haqanguven
Üye
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi elleye elleye oldu. destek için ayrıca teşekkürler
rica ederim. Olduysa sorun yok güle güle kullan kardeşim
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi elleye elleye oldu. destek için ayrıca teşekkürler
ciddden çok istek var ofw içinKardeşim şöyle sağlam bir ofw yapsan ne makbule geçer valla tahmin edemezsin bu cfwler bitirdi beni c6da bile bu kadar iyi performans sağlayabiliyorsan ofw de harikalar yaratırsin. Sabırsızlıkla bekliyorum

menüden gizledim. Ayarlar/telefon/uygulama ayarları/real plyer
- - - Eklendi - - -
onada evet de power tuşuna bırkez bas bırak

burdaki konuma bakUygulama olarak shell var sağa ve sola geçişler var ayrı çalışıyor onu monte etme gibi bi imkanın varmı peki)

rica ederim ne demek
hay Allah razı olsun deli oldum telefonda araya araya dedim yoksa hard formamt atınca silindi mi diye teşekkürler![]()

ana başlıkta ufak bi ayar yazdım onu yap çıkmazordan gördüm yükledim ama yine ayrı çalışıyoryani kırmızı kapaat tuşuna basınca yada menüü tuuşuna basınca çıkıyor
direk monte olsa olmazmı
bööhüüübööhüüü müzik playerı güncellediğimde playerdaki simgeler orjinale döndü sırıttı şimdi öle![]()
Teşekkürler...Dediğin ayar tuş kontrolunu aktifleştir sanırım..![]()

yüklü uygulamalardan kaldır

gitmez güncellemeyi kaldırırkomple müzik çalar gitmez di mi? eski sürüme mi geri dönüyor öyle?
evet dediğin gibi düzeldi![]()

resmi çekip hemen silmezsen sorun olmuyor...yukledim sari cuzgili temaya haran kaldim simdilik tek sorun kamera kullaniloyor hatasi zaten oda her c6 fw sinde var
belle ye güncelleme şuan düşünmüyorumhakan kardeş güncelleme geliyomu?? bide biz bu güncellemeleri nerde görüyoruz konunun en başındamı ??
belle ye güncelleme şuan düşünmüyorum
evet ana başlıkta eski linkleri kaldırıp yenisini ekliyorum...
yapılan modlamalarıda yazıyorum orda
hayır yok... gücenlleme olunca konu başlığınıda güncelliyorum kardeşimpeki yeni linkleri en son ne zaman yükledin yani kaçırıyorum takip edemiyorumda o yüzden soruyorum kusura bakma en son ben cumartesi yüklemiştim daha yenisi varmı??