Lancerr
Üye
hehe dahada güzel olucak
- - - Eklendi - - -
rica ederim
yan tarafa çevirdiğmizde kı tuşları alt tarafa alacakmısın
?
hehe dahada güzel olucak
- - - Eklendi - - -
rica ederim
?güle güle kullan... titreşimde sorun olduğunu çoğu kişi dile getirdi ilerde ilgilenicem, belle iconların tam düzeltilmedi o normaldir, ana syafada topbarı ekten verdim indir uygulama yükler gibi yükle
Kardeş yeni bir güncelleme çıkınca yada hataları düzeltince biz tekrar aynı linkten indirip kuracakmıyız yoksa başka bi konu açıp link mi vereceksin
yan tarafa çevirdiğmizde kı tuşları alt tarafa alacakmısın?
Şimdi bir yeni foto daha eklendihakan süpersin yahu kamera modu ne öyle resmen aynısı olmuş![]()

yeni gelecek güncellemede menü meşgül simgeside degişse güzel olur![]()

istek almıyorum kardeşim

Symbian Belleyi Güncellemeye Karar Verdim... - Boot Ekranı Eklenicek... - Slide Tuş Klidi Yerine Tek Dokunuşla Açılan Tuş Klidi Eklenicek - Bi Kaç Değişiklik Daha Yapıcam... Sizlerin İsteklerinizede Önem Vericem Buyrun İsteklerinizi Yazın...
Bunu ben yazmadım ya kardeş![]()
Şimdi bir yeni foto daha eklendi![]()
helal sana bu cfw ye son vererek yazık etmedin helal gördüm kardeşim şimdihelal sana bu cfw ye son vererek yazık etmedin helal
![]()
heyecanla bekliyoruz kardeşim meego ikon en çok istediğim seydi onuda gerceklestireceksin süper olcak bu cfw bizim icin ugrastıgın tüm cfwler icin eline koluna o yorulan gözlerine sağlıknokia 603 içinde meego ikonlu cfw yaparsan sevinirim
Güzel bir cfw ye benziyor emeğine sağlık ben bir yerde takıldım yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim herşeyi yaptım sadece omg jaf ı açtığımda go diyorum sonra iki üç yazı kayıyor orda sonra senin fotodaki flash kısmı gelmiyor xp sp3 yaptım tüm dosyaları system32 e attım niye olmadı ? phonix den yapılmaz mı
- - - Eklendi - - -
rica ederim sende saolasın. 603 için war zaten evols yazılımına bak
yeni sürümde mesaj sesini galaxy ace nin mesaj sesi yapabilir misin ?
2013 için yeni cfw gwlwcwkmi çalışmak üzere oldugun veya çıkartmak üzere oldugun cfw varmı
Hakan kardeşim, tuş kilidini sizin modlardaki sürüklemeli olana nasıl çevirebilirim? Modlarınızdaki 5li kısayolları Rofs2'ye atarak kısayol sayısını arttırabiliyorum ama, dokunmatik tuş kilidini kaldırıp, sürüklemeli tuş kilidini ekleyerek bir türlü çalıştıramadım, yazılım yükleniyor ama, eski tuş kilidi gidiyor yenisi gelmiyor, tam olarak hangi dosyaları değiştirmem lazım yardımcı olursan sevinirim.
Hakan kardeşim kusura bakma bir ricada bulunacaktım yazma dili olarak ingilizceyide ekleyebilir misin güncellemeye t9 çok sıkıntı oluyor o zaman sana zahmet göz ardı etmezsen sevinirim![]()