5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Bisrty

Üye
Cfw'ı kurdum, telefonu bilgisayara bağlayınca görmüyor. JAFı sildiğim için mi?

KD1907

KD1907

Üye
İlk bağlayıp sonra kapatıcammı nasıl olacak o?

KD1907

KD1907

Üye
kapatıcam sonra kablo ile bağlıyacam pc de okuyacak yani ovi suite falan gerek yok doğru mu anlamışım?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
selam hakan :) 3*4 ve 4*4 menü düzeni var tmm hoş güzel, ben menü düzenini 5*4 yapmak istiyorum desem nasıl yaparım ? Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

kapalı durumda bilgisayara usb ile bağlı olacak kardeş :)

modlarımda 5x4 war rofs2 e at flaşla

- - - Eklendi - - -

Cfw'ı kurdum, telefonu bilgisayara bağlayınca görmüyor. JAFı sildiğim için mi?

görmemesi jaf ile alakalı değildir pc ile alakalıdır. Başka usb yerine tak.

- - - Eklendi - - -

kapatıcam sonra kablo ile bağlıyacam pc de okuyacak yani ovi suite falan gerek yok doğru mu anlamışım?

ewet doğru anladın.

terapi1

Üye
Hakan kardeşim bluetooth da sorun var veri alırken alıyorum gönderirken cihaz bulamıyor bi baksan :) ofw kullanıyodum çalışıyodu , cfw ye geçtm böyle bişeyle karşılaştım , hard formatta atm hafıza kartınıda bıcımlendirdim ayni :)

muharrem2005

Üye
Gerçekten çok teşekkür ederim . Mükemmel bi çalışma , ellerinize sağlık :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim bluetooth da sorun var veri alırken alıyorum gönderirken cihaz bulamıyor bi baksan :) ofw kullanıyodum çalışıyodu , cfw ye geçtm böyle bişeyle karşılaştım , hard formatta atm hafıza kartınıda bıcımlendirdim ayni :)

bt da herhangi bir sorun yok. Sen bağlandığın cihazın görünürlüğünü kontrol et ofw kullanırken eşleşmişti herhalde otomatik görüyordu yazılımı atınca sıfırlandı herşey.

- - - Eklendi - - -

Gerçekten çok teşekkür ederim . Mükemmel bi çalışma , ellerinize sağlık :D

teşekkürler güle güle kullan :)

terapi1

Üye

bt da herhangi bir sorun yok. Sen bağlandığın cihazın görünürlüğünü kontrol et ofw kullanırken eşleşmişti herhalde otomatik görüyordu yazılımı atınca sıfırlandı herşey.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güle güle kullan :)

usta açık cihaz görünürlügü bi kaç cihazda denedim ben bulamıyorum :)

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]usta haritalarda giriş özelliğini kullanamıyorum düzeltme modü var mı ya da haritaların modu var mı sende onu atınca düzelir mi ? Özel mesaj atabilir misin onu ?[/SIZE][/COLOR]

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c6 modlar var onu indirceksin...

- - - Eklendi - - -

[COLOR=""][SIZE=""]usta haritalarda giriş özelliğini kullanamıyorum düzeltme modü var mı ya da haritaların modu var mı sende onu atınca düzelir mi ? Özel mesaj atabilir misin onu ?

haritanın son sürümü attım zaten yazılıma... haritayı kullanmadığım için pek bilgim yok o konuda kardeşim

- - - Eklendi - - -

usta açık cihaz görünürlügü bi kaç cihazda denedim ben bulamıyorum :)
başka bir cfw yükle siteden birde onlarla dene...
[/SIZE][/COLOR]

KD1907

KD1907

Üye
Ya Can't detect flashing server! hatasını veriyor napıcam?

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]haritanın son sürümü attım zaten yazılıma... haritayı kullanmadığım için pek bilgim yok o konuda kardeşim
bilen biri yok mu ? Nasıl düzelir bu ?[/SIZE][/COLOR]

KD1907

KD1907

Üye
Sorumu cevaplasanız?

degusadegusa

Üye
slm kardeşim kolay gelsin benimbirkaç sorum daha olacak interneteyken filan şu ekran ışıklarına kilitleniyor kapatamıyorum bi ayar çekebilirmiyiz. Birde tuş modunda üstteki menü tuşu, simgeleri biraz daha büyütebilme şansım var mı telefonu yakın zamanda aldımm mümkün olduğunca yazılıımını iyileştirmeye çalışıyorum yorumlarımla şikayetimle artık:-)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya Can't detect flashing server! hatasını veriyor napıcam?

anlatınlanları doğru yaptığından emin ol. heleki oluşturduğun klasörlerin adını doğru yazdığından

- - - Eklendi - - -

slm kardeşim kolay gelsin benimbirkaç sorum daha olacak interneteyken filan şu ekran ışıklarına kilitleniyor kapatamıyorum bi ayar çekebilirmiyiz. Birde tuş modunda üstteki menü tuşu, simgeleri biraz daha büyütebilme şansım var mı telefonu yakın zamanda aldımm mümkün olduğunca yazılıımını iyileştirmeye çalışıyorum yorumlarımla şikayetimle artık:-)

a.selam. teşekkürler...
nasıl bir klitleme oluyor...
simgeler büyümez...

degusadegusa

Üye
oto tuş kilidi en fazla 60 sn yapabiliyorum bir yazılım çalısırkenoto kşlitleme devre dışı bırakılırmı peki real player misali yürütülürkrn ekran kilitlenmesin aynı kilitlrmede arama yaparkende oluyor.

KD1907

KD1907

Üye
Saol kardeş oldu süperrrrrrrrr

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt