metin_tetikci
Üye
arkadaşlar herşey çok iyi hoş, uzun zamandır kullanıyorum ancak telefona oyun veya arama engelleme gibi programlar yüklemeye kalktıgımda qt bileşeni eksik hatası alıp bunları çalıştıramıyorum, qt yi tek başına yüklemeye çalıştığımda da hata verdi telefon, bunu nasıl halledebilirim ?
hocam program yüklediğimde telefona genellikle ''Günceleştirme Hatası'' diye hata alıyorum sorun ne olabilir?
Dostum ben flaş atmayı biliyorum fakat bi kaç sitede indirdim hepsi sadece tek bir dosya bulunuyodu eksikti yani burda 2sinide indirdim 3x4 ü kurdum şu an yapandan allah razı olsun sizede teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun şu an hatasız kullanıyorum çok teşekkürler sanırım vazgeçmeyecegim hayırlı aksamlararkadaşım ordan istediğin menü düzenine göre olanı indiriyosun jaf diye bi link onuda indiriyosun yani 2 tane jaf flashlamak için symbian belle linki ise telefon flash atacağın dosyalar
İlk Kez CFW atcam Local Modda kalırsa ne yapmam lazım...
hakan abi müzik çalara şöyle bi şey yapılması mümkün mü??
---------- Eklendi @ 23:37:16 ---------- Yazıldı @ 23:36:58 ----------
---------- Eklendi @ 23:37:52 ---------- Yazıldı @ 23:37:16 ----------
yani müziklerim geçişi böyle sağlanabilir mi aynı photobrowser daki gibi?
Dostum ben flaş atmayı biliyorum fakat bi kaç sitede indirdim hepsi sadece tek bir dosya bulunuyodu eksikti yani burda 2sinide indirdim 3x4 ü kurdum şu an yapandan allah razı olsun sizede teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun şu an hatasız kullanıyorum çok teşekkürler sanırım vazgeçmeyecegim hayırlı aksamlar
Bir şey soracam her şey mükemmelde şu nokia bardaki video merkezi yazıyo ama sensörü açıp kapatıyo bu sadece bendemi yoksa böylemi yapılmış birşey bu ?
slm kardesim yazılım cok süper harika ellerine sağlık indirdim 2 haftadır felan kullanıyorum sorunsuz ellerine sağlık ama bi sorunum var telefomm hafızası kendi kendine doluyor niye ki bunun hakkında bi bilgin varmı kardesim bunuda cözersen tam 4 4lğk bi yazılım
---------- Eklendi @ 12:07:42 ---------- Yazıldı @ 12:01:20 ----------
bi cevabı yrumu olan yokmu arkadslar
symbian carla çıkacakmış onun da cfw sini yapar mıyız?![]()
yükledim kullanıyorum teşekkürler 1 hafta kadar oldu yükleyeli henüz bir sorun yaşamadım
yok yaa görüntüyü benzetme amaçlı demiştim tabi çıkarsan8 c7 olmuyor 5800 damı olcak osman güldürme beni![]()

Birşey daha soracam ama mecburumQt yüklerken Pıps open cssl felan sorun çıkartıyo onları yüklemiyo bunun bir çaresi var mı?
yok yaa görüntüyü benzetme amaçlı demiştim tabi çıkarsa![]()