5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Thief

Üye

swedenfthturkey

Üye
kardeş bu cfwndeki mosaic teman çok güzel benim bi arkadaşım başka cfw yaptıda teması yok o temayı istiyo linkini atarmısın veya temayı bulup gönderir misin

swedenfthturkey

Üye
kardeşim yazdım ama çıkmadı link gönderirmisn sana zahmet

swedenfthturkey

Üye
kardeş link kırık başka varsa pm at :aha:

- - - Eklendi - - -

kardeş 9. resimdeki tema elinde bulunur mu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş link kırık başka varsa pm at :aha:

- - - Eklendi - - -

kardeş 9. resimdeki tema elinde bulunur mu ?
temları tek tek arayamam.. bendekilerin hepsi parçalanmış yazılım için editlenmiştir..
onun yerine yazılımı kullanmayı denesen...

silicone

Üye
merhaba arkadaşlar ben x6 kullanıyorum ini dugmesinde x6 cıkmıyor. x6 için eklenti var onu içine nasıl aktaracağım yardımcı olur musunuz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar ben x6 kullanıyorum ini dugmesinde x6 cıkmıyor. x6 için eklenti var onu içine nasıl aktaracağım yardımcı olur musunuz ?
program files / Odeon / jaf ın içine atıp değişimi onaylıcaksın tamamdır

cıhan01

Üye
hakan bey ben s60v5 sis uzantılı dosyalar yuklemek istediğimde cihazınız sis uygulamarını desteklemiyor diyor yuklemiyor bu neden oluyor düzeltebilirmiyiz. mobile9 sitesinden 5800 uygulamalar bölümünden bazı uygulamalar. örnek bu linkdeki uygulama ve bunuda yukledim ama telefonun içinde bulamıyorum uyg.yöneticisinde gözüküyor ama calısmıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey ben s60v5 sis uzantılı dosyalar yuklemek istediğimde cihazınız sis uygulamarını desteklemiyor diyor yuklemiyor bu neden oluyor düzeltebilirmiyiz. mobile9 sitesinden 5800 uygulamalar bölümünden bazı uygulamalar. örnek bu linkdeki uygulama ve bunuda yukledim ama telefonun içinde bulamıyorum uyg.yöneticisinde gözüküyor ama calısmıyor.

nerden yüklüyosun nokia suiteden mi?

cıhan01

Üye
evet nokia suite son sürümü

codblackops2

codblackops2

Üye
geri sayfalarda bir arkadaş klavyeden şikayetci olmuş aynı sorun bende de var.yan çevirince yazıyorsun ya 1* simgesi takılı kalıyor sensörü çevirip düzeltmeye çalışıyorsun opera kilitleniyor hemdd opra mini :hmmm

hocam bi de benım ram30-35-40 civarında ramblow programı ile uygulamaları temizlediği haldd..

Şimdiden teşekkürler :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
geri sayfalarda bir arkadaş klavyeden şikayetci olmuş aynı sorun bende de var.yan çevirince yazıyorsun ya 1* simgesi takılı kalıyor sensörü çevirip düzeltmeye çalışıyorsun opera kilitleniyor hemdd opra mini :hmmm

hocam bi de benım ram30-35-40 civarında ramblow programı ile uygulamaları temizlediği haldd..

Şimdiden teşekkürler :)
devamlımı oluyor aradamı yada bir kezmi yaptı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ByKatre

ByKatre

Üye
Bende de 40_30 Arası Geziyor

Üst Alt