diğer sitede paylaşıyorumm link olarak orayı veriyorum kardeşimHakan abi şu meşhur temalardan bende alıyım![]()
final dedim aama bi güncelleme daha çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma eklicem... onunla facede fotoğraf yükleyebilirsiniz...
- - - Eklendi - - -
ben sizdeki uygulamarın çoğunu sildim...haritaları bile.. sade bir cfw kullanıyorum... ram yine aynı.. bende 60 mb boşta... c hafızası 81.3 mb boş...
haritalar zaten c üzerine kuruluyor...kardeşim kolay gelsin öncelikle ilk cevabın için bişey diyecek olursam, haritalara da bir çözüm yapsan, kurmak isteyen c ye kursun mesela.
ikinci olarak; senin kullandığın fw yi deneyebilme şansımız var mı. teşekkürler.
v60 sürümü zaten olur.. gönül rahatlığıyla kurabilirsin...ellerine sağlık, 5800 v60 sürümüne olurmu acaba
yoo kim dedine biri yeni cfw mi dedi hakan kardeş ne zaman çıkartıyosun![]()
yoo kim dedi
haritalar zaten c üzerine kuruluyor...
benim kullandığım cfw de sadece uygulamar silinmiş onun dışında başka bir şey yok.. bunu sizde yapabilirsiniz... cleanerla kullanmadığınız uygulamaarı silebilirsin...
haritaları kurarken dahili bileşen hatası alıyorum çözemedim. yarıda kesiliyor nedendir acaba. formattan sonra bilgisayardan da kurmaya çalıştığımda da olmamıştı. kendim buldum oradan yükledim olmadı yinede. bildiğin bir çözüm var mıdır?
kardeşim kusura bakma konuları karıştırmışım belle shell kullanıyorum ben. o kadar çok fw yapıyorsun ki hepsini denedim hepsi güzel belle shell i kurdum en son belle shell de alıyorum ben o hatayı.
belle shellde haritalar yok o yüzden alıyorsun.. rofs2 gömmen lazım...ama yeni cfw demedim.. güncellemehaqanguven:
final dedim aama bi güncelleme daha
çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın
üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma
eklicem... onunla facede fotoğraf
yükleyebilirsiniz...
Hımm o zaman bunu sen demedin dimi

5800 4x4 menuyu indiremiyorum
navifrmdden orjinal yazılımı indir.. bunu attığın gibi at tamamdır...tlfn eski halne getirlebıliymu
hakan kardeş bende 5800 var v60 yorumları okudum.çoğu insan memnun. benimsorum başarısız olursa telefon çöp olur mu yenisini şuan alma imkanım yok.birde yavaş diyolar telefon kasıyo mu eşşeğe bağlamasın hızı

at teperse uçarsın...hakan kardeş bende 5800 var v60 yorumları okudum.çoğu insan memnun. benimsorum başarısız olursa telefon çöp olur mu yenisini şuan alma imkanım yok.birde yavaş diyolar telefon kasıyo mu eşşeğe bağlamasın hızı
Telefon Çöp olmaz arkadaşım gönül rahatlığıyla Kullan.
Hız olarakda eşşek değil eşşekden inip Ata binmiş gibi olacaksın
hehe