5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

memoli1996

Üye
Kardeşim şöyle sağlam bir ofw yapsan ne makbule geçer valla tahmin edemezsin bu cfwler bitirdi beni c6da bile bu kadar iyi performans sağlayabiliyorsan ofw de harikalar yaratırsin. Sabırsızlıkla bekliyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şöyle sağlam bir ofw yapsan ne makbule geçer valla tahmin edemezsin bu cfwler bitirdi beni c6da bile bu kadar iyi performans sağlayabiliyorsan ofw de harikalar yaratırsin. Sabırsızlıkla bekliyorum
ciddden çok istek var ofw için :)
bakalım söz vermiyeyim ama duruma göre inşallah başlarım :)

codblackops2

codblackops2

Üye

menüden gizledim. Ayarlar/telefon/uygulama ayarları/real plyer :)

- - - Eklendi - - -

:) onada evet de power tuşuna bırkez bas bırak

hay Allah razı olsun deli oldum telefonda araya araya dedim yoksa hard formamt atınca silindi mi diye teşekkürler :)

jasper1

jasper1

Üye
Uygulama olarak shell var sağa ve sola geçişler var ayrı çalışıyor onu monte etme gibi bi imkanın varmı peki :))

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

burak2105

Üye
Bunun için farklı temalar deneyebilirmiyiz acaba kabul eder mi ? veya sizde varmı ben aradımda bulamadım . yoksa telde olan temalar mı tek başka kullanamıyomuyuz?

jasper1

jasper1

Üye
ordan gördüm yükledim ama yine ayrı çalışıyor :) yani kırmızı kapaat tuşuna basınca yada menüü tuuşuna basınca çıkıyor :) direk monte olsa olmazmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ordan gördüm yükledim ama yine ayrı çalışıyor :) yani kırmızı kapaat tuşuna basınca yada menüü tuuşuna basınca çıkıyor :) direk monte olsa olmazmı
ana başlıkta ufak bi ayar yazdım onu yap çıkmaz

jasper1

jasper1

Üye
​Teşekkürler...Dediğin ayar tuş kontrolunu aktifleştir sanırım.. :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bööhüüübööhüüü müzik playerı güncellediğimde playerdaki simgeler orjinale döndü sırıttı şimdi öle :(

TheOldBros

TheOldBros

Üye
yukledim sari cuzgili temaya haran kaldim simdilik tek sorun kamera kullaniloyor hatasi zaten oda her c6 fw sinde var

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
desperadooo06

desperadooo06

Üye
hakan kardeş güncelleme geliyomu?? bide biz bu güncellemeleri nerde görüyoruz konunun en başındamı ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş güncelleme geliyomu?? bide biz bu güncellemeleri nerde görüyoruz konunun en başındamı ??
belle ye güncelleme şuan düşünmüyorum
evet ana başlıkta eski linkleri kaldırıp yenisini ekliyorum...
yapılan modlamalarıda yazıyorum orda

desperadooo06

desperadooo06

Üye

belle ye güncelleme şuan düşünmüyorum
evet ana başlıkta eski linkleri kaldırıp yenisini ekliyorum...
yapılan modlamalarıda yazıyorum orda

peki yeni linkleri en son ne zaman yükledin yani kaçırıyorum takip edemiyorumda o yüzden soruyorum kusura bakma en son ben cumartesi yüklemiştim daha yenisi varmı??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki yeni linkleri en son ne zaman yükledin yani kaçırıyorum takip edemiyorumda o yüzden soruyorum kusura bakma en son ben cumartesi yüklemiştim daha yenisi varmı??
hayır yok... gücenlleme olunca konu başlığınıda güncelliyorum kardeşim

Üst Alt