5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

rekabetci

Üye
dostum yaptgnda cfw de hosuma gtmeyen noktalar oluyor degiştirip tekrar flaşlıyorum aynı anda bi cok kez flaş atıyorum , bundan dolayı telefonun flaşı yanabilirmi ?

- - - Eklendi - - -

cok güzel bi cfw başarılarının devamını bekliyorz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum yaptgnda cfw de hosuma gtmeyen noktalar oluyor degiştirip tekrar flaşlıyorum aynı anda bi cok kez flaş atıyorum , bundan dolayı telefonun flaşı yanabilirmi ?

- - - Eklendi - - -

cok güzel bi cfw başarılarının devamını bekliyorz

piyasadaki en iyi flash v5 lerde korkma bişe olmaz. Ben yazılım yaparken sayamıyorum bile. Teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

hagan bana o temayi upload edebilirmisin mosaic değişik ikon hani yada öyle ikonlu tema

pcden bakıp öyle icon hangi temada warsa söyliycem sana burdan kardeşim

ByIdris

Üye
hemen indirip denicem saolasın

- - - Eklendi - - -

hakan abi çok teşekkürler benim sorunumuda çözmüşsün allah senden razı olsun (herkese tavsiye ederim eğer bir sorun çıkarsa hakan abiye bildirin hemen sorununuzu çözer saolsun benim sorunu çözdü)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hemen indirip denicem saolasın

- - - Eklendi - - -

hakan abi çok teşekkürler benim sorunumuda çözmüşsün allah senden razı olsun (herkese tavsiye ederim eğer bir sorun çıkarsa hakan abiye bildirin hemen sorununuzu çözer saolsun benim sorunu çözdü)

yorumun için teşekkürler. Rica ederim güle güle kullan kardeşim

rekabetci

Üye
hafıza kartı sag üst köşedeki iconunu nasıl kaldırıyosun kardeş ?

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
s.a cfw yi yükledim gayet başarılı olmuş tebrık ederım yalnız eski haline çewirmek olayına biraz takılı kaldım navifirm'den benim cihazın ürün koduna ait V60 yazılımı bulunmuyor Euro2 Turkey Blue 0579270 RM-356 bu yok nasıl kendi sürümümü yükleyebilirim ... Euro2 Turkey Blue 0559373 Bu Ofw yi indirip sonra Nss ile ürün kodunu değişerek mi OFW yi yükleyebilirim bu konuda biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinicem ...

Progressivity

Progressivity

Üye
telefona Qt, java, silverlight, python uygulamalarını yükledim, ofis programı yükledim bikaç bişey daha yükledim ram blow kurdum ram 54 - 49 mb arasında bu cfw için canavar çok hızlı telefon hala

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan cfw yi yükledim galeride resimler görünmüyor farklı şekilde görünüyor açılmıyor ama dosya yöneticisinden bakınca açılıyor sorun ne olabilir istersen resim yükleyebilirim... ?

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye

ALFONSO789

Üye
çok teşekkürler emeğine sağlık kardeşim çok beğendim valla hiç bi hatası yok yalnız mesaj yazarken klavyeyi tam ekran klavye yaptım sonra geri alfasayısal olarak bi türlü değiştiremedim sonunda orjinal ayarları yükleyip eskiye döndüm ama mükemmel olmuş çok teşekkür ediyorum..:oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
s.a cfw yi yükledim gayet başarılı olmuş tebrık ederım yalnız eski haline çewirmek olayına biraz takılı kaldım navifirm'den benim cihazın ürün koduna ait V60 yazılımı bulunmuyor Euro2 Turkey Blue 0579270 RM-356 bu yok nasıl kendi sürümümü yükleyebilirim ... Euro2 Turkey Blue 0559373 Bu Ofw yi indirip sonra Nss ile ürün kodunu değişerek mi OFW yi yükleyebilirim bu konuda biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinicem ...
ürün koduna bakma telefonun rengi olan yazılımı indir flaşhla

- - - Eklendi - - -

telefona Qt, java, silverlight, python uygulamalarını yükledim, ofis programı yükledim bikaç bişey daha yükledim ram blow kurdum ram 54 - 49 mb arasında bu cfw için canavar çok hızlı telefon hala
:) hehe bi kaç eksik var ama eski tema efekti koymayı unuttum... bide mesajlardan kime yazısı kaldı artık ilerde güncelleme çıkarırsam onlarıda hallederim

- - - Eklendi - - -

tamam hocam önemli değil yazılım süper yine ama eğer finalden sonra jübile felanda çıkarsa eklersin orda :D :D
ben bırakcam daha güncelleme çıkarmıcam diyorumm ama olmuyor bişe oluyor çıkartıyorum.. güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

hakan cfw yi yükledim galeride resimler görünmüyor farklı şekilde görünüyor açılmıyor ama dosya yöneticisinden bakınca açılıyor sorun ne olabilir istersen resim yükleyebilirim... ?
hafıza kartını çıkart.. hard format at ve bitane resim at telefon hafızasına bakalım aynı sorun devam edicekmi

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler emeğine sağlık kardeşim çok beğendim valla hiç bi hatası yok yalnız mesaj yazarken klavyeyi tam ekran klavye yaptım sonra geri alfasayısal olarak bi türlü değiştiremedim sonunda orjinal ayarları yükleyip eskiye döndüm ama mükemmel olmuş çok teşekkür ediyorum..:oke:
şimdi denedim tam ekran ve alfa sayısalı gayet akıcı takılma yok.. sende hata oluşmuştur ondan olmuştur.. yine devam ederse bilgilendir. klavyeleri tekrar atarım güncellemede kalmaz sorun

rekabetci

Üye
tercihler genel yazısını nasıl degiştirebilirz ?

- - - Eklendi - - -

yazılımda yok ki kaldırdım ben

ben bı öncekı sürümü modifiye ediyorum o hoşuma gtti onda hafıza kartı ve ledi kaldırmak istiyorum

Lancerr

Lancerr

Üye
aynen reis aynı sorun bende de oldu klavyeyi yan çevirince köşede küçük klavye işareti çıkıyodu onunla düzeltiyordum ama o simdi yok. Sorunları paylaşalım ki sorunsuz bi cfw olsun diye yazdım :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tercihler genel yazısını nasıl degiştirebilirz ?

- - - Eklendi - - -

ben bı öncekı sürümü modifiye ediyorum o hoşuma gtti onda hafıza kartı ve ledi kaldırmak istiyorum

yorumlarda paylaştım modları ordan indir...

- - - Eklendi - - -

aynen reis aynı sorun bende de oldu klavyeyi yan çevirince köşede küçük klavye işareti çıkıyodu onunla düzeltiyordum ama o simdi yok. Sorunları paylaşalım ki sorunsuz bi cfw olsun diye yazdım :)
şuan o hata varmı yokmu ben rastlamadım

yigit81

Üye
Emilator V5 e sag tıkladığımda kullandığım wista çıkmıyor,windows7 olan masaüstü bilgisayarda denedim ordada windows 7 çıkmıyor Wista çıkıyor !! bu uyumluluk işini yapmadan denediğimde şu hatayı veriyor: Program files/ODEON/JAF/Winscard.dll
Yardımcı olursanız sevinirim

ByIdris

Üye
hakan abi benim bir sorunum daha var ben dz musickeysoft kullanıyorum ama tuşlar kilitliyken yeşil tuş ve kırmızı tuş işlemiyor düzeltme dosyası varsa verirmisin bide nereye atacağımıda söylersin atarım şimdiden teşekkürler

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan dediğini yaptım ama resimler yine ayı şekilde sadece farklı bi şekil çıkıyor galeride

vlkn9303

Üye
hakan abi benim bir sorunum daha var ben dz musickeysoft kullanıyorum ama tuşlar kilitliyken yeşil tuş ve kırmızı tuş işlemiyor düzeltme dosyası varsa verirmisin bide nereye atacağımıda söylersin atarım şimdiden teşekkürler
aynen. bu sorunun çözümü önemli benim için. çok müzik dinliyorum. dzmusickey büyük kolaylık sağlıyordu

çomolokko

Üye
hakan bi sorunum var benim önceden Predic dosyam vardı CFW değiştirince onuda birlikte değiştirirdim.yalnız buna attığımda kelimelerimi görmedi hiçbirini .s çözümü var mı ?

Üst Alt