5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
ya sis dosyalarını açarken uyumlu değil ama yinede yuklensinmi diyo sonrada oyunu açmıyor bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltilir yani nasıl sis actirabilirim telefona
bide ben internetten global race raging thunder varya telin orjinal oyunu işte ben onu indirip telefona attım ama varolan bilesen mi öyle bişey diyor ama uygulamalara baktım oyun yok bunu nasıl duzeltebilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya sis dosyalarını açarken uyumlu değil ama yinede yuklensinmi diyo sonrada oyunu açmıyor bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltilir yani nasıl sis actirabilirim telefona
bide ben internetten global race raging thunder varya telin orjinal oyunu işte ben onu indirip telefona attım ama varolan bilesen mi öyle bişey diyor ama uygulamalara baktım oyun yok bunu nasıl duzeltebilirim
oyunu rofs2 gömmen lazım.. diğer kurduğun uygulamada c6 portuyla uyumsuz o yüzden çalışmıyor...

KD1907

KD1907

Üye
tam anlayamadım biraz acarmisin ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
KD1907

KD1907

Üye
Ya RT global race yi attım ama şey diyo: yüklenemiyor,bu dahilli bir bileşen sence ne yapmalıyım benim anlayabileceğim bir dilde konuşsan ustam?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya RT global race yi attım ama şey diyo: yüklenemiyor,bu dahilli bir bileşen sence ne yapmalıyım benim anlayabileceğim bir dilde konuşsan ustam?
o oyun daha önce yazılımda olduğu için ve kaldırıldığı için parçaları hala yazılımda olduğu için yüklenmez. ancak rofs2 e gömersen olur diğer türlü yükleyemezsin...

ercanatnr

Üye
sa kardeş ben senin cfwyi yükleyecem ama şimdi bir kaç sorum var;
1-yukarıda arkadaşa rofs2ye göm falan demişsin nasıl yapılacagını nasıl gömecegimi anlatırmısın.
2-widget varmı
3-orjinal belledeki gibi yukarıdan ekranın üstünden çekince pencere iniyormu
4-arkadaşın birine eklersen olur demişsin topbarı nasıl ekliyecem.

Şimdilik bu kadar yardımcı olursan sevinirim teşekkürler...

Ayrıca sonradan aklıma geldi
Telin garantisi devam ediyor garanti kapsamından çıkarmı
geri dönüşü imkansız hatalar olurmu
mesela ben bi yerde okumuştum tel bi daha hiç açılmıyormuş

Okan-1

Okan-1

Üye
Hakan hocam 2 haftadır kullanıyorum cidden çok başarılı teksin :) Lakin tek sorun t9 predic dosyalarının içindekileri silip seninde bulunduğun bir forumdan bulduğum dosyaları attım ama fayda etmedi t9 hala berbat bir fikrin ya da yardımın var mı :)

KD1907

KD1907

Üye
Hakan kardeşim sen bana yapıp buraya koyamazmısın ya ben anlayamadım bu rofs2 çok karışık sen RT-GR yi yapıp buraya atsan olmazmı ya son isteğim valla telefonda doğru düzgün oyun yok :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan hocam 2 haftadır kullanıyorum cidden çok başarılı teksin :) Lakin tek sorun t9 predic dosyalarının içindekileri silip seninde bulunduğun bir forumdan bulduğum dosyaları attım ama fayda etmedi t9 hala berbat bir fikrin ya da yardımın var mı :)
teşekkürler kardeşim.. t9 için en gelişmişi o malesef daha gelişmişi yok elimde

- - - Eklendi - - -

sa kardeş ben senin cfwyi yükleyecem ama şimdi bir kaç sorum var;
1-yukarıda arkadaşa rofs2ye göm falan demişsin nasıl yapılacagını nasıl gömecegimi anlatırmısın.
2-widget varmı
3-orjinal belledeki gibi yukarıdan ekranın üstünden çekince pencere iniyormu
4-arkadaşın birine eklersen olur demişsin topbarı nasıl ekliyecem.

Şimdilik bu kadar yardımcı olursan sevinirim teşekkürler...

Ayrıca sonradan aklıma geldi
Telin garantisi devam ediyor garanti kapsamından çıkarmı
geri dönüşü imkansız hatalar olurmu
mesela ben bi yerde okumuştum tel bi daha hiç açılmıyormuş
a.selam... mod gömüceksen nfe kullanmayı öğreniceksin ama yazılımı olduğu gibi kullanıcaksan gerek yok o işleme... widget desteklidir... topbar vardır yukarıdan aşağıya çekince menü gelir... topbar ana sayfada var indir yazılımdan sonra uygulama kurar gibi kur sonra araçlar klasöründen gir aktif olsun... garanti gider ama anlarlarsa çünkü yazılımla oynamak garantiyi bozar. ama garantiye vericeğin zaman orijinal yazılıma dön yine garanti kapsamına girer....

terapi1

Üye
hakan kardeşim bt cihazları tanımaması ben senin arşivinde şarj olurken yeşil ışık yanmasın diye ekran ve tuş düzenleme gibi bi mod uyguladım şarj olurken ışık yanmıyodu ama bt cihazları görmüyodu modu uygulamadan flashladım sorun yok , önceki sayfalarda şarj olurken yeşil ışık yanmama modunu vermişsin ama link kırık rica etsem sadece şarj olurken yeşil ışık modunu paylaşırmısın ? :)

hakan kardeşim modu vercekmisin :)

ercanatnr

Üye
kardeş telefonda geri dönüşü olmayan hata çıkma ihtimali var mı birde anasayfada var indir demişsiniz baktım bulamadım mümkünse link atar mısınız son olarak sakıncası yoksa msn adresinizi alabilir miyim teşekkürler

LİFE5433

Üye
system 32 hangi klasör oluyo
ilk defa dniyom da

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan dün modlarını indirdim içindekı fontlar bu belle ye uyumlu mu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim modu vercekmisin :)

modlarımda var

- - - Eklendi - - -

hakan dün modlarını indirdim içindekı fontlar bu belle ye uyumlu mu ?

hatırlamıyorum çok oldu arşivi paylaşalı

- - - Eklendi - - -

system 32 hangi klasör oluyo
ilk defa dniyom da

windows un içinde

- - - Eklendi - - -

kardeş telefonda geri dönüşü olmayan hata çıkma ihtimali var mı birde anasayfada var indir demişsiniz baktım bulamadım mümkünse link atar mısınız son olarak sakıncası yoksa msn adresinizi alabilir miyim teşekkürler

geri dönebilirsin... hakanguven_35@hot...

terapi1

Üye

modlarımda var

- - - Eklendi - - -

hatırlamıyorum çok oldu arşivi paylaşalı

- - - Eklendi - - -

windows un içinde

- - - Eklendi - - -

geri dönebilirsin... hakanguven_35@hot...

kardeşim modlarında yok baktım bi zahmet paylaşıversen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim modlarında yok baktım bi zahmet paylaşıversen

önceki yorumları okumadın herhalde herkes bişeyler istedi burası mod paylaşım yeri değil... konu dışına çıkıyoruz.. konu aç ben dahil herkes yardımcı olur...

terapi1

Üye

önceki yorumları okumadın herhalde herkes bişeyler istedi burası mod paylaşım yeri değil... konu dışına çıkıyoruz.. konu aç ben dahil herkes yardımcı olur...

tmm kardeşim sakin ol önceki yorumlarda vermişsn lınk kırık ondan istedm neyse :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeşim sakin ol önceki yorumlarda vermişsn lınk kırık ondan istedm neyse :)
önceki yorumlarda paylaştığım modlardan bahsetmiyorum son zamanlarda cfw konularında mod isteme çoğunluğu başladı ve konu dışına çıkıldığından herkese aynı cevabı veriyorum...

terapi1

Üye

önceki yorumlarda paylaştığım modlardan bahsetmiyorum son zamanlarda cfw konularında mod isteme çoğunluğu başladı ve konu dışına çıkıldığından herkese aynı cevabı veriyorum...

anladım kardeşim..

Üst Alt