İlk bağlayıp sonra kapatıcammı nasıl olacak o?
selam hakan3*4 ve 4*4 menü düzeni var tmm hoş güzel, ben menü düzenini 5*4 yapmak istiyorum desem nasıl yaparım ? Teşekkürler
- - - Eklendi - - -
kapalı durumda bilgisayara usb ile bağlı olacak kardeş![]()
Cfw'ı kurdum, telefonu bilgisayara bağlayınca görmüyor. JAFı sildiğim için mi?
kapatıcam sonra kablo ile bağlıyacam pc de okuyacak yani ovi suite falan gerek yok doğru mu anlamışım?
Hakan kardeşim bluetooth da sorun var veri alırken alıyorum gönderirken cihaz bulamıyor bi baksanofw kullanıyodum çalışıyodu , cfw ye geçtm böyle bişeyle karşılaştım , hard formatta atm hafıza kartınıda bıcımlendirdim ayni
![]()
Gerçekten çok teşekkür ederim . Mükemmel bi çalışma , ellerinize sağlık![]()

bt da herhangi bir sorun yok. Sen bağlandığın cihazın görünürlüğünü kontrol et ofw kullanırken eşleşmişti herhalde otomatik görüyordu yazılımı atınca sıfırlandı herşey.
- - - Eklendi - - -
teşekkürler güle güle kullan![]()

[COLOR=""][SIZE=""]usta haritalarda giriş özelliğini kullanamıyorum düzeltme modü var mı ya da haritaların modu var mı sende onu atınca düzelir mi ? Özel mesaj atabilir misin onu ?
başka bir cfw yükle siteden birde onlarla dene...[/SIZE][/COLOR]usta açık cihaz görünürlügü bi kaç cihazda denedim ben bulamıyorum![]()
Ya Can't detect flashing server! hatasını veriyor napıcam?
slm kardeşim kolay gelsin benimbirkaç sorum daha olacak interneteyken filan şu ekran ışıklarına kilitleniyor kapatamıyorum bi ayar çekebilirmiyiz. Birde tuş modunda üstteki menü tuşu, simgeleri biraz daha büyütebilme şansım var mı telefonu yakın zamanda aldımm mümkün olduğunca yazılıımını iyileştirmeye çalışıyorum yorumlarımla şikayetimle artık:-)
hard format atıp hafıza kartını biçimlendir... daha ffazlada yapabiliyosun oto tuş klidinioto tuş kilidi en fazla 60 sn yapabiliyorum bir yazılım çalısırkenoto kşlitleme devre dışı bırakılırmı peki real player misali yürütülürkrn ekran kilitlenmesin aynı kilitlrmede arama yaparkende oluyor.
Saol kardeş oldu süperrrrrrrrr