5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

MuRti20

Üye
tüm denilenleri yaptıktan sonra jaf da son 4 satırda
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
yazıyor ve telefon local mode beyaz ekranda kalıyor şu an o durumda çok acil cevap verebilcek bir arkadaş varsa lütfen yardım..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tüm denilenleri yaptıktan sonra jaf da son 4 satırda
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
yazıyor ve telefon local mode beyaz ekranda kalıyor şu an o durumda çok acil cevap verebilcek bir arkadaş varsa lütfen yardım..

usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

semihjet

Üye

ben kendime yaptım kullanıyorumm... Tek tema varsayılan siyah tema var.Haritalar. Mail. Setting vizard gibi uygulamalar yok... İstersen paylaşayım senle

aslında paylaşırsan çok iyi olur ben müzik resim görüşme sms ve arada internet dışında başka hiç bişeyi kullanmıyorum gereksiz gelen bisürü uygulama var.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aslında paylaşırsan çok iyi olur ben müzik resim görüşme sms ve arada internet dışında başka hiç bişeyi kullanmıyorum gereksiz gelen bisürü uygulama var.

:) al bendende o kadar...

vlkn9303

Üye
wifide sorun var. evdeki wifiye bağlanıyorum. sürekli şifre girmek zorundayım. wifiadı(1) wifiadı(2) wifiadı(3) şeklinde bir sürü bağlantı oluşuyor. yani sürekli yeni bir ağmış gibi algılıyor aynı ağı. sorun bende mi aynı sorunu yaşayan var mı ?

lazye

lazye

Üye
sorun sende dğl telfn wifiyi tek dis fln çkyrsa sfreyi blnmyn olarak gösteriyo kısaca cfw ile alakalı dğl

rekabetci

Üye
kardeş font yapcaktın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
wifide sorun var. evdeki wifiye bağlanıyorum. sürekli şifre girmek zorundayım. wifiadı(1) wifiadı(2) wifiadı(3) şeklinde bir sürü bağlantı oluşuyor. yani sürekli yeni bir ağmış gibi algılıyor aynı ağı. sorun bende mi aynı sorunu yaşayan var mı ?

oluşanları sil... Ayarlar / bağlantı / hedefler / erişim noktası ekle / wlandan modemini seç bilgilerini gir tamamdır

- - - Eklendi - - -

kardeş font yapcaktın :)
hemen olmuyor yapıcam :)

vlkn9303

Üye
anladım, deneyeceğim.

Progressivity

Progressivity

Üye
hakan tekrardan emeğine sağlık herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik ama sadece bende mi oluyor bilmiyorum da daha önceki fp2'de de vardı bu ana ekranda ortadaki telefon ahizesi tuşuna basınca hani tuşların olduğu ekran açılıyor ya işte telefon yatay moddayken yatay olmuyor yani dönmüyor, bunun dışında bir sorun yok bende

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hakan tekrardan emeğine sağlık herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik ama sadece bende mi oluyor bilmiyorum da daha önceki fp2'de de vardı bu ana ekranda ortadaki telefon ahizesi tuşuna basınca hani tuşların olduğu ekran açılıyor ya işte telefon yatay moddayken yatay olmuyor yani dönmüyor, bunun dışında bir sorun yok bende

onu ben de yazmıştım, hakan kardeşimiz çok denemiş ama bir türlü o olmuyormuş, ona yapacak bişi yok yani :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler...
Numara çevirme klavyesini ne yaptıysam çeviremedim ve hiç bir cfw de rastlamadım dönene o yüzden yapıcak bişe yok

- - - Eklendi - - -

onu ben de yazmıştım, hakan kardeşimiz çok denemiş ama bir türlü o olmuyormuş, ona yapacak bişi yok yani :)

aynen kardeşim

- - - Eklendi - - -

anladım, deneyeceğim.

tamam kardeşim

erkolli

Üye
aga eline sağlık herşey çok güzel ama müzik çalarken yandaki tuş çalışmıyor bende mi sorun var diycem ama radyoda işliyor yan ses açma tuşları.

Progressivity

Progressivity

Üye
hiç problem değil kardeşim numara klavyesi varsın dönmesin eline emeğine sağlık tekrardan yeni ikonlarla çok daha güzel ayrıca yazı fontu hiçte küçük değil rahatlıkla yazılar okunuyor, yükleyecekler için yazı fontu bir ön yargı oluşturmasın

agun35

Üye

rica ederim güle güle kullan... Başka biri daha baksın varmı yokmu. Sitedeki cfw yi kullanmıyorum bende tam lite sürüm var ama ses komutları bile var sende neden yok anlam veremedim
Hakan kardeşim bir mod uygulayarak ses komutları hallettim attığın bir mod gizlemiş sanırım benim attığım modu öm atıyorum bilgin olsun diye Ayrıca bana düzenlemiş olduğun fontu bi arkadaş öm den istemiş iznin varsa vermek isterim hatta herkeze açıkta paylaşabilirim

Üst Alt