5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

mks740

mks740

Üye
Telefonu sıfırlamadan güncelleştirmenin başka yolu yok mu :(

alsec_

Üye
Ben mesaj yazarken Türkçe karakterli harfleri kullanabiliyorum; ancak bana mesaj geldiği geldiğinde ç,ğ,ş,i gibi harfler yerine c,g,s,i harfleri geliyor kelime içinde.Bunu nasıl düzeltebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben mesaj yazarken Türkçe karakterli harfleri kullanabiliyorum; ancak bana mesaj geldiği geldiğinde ç,ğ,ş,i gibi harfler yerine c,g,s,i harfleri geliyor kelime içinde.Bunu nasıl düzeltebilirim?

mesaj ayarlarından karakter kodlamasını tam destek yap

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Abi Cfw için çok teşekkürler. Kullandığım kadarıyla herhangi bir hataya rastlamadım. Qt ya da haritalara bakmadım çünkü tel hafızasını çok dolduruyorlar. Bluetooth receiver'ı kurdum ve bir sorun çıkarmadı. Kullandığım diğer cfw ve ofw'ler de genelde birkaç hata çıkardı ama bunda rastlamadım. Mesela Youtube da video oynatma sorunu yok. Uygulama yöneticisinde jar dosyalarının süit ayarlarının görünmemesi gibi bir sorun yok. Ya da tuş kilidi menüsüne girilememesi gibi bir hata yok. Ama umarım Qt ve haritalarda da hata yoktur. Çok teşekküler :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi Cfw için çok teşekkürler. Kullandığım kadarıyla herhangi bir hataya rastlamadım. Qt ya da haritalara bakmadım çünkü tel hafızasını çok dolduruyorlar. Bluetooth receiver'ı kurdum ve bir sorun çıkarmadı. Kullandığım diğer cfw ve ofw'ler de genelde birkaç hata çıkardı ama bunda rastlamadım. Mesela Youtube da video oynatma sorunu yok. Uygulama yöneticisinde jar dosyalarının süit ayarlarının görünmemesi gibi bir sorun yok. Ya da tuş kilidi menüsüne girilememesi gibi bir hata yok. Ama umarım Qt ve haritalarda da hata yoktur. Çok teşekküler :tşk:

yorumun için çok teşekkür ederim... Qt ve haritalardada sorun yok. Güle güle kullan kardeşim

Enes

Enes

Üye
ya bu CFW den kaynaklı demiyorum ama fikrini sormak için yazıyorum. internet tarayıcısında geri tuşuna işlemesi için en az 7-8 defa basmak zorunda kalıyorum geri kısmına dokunuyorum zemin kırmızı da oluyor ama işlemiyor ayrıca dokunmatiği diğer oyun menü vs. de deniyorum kalibrasoyonunda yada dokunmatiğinde sorun yok, yahu bu neden oluyor acaba fikrin var mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya bu CFW den kaynaklı demiyorum ama fikrini sormak için yazıyorum. internet tarayıcısında geri tuşuna işlemesi için en az 7-8 defa basmak zorunda kalıyorum geri kısmına dokunuyorum zemin kırmızı da oluyor ama işlemiyor ayrıca dokunmatiği diğer oyun menü vs. de deniyorum kalibrasoyonunda yada dokunmatiğinde sorun yok, yahu bu neden oluyor acaba fikrin var mı ?

web browser in hassasiyetiyle kaynaklı. Zaten c6 portun hata olan 2 yonu var. Tuş klidi mandalı ve web browser ı. Yeni çıkan brpwser var ama hatalı. Onda hassas browser tuşları. Ben kullanmıyorum kendi taratıcısını. Operayı kurmanı öneririm

byzamane00

Üye
operayi hafıza kartna kurdum ama hemen hafiza dolu diyor bir siteye girerken on belleği nasil artiririm.(cfw kaynaklı degil cfwde hç bir sıkıntı yok)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
operayi hafıza kartna kurdum ama hemen hafiza dolu diyor bir siteye girerken on belleği nasil artiririm.(cfw kaynaklı degil cfwde hç bir sıkıntı yok)

ön bellek zaten hafıza kartına taşındı hafıza kartında yer yoksa alman normal...

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi 26 sında gelecek olan güncelleştirmede sayfa değişince duvar kağıdı değişcek mi veya widget eklencek mi ?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
herşeyi yaptım şu flash tuşuna bastıktan sonra warnıg falan ingilice yazılar geldi yes dedim sonra buna benzer birşey daha çıktı yi onayladım ama olmadı bide açma tuşunada dediğin gibi bastım olmuyor ne yapaym ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi 26 sında gelecek olan güncelleştirmede sayfa değişince duvar kağıdı değişcek mi veya widget eklencek mi ?
bu dediklerin v5 de hiç olmuyacak bişe...

- - - Eklendi - - -

herşeyi yaptım şu flash tuşuna bastıktan sonra warnıg falan ingilice yazılar geldi yes dedim sonra buna benzer birşey daha çıktı yi onayladım ama olmadı bide açma tuşunada dediğin gibi bastım olmuyor ne yapaym ??
msn den yardımcı olayım ben sana pm atıyorum ekle kardeşim

ibyz07823

ibyz07823

Üye
çok güzelmiş bu yaa flashları indirdim az sonra atacam tele en iyi cfw bu bence yaa

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
kardeşim telefon sayende harika oldu ellerine sağlık bu sitedeki en iyi cfw senin :)

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan finalde neler değişecek....?

Enes

Enes

Üye
pardon ya yanlışlık oldu :)

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Abi 26'sındaki güncellemeye Online Paylaşımı koyacak mısın? Eğer mümkünse koyar mısın? Çünkü bazı durumlarda telefondan facebook ya da twitter'a fotoğraf yüklemek gerekiyor da. Ama tabi stabilite bozulur bazı uygulamalarla çakışır dersen diyecek bir şey yok. Yine de cfw için çok sağol :oke:

Üst Alt