nokia suite'den sadece mesajlarımı, rehberimi ve notlarımı yedekliyorum. müzikleri, fotoğrafları, yükleyeceğim uygulamarın setuplarını falan da bilgisayara usb'den "mass storage" ile bağlayıp öyle atıyorum. o yüzden yedeklemeyle alakalı nasıl sistemler çakışabilir ki?
kamerayla ilgili sorun da ise ofw yüklü iken fotoğraf çekip, çektiğim fotoğrafın önizlemesine bakıp geri tuşuna basıp tekrar fotoğraf çekebiliyordum. önizleme geldiğinde beğenmediğim olduğunda silip yeniden fotoğraf çekmeye devam ediyordum. ama bunda silme de 5sn beklemek de haliyle zaman kaybı oluyor.
hadi kamerayla müzik çaları salladım. hadi foursquare'ye opera'dan bağlanayım o da sorun değil. ama gps'i hiç kullanamıyorum. gps benim elim ayağım. gittiğim yerlerin bazılarını işaretlemek zorundayım ama telefon yerimi bulamıyor. cfw'yi yüklemeden önce yükledikten sonra da hard format da attım, soft format da attım. hafıza kartını elli kere şekillendirdim. yok yani. gps çalışmıyor. uydu bulamıyor.
a