5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
S.a benim telefonum 5230 yükleyeceğim ama emulator de yüklerken hata verdi ımei yedekleme yapılamadı 208 diyor devam edilsin mi diye soruyor devam etsem bir şey olur mu telefona

Bi de benim telefonun tipi RM-588 buna yüklenmez mi bu cfw emulatörden RM-356 yı seçeceğime RM-588 seçsem yüklenir mi? lütfen ayrıntılı anlatır mısın ilk defa yapıyorum da.

Bu arada ellerine sağlık. :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
S.a benim telefonum 5230 yükleyeceğim ama emulator de yüklerken hata verdi ımei yedekleme yapılamadı 208 diyor devam edilsin mi diye soruyor devam etsem bir şey olur mu telefona

Bi de benim telefonun tipi RM-588 buna yüklenmez mi bu cfw emulatörden RM-356 yı seçeceğime RM-588 seçsem yüklenir mi? lütfen ayrıntılı anlatır mısın ilk defa yapıyorum da.

Bu arada ellerine sağlık. :oke:
5230 a uymaz bu yazılım. sadece 5800 ve x6 içindir

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Peki 5230 için cfw yok mu hiç

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Baktım ama hep 5800 ve c6 gibi telefonlar var hangi bölüme bakmalıyım?

juancan06

Üye
Helal olsun sana beee rep verebilyosam al hepsini ! :) adamsın adam :D

atika123

Üye
Hakan abi ben bir şey soracağım :) Şimdi bu widgetleri nasıl yükleyeceğiz ve bunu yükledikten sonra geri dönme ihtimali var mı :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi ben bir şey soracağım :) Şimdi bu widgetleri nasıl yükleyeceğiz ve bunu yükledikten sonra geri dönme ihtimali var mı :)
yazılımı jaf ile widgetlerideuygulama yükler gibi yükleyeceksin... tabikide dönebilirsin...

Bisrty

Üye
Giriş çalışıyor. Bilgisayara taktığımda "depola" vb. çıkıyor telefonda seçtikten sonra masaüstünde altta yazılım yükleniyor diyor bulunmadığını söylüyor ve hiçbirşey olmuyor. Cfwdan önce çalışıyordu.

KD1907

KD1907

Üye
Hakan benim 4 sorum olacak
1. Şimdi işletim sistemi degistiya açtığı oyun dosyaları (jar sis fln) degisiyormu
2.Ya symbian belle lerde üstten bildirimler geliyordu bunda niye gelmiyor
3. Elinde bu işletim sistemine göre fruit ninja varmı
4. Symbian belle 3x4 yada 4x4 arasında ne gibi bir fark var

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan benim 4 sorum olacak
1. Şimdi işletim sistemi degistiya açtığı oyun dosyaları (jar sis fln) degisiyormu
2.Ya symbian belle lerde üstten bildirimler geliyordu bunda niye gelmiyor
3. Elinde bu işletim sistemine göre fruit ninja varmı
4. Symbian belle 3x4 yada 4x4 arasında ne gibi bir fark var
1. uygulamar yine v5 dir. sis,jar uzantılı
2 topbarı kur gelir oda...
3. uygulamar hala aynıdır v5 destekli fruit ninja oyunu yoktur
4. 3x4 de menüde soldan sağa 3 icon var 4x4 dede 4 icon var

Mert045

Mert045

Üye
Hakan abi hızlı yazma modu yok :)

KD1907

KD1907

Üye
Peki bi kere flaşladıktan sonra bidaha flaşlasam bişey olurmu?

KD1907

KD1907

Üye
Ya hakan şimdi ben flaşladım ama oyunlarım gitti nası tekrar yükleyebilirim

Bisrty

Üye
Bana çözüm yokmu

terapi1

Üye
hakan kardeşim bt cihazları tanımaması ben senin arşivinde şarj olurken yeşil ışık yanmasın diye ekran ve tuş düzenleme gibi bi mod uyguladım şarj olurken ışık yanmıyodu ama bt cihazları görmüyodu modu uygulamadan flashladım sorun yok , önceki sayfalarda şarj olurken yeşil ışık yanmama modunu vermişsin ama link kırık rica etsem sadece şarj olurken yeşil ışık modunu paylaşırmısın ? :)

Üst Alt