5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye

axoi2

Üye

rica ederim

- - - Eklendi - - -

daha belli değik

- - - Eklendi - - -

tema efektinde öyle bi sorun yok. Yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdin mi? Yedekleme alıp tekrar geri yüklersen eski sistem karıştırır. Yedek aldın alıp yükledin mi

- - - Eklendi - - -

tlfnun ne x6 mı

- - - Eklendi - - -

indirdigin orjinal yazılım sürümü kaç?

telefona yazılımı yukledıkten sonra hafıza kartını ve telefonu formatladım yedekleme yapmamıstım hiç bilmiyorum bende sıkıntı yaratıyo acaba düzgün yüklenmedimi dicem ama diğer fonksiyonlarında bi sıkıntı yok sadece tema efektlerı acılınca skıntı yaratıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefona yazılımı yukledıkten sonra hafıza kartını ve telefonu formatladım yedekleme yapmamıstım hiç bilmiyorum bende sıkıntı yaratıyo acaba düzgün yüklenmedimi dicem ama diğer fonksiyonlarında bi sıkıntı yok sadece tema efektlerı acılınca skıntı yaratıyor

hım güncellemeyi bekle o zaman. Bakalım ondada yapıcakmı[/B][/I]

Progressivity

Progressivity

Üye
güncellemeyi beklemedeyiz inş biran önce telefonun gelir hakan kardeş

Fabregas19

Fabregas19

Üye
arkadaşlar sürekli olarak bu 2 hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor ?

emo1360

Üye
cant detect flashing server ne bende öyle diyo kalıyo

ByKatre

ByKatre

Üye
arkadaşlar sürekli olarak bu 2 hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor ?

bunlar önemli değil herkes alıyor hataları 1. hata system32 nin içine dosyaları atmadığını gösteriyo (bende vermiyo) 2. hata seni uyarıyo telefonun ölebilir diye (sallıyorlar) :)

- - - Eklendi - - -

cant detect flashing server ne bende öyle diyo kalıyo

birkaç kez daha dene alamzsın yada kutucukların birini eksik yapmışsındır .

emo1360

Üye
power a bastıktan sonra ne kadar bekliyoruz

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan bişey sorucam senin fwde slide to unlocku yüklediğimde programın resimleri galeriye çıkıyo ofwde olmuyodu bunun sebebi nedir çözümü varmı ???:hmmm

Süleyman

Süleyman

Üye
hakan bişey sorucam senin fwde slide to unlocku yüklediğimde programın resimleri galeriye çıkıyo ofwde olmuyodu bunun sebebi nedir çözümü varmı ???:hmmm

o resimler ofw dede çıkıyor kardeşim :) hatta ben sinir olup kullanmadığım resimleri silmiştim :)

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan kardeş bu c6 portlarının t9 kelime haznesi resmen ölü ya :D bunu geliştirmenin bi yolu yokmu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
pentagrm

pentagrm

Üye
hakan bişi sorcam . bu whatsapp'a wifi baglanıp giremiyorum. 3g ile baglanmaya calısıyor. hedeflerden wifi'ye oncelik atamama ragmen 3g ile ile baglanmaya calısıyor. ayrıca wifiye baglanıp internetede giremiyorum :S

Üst Alt