5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ercanatnr

Üye
güle güle kullan... titreşimde sorun olduğunu çoğu kişi dile getirdi ilerde ilgilenicem, belle iconların tam düzeltilmedi o normaldir, ana syafada topbarı ekten verdim indir uygulama yükler gibi yükle

Kardeş yeni bir güncelleme çıkınca yada hataları düzeltince biz tekrar aynı linkten indirip kuracakmıyız yoksa başka bi konu açıp link mi vereceksin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Lancerr

Lancerr

Üye
hakan süpersin yahu kamera modu ne öyle resmen aynısı olmuş :)

terapi1

Üye
yeni gelecek güncellemede menü meşgül simgeside degişse güzel olur :)

- - - Eklendi - - -

yeni gelecek güncellemede menü meşgül simgeside degişse güzel olur :)

siyah tema hariç temalarda degişiklik yapsan :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
istek almıyorum kardeşim

terapi1

Üye
istek almıyorum kardeşim

Symbian Belleyi Güncellemeye Karar Verdim... - Boot Ekranı Eklenicek... - Slide Tuş Klidi Yerine Tek Dokunuşla Açılan Tuş Klidi Eklenicek - Bi Kaç Değişiklik Daha Yapıcam... Sizlerin İsteklerinizede Önem Vericem Buyrun İsteklerinizi Yazın...

Bunu ben yazmadım ya kardeş :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belleyi Güncellemeye Karar Verdim... - Boot Ekranı Eklenicek... - Slide Tuş Klidi Yerine Tek Dokunuşla Açılan Tuş Klidi Eklenicek - Bi Kaç Değişiklik Daha Yapıcam... Sizlerin İsteklerinizede Önem Vericem Buyrun İsteklerinizi Yazın...

Bunu ben yazmadım ya kardeş :)

o fp4 içindi. Ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum... Uzatmanın anlamı yok isteklere önem vermiyorum bu güncellemede

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
heyecanla bekliyoruz kardeşim meego ikon en çok istediğim seydi onuda gerceklestireceksin süper olcak bu cfw bizim icin ugrastıgın tüm cfwler icin eline koluna o yorulan gözlerine sağlık :D nokia 603 içinde meego ikonlu cfw yaparsan sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
heyecanla bekliyoruz kardeşim meego ikon en çok istediğim seydi onuda gerceklestireceksin süper olcak bu cfw bizim icin ugrastıgın tüm cfwler icin eline koluna o yorulan gözlerine sağlık :D nokia 603 içinde meego ikonlu cfw yaparsan sevinirim

rica ederim sende saolasın. 603 için war zaten evols yazılımına bak

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
cfw modlar için teşekkür ediyorum.kuzenin 5800ına senin modlardan yazılım yaptım.denedim ve mükemmel oldu.kuzenden istedim yayınlamasını ama yazılımı vermiyor...

ferhat000

ferhat000

Üye
Güzel bir cfw ye benziyor emeğine sağlık ben bir yerde takıldım yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim herşeyi yaptım sadece omg jaf ı açtığımda go diyorum sonra iki üç yazı kayıyor orda sonra senin fotodaki flash kısmı gelmiyor xp sp3 yaptım tüm dosyaları system32 e attım niye olmadı ? phonix den yapılmaz mı

- - - Eklendi - - -

rica ederim sende saolasın. 603 için war zaten evols yazılımına bak[/QUOTE]

kardeş bi yardımcı olabilir misin

vlkn9303

Üye
yeni sürümde mesaj sesini galaxy ace nin mesaj sesi yapabilir misin ?

ozkan1979

ozkan1979

Üye
2013 için yeni cfw gwlwcwkmi çalışmak üzere oldugun veya çıkartmak üzere oldugun cfw varmı

K46

Üye
Hakan kardeşim, tuş kilidini sizin modlardaki sürüklemeli olana nasıl çevirebilirim? Modlarınızdaki 5li kısayolları Rofs2'ye atarak kısayol sayısını arttırabiliyorum ama, dokunmatik tuş kilidini kaldırıp, sürüklemeli tuş kilidini ekleyerek bir türlü çalıştıramadım, yazılım yükleniyor ama, eski tuş kilidi gidiyor yenisi gelmiyor, tam olarak hangi dosyaları değiştirmem lazım yardımcı olursan sevinirim.

Okan-1

Okan-1

Üye
Hakan kardeşim kusura bakma bir ricada bulunacaktım yazma dili olarak ingilizceyide ekleyebilir misin güncellemeye t9 çok sıkıntı oluyor o zaman sana zahmet göz ardı etmezsen sevinirim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir cfw ye benziyor emeğine sağlık ben bir yerde takıldım yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim herşeyi yaptım sadece omg jaf ı açtığımda go diyorum sonra iki üç yazı kayıyor orda sonra senin fotodaki flash kısmı gelmiyor xp sp3 yaptım tüm dosyaları system32 e attım niye olmadı ? phonix den yapılmaz mı

- - - Eklendi - - -

rica ederim sende saolasın. 603 için war zaten evols yazılımına bak

kardeş bi yardımcı olabilir misin[/QUOTE]

işletim sistemin ne

- - - Eklendi - - -

yeni sürümde mesaj sesini galaxy ace nin mesaj sesi yapabilir misin ?

istek almıyorum kardeşim

- - - Eklendi - - -

2013 için yeni cfw gwlwcwkmi çalışmak üzere oldugun veya çıkartmak üzere oldugun cfw varmı

ana başlıkta bilgilendirdim. Güncelleme resimleride war

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim, tuş kilidini sizin modlardaki sürüklemeli olana nasıl çevirebilirim? Modlarınızdaki 5li kısayolları Rofs2'ye atarak kısayol sayısını arttırabiliyorum ama, dokunmatik tuş kilidini kaldırıp, sürüklemeli tuş kilidini ekleyerek bir türlü çalıştıramadım, yazılım yükleniyor ama, eski tuş kilidi gidiyor yenisi gelmiyor, tam olarak hangi dosyaları değiştirmem lazım yardımcı olursan sevinirim.

modlarımdakini kullan kesin olacaktır

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim kusura bakma bir ricada bulunacaktım yazma dili olarak ingilizceyide ekleyebilir misin güncellemeye t9 çok sıkıntı oluyor o zaman sana zahmet göz ardı etmezsen sevinirim :)

ing yazma dil var zaten çalışmıyormu sende

Üst Alt