Süleyman
Üye
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
bu hatayı neden verırr kı
bu hatayı flaşa bastığında telefon kapalı değilse veriyor. Telefonunu kapat bir daha dene

Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
bu hatayı neden verırr kı

rica ederim
- - - Eklendi - - -
daha belli değik
- - - Eklendi - - -
tema efektinde öyle bi sorun yok. Yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdin mi? Yedekleme alıp tekrar geri yüklersen eski sistem karıştırır. Yedek aldın alıp yükledin mi
- - - Eklendi - - -
tlfnun ne x6 mı
- - - Eklendi - - -
indirdigin orjinal yazılım sürümü kaç?
telefona yazılımı yukledıkten sonra hafıza kartını ve telefonu formatladım yedekleme yapmamıstım hiç bilmiyorum bende sıkıntı yaratıyo acaba düzgün yüklenmedimi dicem ama diğer fonksiyonlarında bi sıkıntı yok sadece tema efektlerı acılınca skıntı yaratıyor
[/B][/I]
güncellemeyi beklemedeyiz inş biran önce telefonun gelir hakan kardeş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar sürekli olarak bu 2 hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor ?

cant detect flashing server ne bende öyle diyo kalıyo
power a bastıktan sonra ne kadar bekliyoruz
hakan bişey sorucam senin fwde slide to unlocku yüklediğimde programın resimleri galeriye çıkıyo ofwde olmuyodu bunun sebebi nedir çözümü varmı ???![]()
hatta ben sinir olup kullanmadığım resimleri silmiştim 
ofw de bende çıkmamıştı
o resimler ofw dede çıkıyor kardeşimhatta ben sinir olup kullanmadığım resimleri silmiştim
![]()
ofw de bende çıkmamıştı

hakan kardeş bu c6 portlarının t9 kelime haznesi resmen ölü yabunu geliştirmenin bi yolu yokmu ?
hakan bişey sorucam senin fwde slide to unlocku yüklediğimde programın resimleri galeriye çıkıyo ofwde olmuyodu bunun sebebi nedir çözümü varmı ???![]()
ne tür etkileri var
var link atıcam pm ordan yap
- - - Eklendi - - -
çıkmaması için mod var ama yazılımı etkiliyor
- - - Eklendi - - -
pm kutu boş hakan atacakmisin ?
- - - Eklendi - - -
pm kutu boş hakan atacakmisin ?
attım doluydu gitmedi tekrar deniyeyim
- - - Eklendi - - -
ne tür etkileri var
resimler fotograflstdan silinmiyor. Onu çözüncede auto focus çalışmıyor o yüzden yapmad