5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@haqanguven,
Senden bişey rica etsem senin Yükleme talimatını alıp Benim yazılım konusuna ekliyebilirmiyim :)
Uğraşmıyayım hazırı varken :)

tabikide kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

Usta eline sağlık çok güzel olmuş.Iki sorum olacak.Birincisi ana ekranda sağa kaydırınca boş bi yer geliyor.Orayı uygulamalarla doldurabiliyor muyuz?Bir de güvenlik kilitini hiç denedin mi?Bende mi sorun var cfw de mi anlamadım?

teşekkürler.. güle güle kullan. malesef doldurulamaz.. sağa kaydırınca simgeleri gizlemek için kullanılıyor...
güvenlik tuş klidinde ne gibi sorun var?

Atacan-

Atacan-

Üye
Sağolasın Teşekkür Ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın Teşekkür Ederim.

rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

26.06.2012 Çıkıcak Olan Final Güncellemesinin Son Hali

ŞekilsinzHamına

Üye
Abi ekran ışığı hassaslik modunu yapıyorsun dimi :)

ŞekilsinzHamına

Üye
Abi şu meşgul simgesi hiç hoş durmuyor onuda değiştirir misin ?

25umit05

Üye
kardeş bu system32 nerde bn ole bısı bulamadım yardımcı olurmusunuz

mks740

mks740

Üye
Güvenlik kilidi kodu yanlış diyip duruyor.12345 yaptım.Sonra yeni kod istedi.Değiştirdim.Sonra ana ekrana gelip kilitliyim dedim fakat yeniden kod hatası çıktı :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güvenlik kilidi kodu yanlış diyip duruyor.12345 yaptım.Sonra yeni kod istedi.Değiştirdim.Sonra ana ekrana gelip kilitliyim dedim fakat yeniden kod hatası çıktı :(

önceden kullandığın kodu yaz

byzamane00

Üye
Yazılımı bayadır kullanıyorum gayette memlunum fakat T9 hariç orjinal T9 dan farkı ne orjinal gibi algılamıyor çoğu kelimeyi nasıl düzeltebilirim ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aman Allahım Yeni Özellikler Havada Uçuyor... 3G İle GPRS İçin Yüksek Hızda Erişim... :D

- - - Eklendi - - -

Yazılımı bayadır kullanıyorum gayette memlunum fakat T9 hariç orjinal T9 dan farkı ne orjinal gibi algılamıyor çoğu kelimeyi nasıl düzeltebilirim ?

pm kutuna bak kardeşim :)

mks740

mks740

Üye
Eski koduda girdim.Olmuyor.Sen denedin mi?Oluyor mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eski koduda girdim.Olmuyor.Sen denedin mi?Oluyor mu?

nokia suiti yüklüyken pc de bendede oluyordu.. ama eski kodu girdiğimde açılıyordu... sonra format attım pc ye nokia suitiyi kurmadım sadece jaf için driverları kurdum ve her flaşh attığımda kod sıfırlanıyor... nokia suiti hafızada tutuyor çoğu şeyi ondan sıfırlanmıyor

byzamane00

Üye
adpro fontunu yüklemek istiyorum flip font ile yapsam bir sıkıntı çıkar mı ?

mks740

mks740

Üye
neyse kardeşim çözdüm sorunu.Güncelleşmeyi paylaştığında nasıl güncelleştiricez?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
neyse kardeşim çözdüm sorunu.Güncelleşmeyi paylaştığında nasıl güncelleştiricez?

dosyalar yine ana sayfada eklenicek şuan nasıl attıysan yine aynı şekil indirip atıcaksın flaşı

- - - Eklendi - - -

adpro fontunu yüklemek istiyorum flip font ile yapsam bir sıkıntı çıkar mı ?

belle destekli fontlar kullanmalısın... belle iconlar font üzerine kurulu... kullanıcan fontun hex değerlerini düzenlemen lazım diğer türlü desteklemez...

mks740

mks740

Üye
Flaşlayınca telefon sıfırlanmıycak mı?

amficci

amficci

Üye
sonunda hata verdi ama sorunsuz çalıştı:oke:

Üst Alt