5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

efsane1980

efsane1980

Üye
tamam teşekürler

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hakan kardeş senin bu cfw'de n9 ikno paketini kullanıyorsun galiba.Bu paket ofw'lerde de çalışır mı ?

mgemici

Üye
peki bu cfw de küçük qwerty klavye çalışıyor mu?

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Abi bu yazılımın üstüne windows phone kursak sıkıntı çıkarmı yani
Avkon.dll atsak içine sonra bende bellebar falan var yani
o Windows Phone 8 Apollo Belle Edition o yazılımdan programları var bende olurmu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu yazılımın üstüne windows phone kursak sıkıntı çıkarmı yani
Avkon.dll atsak içine sonra bende bellebar falan var yani
o Windows Phone 8 Apollo Belle Edition o yazılımdan programları var bende olurmu ?

kur sorun olmaz

furkan470

Üye
c503 için olur mu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tekrar eklemenin bir yolu var mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
sonradan mod olarak eklenme imkanı var mı?

bunu rofs2/ sys / bin e at değişimi onayla tamamdır

• Beğen
Tepkiler: mgemici

akdoganapo

Üye
yaklasık 2 ay once yukleme yaptım teşekkür ederim ama kardeşim haritalarda dokunmatık işlemiyor çok değişik bir haritalar uygulaması atmıssın ne olacak bı fikir verir misin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yaklasık 2 ay once yukleme yaptım teşekkür ederim ama kardeşim haritalarda dokunmatık işlemiyor çok değişik bir haritalar uygulaması atmıssın ne olacak bı fikir verir misin

haritalar orjinaldir sadece son sürümü ekledim. Yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi?

Kara_Yalan

Üye
sa gardaş bilgisayarda uyumluluğa basınca xp sp3 yok basmasak sorun olurmu????

Kara_Yalan

Üye
saol gardaş

mahsunece

Üye
arkadaşlar bende 5800 kullanıyorum yaklaşık iki yıldir kullanıyorum. Ama bu nokianın sürümlerinden sıkıldım hiç güncelleme göndermiyorlar gönderdiği güncelleme de güzel değil. Şu modifiye sürümler ile ilgili pek bilgim yok iyi mi kötü mü? Telefonun sistemine zararı varmı. Sonradan kaldırılıp orjinal sürüm yüklenilir mi? Bide şu modifiye belle nin aynısı. Peki çalışma olarak orjinal belle ile birebir mi? Değilse orjinal belle den farkları eksiklikleri yada avantajları nelerdir.
Şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende 5800 kullanıyorum yaklaşık iki yıldir kullanıyorum. Ama bu nokianın sürümlerinden sıkıldım hiç güncelleme göndermiyorlar gönderdiği güncelleme de güzel değil. Şu modifiye sürümler ile ilgili pek bilgim yok iyi mi kötü mü? Telefonun sistemine zararı varmı. Sonradan kaldırılıp orjinal sürüm yüklenilir mi? Bide şu modifiye belle nin aynısı. Peki çalışma olarak orjinal belle ile birebir mi? Değilse orjinal belle den farkları eksiklikleri yada avantajları nelerdir.
Şimdiden teşekkürler

telefonun sistemine tabikide zararı yok öyle bişe olsa yayınlamazdık.
Orjinal değildir görünümü kazandırıldı.
Özellik orjinal yazılımdan kat kat çoktur...

Üst Alt