5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

metin_tetikci

Üye
arkadaşlar herşey çok iyi hoş, uzun zamandır kullanıyorum ancak telefona oyun veya arama engelleme gibi programlar yüklemeye kalktıgımda qt bileşeni eksik hatası alıp bunları çalıştıramıyorum, qt yi tek başına yüklemeye çalıştığımda da hata verdi telefon, bunu nasıl halledebilirim ?

lazye

lazye

Üye
kardeşim o hatayı vermesinin nedeni telefonunda qt var ama bileşenlerin bazıları yok 2 yol var ya telde olan qt yi silip maxicepten tekrar yükleyecen yada hangi bileşen eksikse onu bulup indircen şimdiden kolay gelsin qt sitede mevcut

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herşey çok iyi hoş, uzun zamandır kullanıyorum ancak telefona oyun veya arama engelleme gibi programlar yüklemeye kalktıgımda qt bileşeni eksik hatası alıp bunları çalıştıramıyorum, qt yi tek başına yüklemeye çalıştığımda da hata verdi telefon, bunu nasıl halledebilirim ?

QT webkit i yükle kardeşim

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam program yüklediğimde telefona genellikle ''Günceleştirme Hatası'' diye hata alıyorum sorun ne olabilir?

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
İlk Kez CFW atcam Local Modda kalırsa ne yapmam lazım...

engin5454

Üye
arkadaşım ordan istediğin menü düzenine göre olanı indiriyosun jaf diye bi link onuda indiriyosun yani 2 tane jaf flashlamak için symbian belle linki ise telefon flash atacağın dosyalar
Dostum ben flaş atmayı biliyorum fakat bi kaç sitede indirdim hepsi sadece tek bir dosya bulunuyodu eksikti yani burda 2sinide indirdim 3x4 ü kurdum şu an yapandan allah razı olsun sizede teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun şu an hatasız kullanıyorum çok teşekkürler sanırım vazgeçmeyecegim hayırlı aksamlar

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi müzik çalara şöyle bi şey yapılması mümkün mü??

---------- Eklendi @ 23:37:16 ---------- Yazıldı @ 23:36:58 ----------

---------- Eklendi @ 23:37:52 ---------- Yazıldı @ 23:37:16 ----------

yani müziklerim geçişi böyle sağlanabilir mi aynı photobrowser daki gibi?

x-scarface

x-scarface

Üye
Yapılırsa s60v5e mucize olur :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İlk Kez CFW atcam Local Modda kalırsa ne yapmam lazım...

bataryayı çıkart tak telefonu aç

---------- Eklendi @ 09:04:54 ---------- Yazıldı @ 09:03:22 ----------

hakan abi müzik çalara şöyle bi şey yapılması mümkün mü??

---------- Eklendi @ 23:37:16 ---------- Yazıldı @ 23:36:58 ----------

---------- Eklendi @ 23:37:52 ---------- Yazıldı @ 23:37:16 ----------

yani müziklerim geçişi böyle sağlanabilir mi aynı photobrowser daki gibi?

yok olmaz. Herşey değiştiriliyor bi tek müzik çalar değişmiyor farkındaysanız.

---------- Eklendi @ 09:05:53 ---------- Yazıldı @ 09:04:54 ----------

Dostum ben flaş atmayı biliyorum fakat bi kaç sitede indirdim hepsi sadece tek bir dosya bulunuyodu eksikti yani burda 2sinide indirdim 3x4 ü kurdum şu an yapandan allah razı olsun sizede teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun şu an hatasız kullanıyorum çok teşekkürler sanırım vazgeçmeyecegim hayırlı aksamlar

rica ederim ne demek... Güle güle kullan

aliosman166

aliosman166

Üye
symbian carla çıkacakmış onun da cfw sini yapar mıyız? :D

anesteziioo9

Üye
slm kardesim yazılım cok süper harika ellerine sağlık indirdim 2 haftadır felan kullanıyorum sorunsuz ellerine sağlık ama bi sorunum var telefomm hafızası kendi kendine doluyor niye ki bunun hakkında bi bilgin varmı kardesim bunuda cözersen tam 4 4lğk bi yazılım

---------- Eklendi @ 12:07:42 ---------- Yazıldı @ 12:01:20 ----------

bi cevabı yrumu olan yokmu arkadslar

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Bir şey soracam her şey mükemmelde şu nokia bardaki video merkezi yazıyo ama sensörü açıp kapatıyo bu sadece bendemi yoksa böylemi yapılmış birşey bu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey soracam her şey mükemmelde şu nokia bardaki video merkezi yazıyo ama sensörü açıp kapatıyo bu sadece bendemi yoksa böylemi yapılmış birşey bu ?

güncellemeyle isim düzeltilcek. Sensör aç kapamaya yarıyor. Hata yok sadece isim hatası var kardeşim

---------- Eklendi @ 15:43:16 ---------- Yazıldı @ 15:42:10 ----------

slm kardesim yazılım cok süper harika ellerine sağlık indirdim 2 haftadır felan kullanıyorum sorunsuz ellerine sağlık ama bi sorunum var telefomm hafızası kendi kendine doluyor niye ki bunun hakkında bi bilgin varmı kardesim bunuda cözersen tam 4 4lğk bi yazılım

---------- Eklendi @ 12:07:42 ---------- Yazıldı @ 12:01:20 ----------

bi cevabı yrumu olan yokmu arkadslar

aynı sorun bi arkadaştada wardı. Yazılımı at, hard format ve hafıza kartını biçimlendir.

---------- Eklendi @ 15:44:00 ---------- Yazıldı @ 15:43:16 ----------

symbian carla çıkacakmış onun da cfw sini yapar mıyız? :D

n8 c7 olmuyor 5800 damı olcak osman güldürme beni :D

cmdexe

Üye
yükledim kullanıyorum teşekkürler 1 hafta kadar oldu yükleyeli henüz bir sorun yaşamadım

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Birşey daha soracam ama mecburum :D Qt yüklerken Pıps open cssl felan sorun çıkartıyo onları yüklemiyo bunun bir çaresi var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Birşey daha soracam ama mecburum :D Qt yüklerken Pıps open cssl felan sorun çıkartıyo onları yüklemiyo bunun bir çaresi var mı?

dahili bileşen hatasımı veriyor? Tam ne hata aldığını söyle ona göre cevap vereyim

---------- Eklendi @ 18:36:54 ---------- Yazıldı @ 18:36:21 ----------

yok yaa görüntüyü benzetme amaçlı demiştim tabi çıkarsa :D

cıksın o zaman bakarız ;)

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Yok sadece yüklerken pıps yüklenemedi devam edilsinmi diyo devam diyoru Qt Qt Web Kit felan onları yükledi ama pıps felan yüklenmedi hatasında e privatenin içindeki bir txt metninde sorun varmış gibi ?

Üst Alt