Thief
Üye
Peki hocam ilginiz için teşekkürler kolay gelsin.
belle shell qt bi uygulamadır onda qt uygulamasının içine gömüldüğünden kapanma sorunu yok ondan..
konuları bir tutma kardeşim
Peki hocam ilginiz için teşekkürler kolay gelsin.
belle shell qt bi uygulamadır onda qt uygulamasının içine gömüldüğünden kapanma sorunu yok ondan..
konuları bir tutma kardeşim
rica ederimPeki hocam ilginiz için teşekkürler kolay gelsin.
googleye yaz çıkıyorkardeş bu cfwndeki mosaic teman çok güzel benim bi arkadaşım başka cfw yaptıda teması yok o temayı istiyo linkini atarmısın veya temayı bulup gönderir misin
kardeşim yazdım ama çıkmadı link gönderirmisn sana zahmet
temları tek tek arayamam.. bendekilerin hepsi parçalanmış yazılım için editlenmiştir..kardeş link kırık başka varsa pm at
- - - Eklendi - - -
kardeş 9. resimdeki tema elinde bulunur mu ?
program files / Odeon / jaf ın içine atıp değişimi onaylıcaksın tamamdırmerhaba arkadaşlar ben x6 kullanıyorum ini dugmesinde x6 cıkmıyor. x6 için eklenti var onu içine nasıl aktaracağım yardımcı olur musunuz ?
hakan bey ben s60v5 sis uzantılı dosyalar yuklemek istediğimde cihazınız sis uygulamarını desteklemiyor diyor yuklemiyor bu neden oluyor düzeltebilirmiyiz. mobile9 sitesinden 5800 uygulamalar bölümünden bazı uygulamalar.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızörnek bu linkdeki uygulama veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunuda yukledim ama telefonun içinde bulamıyorum uyg.yöneticisinde gözüküyor ama calısmıyor.
evet nokia suite son sürümü
açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor
tlfna at manuel kur
açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor

devamlımı oluyor aradamı yada bir kezmi yaptı?geri sayfalarda bir arkadaş klavyeden şikayetci olmuş aynı sorun bende de var.yan çevirince yazıyorsun ya 1* simgesi takılı kalıyor sensörü çevirip düzeltmeye çalışıyorsun opera kilitleniyor hemdd opra mini
hocam bi de benım ram30-35-40 civarında ramblow programı ile uygulamaları temizlediği haldd..
Şimdiden teşekkürler![]()
devamlımı oluyor aradamı yada bir kezmi yaptı?

hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi yazılımdan sonra?
arada sırada yani sık desem abartmış olmam pek
bi de bu ram sorunu var işte temizliyorum 30 mb ram kalıyor