5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi 10 mayıs güncellemesinde ovi sorunu çözülmüş halde mi ben 6 mayısı kullanıyorumda

evet sorun çözüldü.. o yüzden güncelleme yayınladım yoksa 26.06 da çıkıcaktı...

burak177

Üye
Forumdaki birçok CFW yi denedim. En rahat kullanılabilen, en hızlı ve en güzel görsel effecte sahip olan budur. :) Teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Forumdaki birçok CFW yi denedim. En rahat kullanılabilen, en hızlı ve en güzel görsel effecte sahip olan budur. :) Teşekkürler.

yorumun için çok çok teşekkürler güle güle kullan kardeşim :)

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
kardeşim su müzik calardaki sarkıların ismi üzerinde yazdıgı isimle görüyor bazıları düzgün isimde değil o yüzden sorun oluyor nedir sorun?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim su müzik calardaki sarkıların ismi üzerinde yazdıgı isimle görüyor bazıları düzgün isimde değil o yüzden sorun oluyor nedir sorun?

yazılımsal değil o müzik taglarla ilgili... ah ah herşeyi yazılımdan biliyorsunuz kardeşim :D

yuksek41

Üye
orjinal versiyona dönmek istiyorum.telefonu garantiye göndereceğimde.. yardım edermisinizz..nasıl yapacağımm ??? :(:(:(:(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
orjinal versiyona dönmek istiyorum.telefonu garantiye göndereceğimde.. yardım edermisinizz..nasıl yapacağımm ??? :(:(:(:(

navifirmden ofw yi indir bunu attığın gibi onuda öyle at kardeşim

R.kaya

Üye
versiyon güzel olabilir fakat telefonda şarj denen bişey bırakmadı hiç ellememe rağmen 1-2 günde bitiyor. Kullanmayacağım artık bunu. Saygılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
versiyon güzel olabilir fakat telefonda şarj denen bişey bırakmadı hiç ellememe rağmen 1-2 günde bitiyor. Kullanmayacağım artık bunu. Saygılar

bu hız ve görsellikte 2 gün gitmesi normal... daha fazlasını beklemek hata...

• Beğen
Tepkiler: kollayan
Enes

Enes

Üye

hiç dokunmuyormuş ama ondan... ofw de 1 hafta gidiyor herhalde :D

benim batarya bozuk galiba ofw de de 1 gün gidiyordu :D artık gece şarja takmadan yatınca bi rahatsız oluyorum üstümde bi baskı bi endişe :kop2:

ozanazy

ozanazy

Üye
CFW'yi ilk kurduğumda menü tuşuna basınca tuş kilidi açmak için kilit aç ekranı geliyordu. Fakat artık menü tuşu herhangi bir işe yaramıyo. Sadece tuş kilidi mandalı ile açılıyor veya telefonun on/off butonuna basarsam kilit aç ekranı geliyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
CFW'yi ilk kurduğumda menü tuşuna basınca tuş kilidi açmak için kilit aç ekranı geliyordu. Fakat artık menü tuşu herhangi bir işe yaramıyo. Sadece tuş kilidi mandalı ile açılıyor veya telefonun on/off butonuna basarsam kilit aç ekranı geliyor.

belki menü tuşu bozumuştur.. hiç bir tepki göstermiyormu... menüye filan giriyormu? giriyorsa yazılımı baştan atıp hafıza karıtını biçimlendir tekrar dene...

- - - Eklendi - - -

benim batarya bozuk galiba ofw de de 1 gün gidiyordu :D artık gece şarja takmadan yatınca bi rahatsız oluyorum üstümde bi baskı bi endişe :kop2:

:) hehe

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi can't detect flashing server hatası veriyo

- - - Eklendi - - -

ne yapmam lazım

x-scarface

x-scarface

Üye

daha iyi değilmi ıphoone gibi havan olur :ehe

- - - Eklendi - - -

hakan abi can't detect flashing server hatası veriyo

- - - Eklendi - - -

ne yapmam lazım

flaş dosyalarını tam eksiksiz attığına emınmisin :hmmm

patr_10

patr_10

Üye
evet eksiksizzz

- - - Eklendi - - -

hakan abi nokia suite de telefonu c6-00 olarak gördüğü için güncellemeler yapılmıyor...

- - - Eklendi - - -

napcam?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet eksiksizzz

- - - Eklendi - - -

hakan abi nokia suite de telefonu c6-00 olarak gördüğü için güncellemeler yapılmıyor...

- - - Eklendi - - -

napcam?

nokia suitiyi güncelledin diye oluyordur... jaf ı tekrar kur kardeşim
c6 görüyor diye güncellemeleri yüklemiyor değil.. zaten cfw de var o güncellemeler üzerine yazamadığından oluyor kardeşim

mks740

mks740

Üye
Usta eline sağlık çok güzel olmuş.Iki sorum olacak.Birincisi ana ekranda sağa kaydırınca boş bi yer geliyor.Orayı uygulamalarla doldurabiliyor muyuz?Bir de güvenlik kilitini hiç denedin mi?Bende mi sorun var cfw de mi anlamadım?

Atacan-

Atacan-

Üye
@haqanguven,
Senden bişey rica etsem senin Yükleme talimatını alıp Benim yazılım konusuna ekliyebilirmiyim :)
Uğraşmıyayım hazırı varken :)

Üst Alt