çalışkan adamsın keşke bu işten cuzide bi para kazansan![]()
hakan kardeşim eline emeğine sağlık tekrardan sorum şu bu pakette ne gibi değişiklikler olacak onları maddeler misin peqii birde accel switch türkçe versiyonun koysan sana zahmet her şey gönlünce olsun
‰ 1500 haklsın hakan
hakan şuna baksana adam yapmış bee
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
belle shell gibi uygulama buda..bu yazılım değil heralde
SPBShell uygulaması heralde..
Doğa teması,Kamera kalitesi, led modu, mesajlarda mesaj yazısı kalkıcak. Tema efekti değişicek filan...Güncelleme ile birlikte ne gibi yenilikler geliyor.
hacım menü ikonları eksik xplorer bile çıkmıyo yazılım gayet iyi 3*4 menu düzeninde bi uygulama fazla ona da bi el atsan . Eline sağlık
arkadaşım artık hiç uğraşamıyorum ya aslında ikonları gömsen tadından yenmez. Ben bi başka arkadaşın cfwsini kullanıyordum menu düzeni çok hoşuma gitmişti gerçi onun düzen dosyasıni almıştım attım telefondan olduda simdi tek sıkıntı ikonlar yükledigm uygulamaların ikonları kocaman kalıyor. Bide teman çok fazla bence bi tane default teman olsun geriye kalanları ve uygulamaları paket olarak versen büyük sevap işlersin ellerine sağlık bu arada
xplorerin iconunu düzenle... Yazılıma fazla icon gömmüyorum. Tamam 3x4 de düzenlicem
arkadaşım artık hiç uğraşamıyorum ya aslında ikonları gömsen tadından yenmez. Ben bi başka arkadaşın cfwsini kullanıyordum menu düzeni çok hoşuma gitmişti gerçi onun düzen dosyasıni almıştım attım telefondan olduda simdi tek sıkıntı ikonlar yükledigm uygulamaların ikonları kocaman kalıyor. Bide teman çok fazla bence bi tane default teman olsun geriye kalanları ve uygulamaları paket olarak versen büyük sevap işlersin ellerine sağlık bu arada

İcon paketlerinin içine uygulamaların iconları gömülemez.Gömülsede sen o uygulamayı yükliyemezsin dahili bileşen hatası alırsın.
Bunun çözümü sen sevdiğin ve kullandığın temadan uygulamanın iconunu alacaksın kabuk temanında yükleme yolunu değiştirip iconu kabuk temaya aktarıp sis olarak yükliyeceksin..
Kusura bakma hakan dayanamadım yazdım![]()

txt dosyasını indirdim ama şuan ki rofs2 yi extract ettiğimde içindeki txt dosyası birebir aynı ne değişik anlayamadım?
Tşk.
---------------
5800 √ - X6 √ - Symbian Belle kurmadım ama 01-09-2012 güncelleme gelince kurmayı düşünüyorum.(Bazı cfw de müzik çalar da bellekten ekle hatası var bu cfw de bu hata var mı[varsa düzeltir misiniz] ) TŞK.Ederim
Rar dosyasını taşıdıysan yada sildiysen sorun olmuş olabilir. Yada indirirken direk aç demiş olabilirsin. Düzgünce belirli bir yere indirip rardan çıkarttıktan sonra siler yada taşırsan sorun olmamalı.arkadaşlar ogm jaf pkey emulator v.5 i rardan çıkartırken "artık C:/kullanıcılar\kullanıcılar\appdata\local\temp\rardr31.522\jaf+nokia suite konumunda değil. ögenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin" diye hata veriyo yardımcı olabilir misiniz