5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Kullandığım cfwye uygulayacaktım kamera modunu pm atar mısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çalışkan adamsın keşke bu işten cuzide bi para kazansan :)

duanız yeter be kardeş. İnan parada gözüm yok. Kurduğunuz zaman yüzünüze gelen ufacık gülümseme milyon değerinde...

• Beğen
Tepkiler: rapport, HakaN-06 ve ayvalıkonur
ByKatre

ByKatre

Üye
‰ 1500 haklsın hakan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim eline emeğine sağlık tekrardan sorum şu bu pakette ne gibi değişiklikler olacak onları maddeler misin peqii birde accel switch türkçe versiyonun koysan sana zahmet her şey gönlünce olsun

teşekkürler. Doğa teması,Kamera kalitesi, led modu, mesajlarda mesaj yazısı kalkıcak. Tema efekti değişicek filan...

- - - Eklendi - - -

‰ 1500 haklsın hakan

saol

qweratomic

qweratomic

Üye
Güncelleme ile birlikte ne gibi yenilikler geliyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: qweratomic
catlax66

catlax66

Üye
hacım menü ikonları eksik xplorer bile çıkmıyo yazılım gayet iyi 3*4 menu düzeninde bi uygulama fazla ona da bi el atsan . Eline sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hacım menü ikonları eksik xplorer bile çıkmıyo yazılım gayet iyi 3*4 menu düzeninde bi uygulama fazla ona da bi el atsan . Eline sağlık

xplorerin iconunu düzenle... Yazılıma fazla icon gömmüyorum. Tamam 3x4 de düzenlicem

catlax66

catlax66

Üye

xplorerin iconunu düzenle... Yazılıma fazla icon gömmüyorum. Tamam 3x4 de düzenlicem
arkadaşım artık hiç uğraşamıyorum ya aslında ikonları gömsen tadından yenmez. Ben bi başka arkadaşın cfwsini kullanıyordum menu düzeni çok hoşuma gitmişti gerçi onun düzen dosyasıni almıştım attım telefondan olduda simdi tek sıkıntı ikonlar yükledigm uygulamaların ikonları kocaman kalıyor. Bide teman çok fazla bence bi tane default teman olsun geriye kalanları ve uygulamaları paket olarak versen büyük sevap işlersin ellerine sağlık bu arada

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım artık hiç uğraşamıyorum ya aslında ikonları gömsen tadından yenmez. Ben bi başka arkadaşın cfwsini kullanıyordum menu düzeni çok hoşuma gitmişti gerçi onun düzen dosyasıni almıştım attım telefondan olduda simdi tek sıkıntı ikonlar yükledigm uygulamaların ikonları kocaman kalıyor. Bide teman çok fazla bence bi tane default teman olsun geriye kalanları ve uygulamaları paket olarak versen büyük sevap işlersin ellerine sağlık bu arada

modlar bölümünde iconlar var onlardan atarsan gelir çoğu uygulamaların iconları. Doğa dışında diger temalar durucak. Sadece doğa temasını silicem. Yazılımı birazda siz kendinize göre düzenleyin. Herkesin zevkine uydurmam zor...

Atacan-

Atacan-

Üye

İcon paketlerinin içine uygulamaların iconları gömülemez.Gömülsede sen o uygulamayı yükliyemezsin dahili bileşen hatası alırsın.
Bunun çözümü sen sevdiğin ve kullandığın temadan uygulamanın iconunu alacaksın kabuk temanında yükleme yolunu değiştirip iconu kabuk temaya aktarıp sis olarak yükliyeceksin..
Kusura bakma hakan dayanamadım yazdım :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İcon paketlerinin içine uygulamaların iconları gömülemez.Gömülsede sen o uygulamayı yükliyemezsin dahili bileşen hatası alırsın.
Bunun çözümü sen sevdiğin ve kullandığın temadan uygulamanın iconunu alacaksın kabuk temanında yükleme yolunu değiştirip iconu kabuk temaya aktarıp sis olarak yükliyeceksin..
Kusura bakma hakan dayanamadım yazdım :)

önemli değil neden kusura bakayım kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

txt dosyasını indirdim ama şuan ki rofs2 yi extract ettiğimde içindeki txt dosyası birebir aynı ne değişik anlayamadım?

soldan sağa kaydır düzenlenmiş yerler war kardeşim

qweratomic

qweratomic

Üye
Tşk.
---------------
5800 √ - X6 √ - Symbian Belle kurmadım ama 01-09-2012 güncelleme gelince kurmayı düşünüyorum.(Bazı cfw de müzik çalar da bellekten ekle hatası var bu cfw de bu hata var mı[varsa düzeltir misiniz] ) TŞK.Ederim

herock

Üye
Hakan kardeşim ellerine sağlık çok güzel cfw de birkaç maruzatım olacak öncelikle saat ve o ekranın altındaki üç tuş için çerçevesiz bi tema yerleştirme şansımız var mı??? ikincisi de mesajlardaki yüz ifadelerini eklediğimiz zaman devamında gelen yazılar ifadelere çok yaklaşıyo bunu düzeltebilir miyiz??? şimdiden ilgin için teşekkür ederim eğer yanlış birşey falan söylediysem kusura bakmayın

MORTELİCA

Üye
arkadaşlar ogm jaf pkey emulator v.5 i rardan çıkartırken "artık C:/kullanıcılar\kullanıcılar\appdata\local\temp\rardr31.522\jaf+nokia suite konumunda değil. ögenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin" diye hata veriyo yardımcı olabilir misiniz

nightwolf410

Üye
arkadaşlar ogm jaf pkey emulator v.5 i rardan çıkartırken "artık C:/kullanıcılar\kullanıcılar\appdata\local\temp\rardr31.522\jaf+nokia suite konumunda değil. ögenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin" diye hata veriyo yardımcı olabilir misiniz
Rar dosyasını taşıdıysan yada sildiysen sorun olmuş olabilir. Yada indirirken direk aç demiş olabilirsin. Düzgünce belirli bir yere indirip rardan çıkarttıktan sonra siler yada taşırsan sorun olmamalı.

Ayrıca mod için çok teşekkür ederim. 5800'ımın ekranı kırılmıştı, bugün aldım gelir gelmez kurdum cfw'yi. Ellerine sağlık. Yalnız bir sorum olacak.
İlk mesajda,

Yazılımda Olanlar

• Varsayılan Uygulamalar
• Ovi Mağaza
• Ovi Haritalar
• Ses Kaydedici
• Sözlük
• Yazılım Güncelleme
• Ses Komutları
• Setting Wizard
• Mesaj Okuyucu
• Operatör Menüsü
• Bt Switch
• Accell Switch
demişsin. Bunlar 1 eylülde gelecek güncellemede mi olacak yoksa şuanki sürümde var mı. BT switch ve Accell Switch uygulamalarını bulamadım da bu sürümde. Sık sık kullandığım uygulamalar ikisi de. Sonradan yükleyebilirdim tabi ki fakat içinde varsa daha güzel olur diye düşündüm sorayım dedim. Yüklemeden önce ve sonra hard format ve hafıza kartı biçimlendirmelerini yaptım ayrıca.

Üst Alt