keylocg uygulasını kurben alismisim sag tusun keylock olmasina bunda sag tus menu ya kapatmaya calinca menuye giriyor benim sorum keylock programini sag tus olarak uygulayinca nasil desem kilit simgesi yapabilme imkanimiz varmi diger sitede bir ara rehberi sag tus ve rehber simgeli yapmislardi
ben onu demedim sag tusta menu ikonu varya basinca menuye gidiyor ben sag tusta kilit ikonu olmasini istiyorum ona basinc keylock programi acilcak ve tuslar kilitlenecek rehber ikonu eklemissin ya fw ye bunuda yapabilirmisin
keylocg uygulasını kur
bekleme ekranında seeçeneklere tıkla içeriği düzenlede tekrar seçenekler sağ seçim tuşuna tıkla istediğin uygulamayı atayabilirsin
ben onu demedim sag tusta menu ikonu varya basinca menuye gidiyor ben sag tusta kilit ikonu olmasini istiyorum ona basinc keylock programi acilcak ve tuslar kilitlenecek rehber ikonu eklemissin ya fw ye bunuda yapabilirmisin
ee bende diomki sag tusta keylock yazmasin kilit ikonu ciksin yada sen o modu ekledinde bendeki keylock farkli ondanmi yazi cikiyor senn kullandigin keylockun linkini verirmisin o zaman
ee benim anlattığımda o sag tusa keylocku atıycan.
ee bende diomki sag tusta keylock yazmasin kilit ikonu ciksin yada sen o modu ekledinde bendeki keylock farkli ondanmi yazi cikiyor senn kullandigin keylockun linkini verirmisin o zaman
bos vaktin varsa sen yaparmisin
tamam şimdi anladım. Fontu düzenlemen lazım kardeşim
bos vaktin varsa sen yaparmisin
Fontun Neresini Düzenleyecegiz

Sevdamızı Yok Ettin Kötü Kalpli Gargamel![]()
hehe
font düzenlemekten o kadar anlamam ben anlayana sorun. Ama menü ve rehber iconları fonta gömülü tabi sadece onla olmuyor. Uygulamanında hex değerleriyle alakalı uzun iş yani
- - - Eklendi - - -
vaz geçin bu sevdadan![]()
bu işi yapmamız lazım yaw el alışkanlıgı kiliti kapattım sanıyonm bi bakıyom bir sürü uygulama açmışım
ben derdimi anlatamadımki aga benim sorunum el alışkanlığı menü tuşuna basıyorum ikidebir kapatmaya çalışınca
ben şeydüşünüyorum bu keylockun ismini alakasınz bir karakter yapsam örn "é" bunu da fontta editliyip kilit simgesi yapsam olurmu
ben derdimi anlatamadımki aga benim sorunum el alışkanlığı menü tuşuna basıyorum ikidebir kapatmaya çalışınca
ben şeydüşünüyorum bu keylockun ismini alakasınz bir karakter yapsam örn "é" bunu da fontta editliyip kilit simgesi yapsam olurmu
Olur Güzel Taktik Kolay Bende Yapacagim