haqanguven
Üye
bu durum jafı harici hddye kurmamdan kaynaklanırmı ?
olabilir..
bu durum jafı harici hddye kurmamdan kaynaklanırmı ?
tüm denilenleri yaptıktan sonra jaf da son 4 satırda
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
yazıyor ve telefon local mode beyaz ekranda kalıyor şu an o durumda çok acil cevap verebilcek bir arkadaş varsa lütfen yardım..
usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır

çok teşekkürler halloldu telefon arkadaşımın bi sıkıntı olcak diye korkmuştum![]()
ben kendime yaptım kullanıyorumm... Tek tema varsayılan siyah tema var.Haritalar. Mail. Setting vizard gibi uygulamalar yok... İstersen paylaşayım senle
aslında paylaşırsan çok iyi olur ben müzik resim görüşme sms ve arada internet dışında başka hiç bişeyi kullanmıyorum gereksiz gelen bisürü uygulama var.
al bendende o kadar...
al bendende o kadar...
müsayit olduğunda paylaşımını bekliyorum çok sağolmüsayit olduğunda paylaşımını bekliyorum çok sağol
wifide sorun var. evdeki wifiye bağlanıyorum. sürekli şifre girmek zorundayım. wifiadı(1) wifiadı(2) wifiadı(3) şeklinde bir sürü bağlantı oluşuyor. yani sürekli yeni bir ağmış gibi algılıyor aynı ağı. sorun bende mi aynı sorunu yaşayan var mı ?
hemen olmuyor yapıcamkardeş font yapcaktın![]()

hakan tekrardan emeğine sağlık herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik ama sadece bende mi oluyor bilmiyorum da daha önceki fp2'de de vardı bu ana ekranda ortadaki telefon ahizesi tuşuna basınca hani tuşların olduğu ekran açılıyor ya işte telefon yatay moddayken yatay olmuyor yani dönmüyor, bunun dışında bir sorun yok bende

hakan tekrardan emeğine sağlık herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik ama sadece bende mi oluyor bilmiyorum da daha önceki fp2'de de vardı bu ana ekranda ortadaki telefon ahizesi tuşuna basınca hani tuşların olduğu ekran açılıyor ya işte telefon yatay moddayken yatay olmuyor yani dönmüyor, bunun dışında bir sorun yok bende
onu ben de yazmıştım, hakan kardeşimiz çok denemiş ama bir türlü o olmuyormuş, ona yapacak bişi yok yani![]()
anladım, deneyeceğim.
Hakan kardeşim bir mod uygulayarak ses komutları hallettim attığın bir mod gizlemiş sanırım benim attığım modu öm atıyorum bilgin olsun diye Ayrıca bana düzenlemiş olduğun fontu bi arkadaş öm den istemiş iznin varsa vermek isterim hatta herkeze açıkta paylaşabilirim
rica ederim güle güle kullan... Başka biri daha baksın varmı yokmu. Sitedeki cfw yi kullanmıyorum bende tam lite sürüm var ama ses komutları bile var sende neden yok anlam veremedim