bu bende web tarayıcısına girmiyor ya. girer girmez kendi kendine kapanıyor
peki o kamerada dokunmatikle resim çektiğimiz tuş neden çalışmaz ?
hakan telefondan ovideki telefon seçimini nasıl yapılıo ben yapamadım uygulma indiremiyorum.....![]()
değiştiriyorum ama telefondan girince hala c7 uygulmamaları görünüyo
pcden gir mağazaya oturum aç sol üstte telefon seçimi war ordan yap. Güncellemede hallettim suan ben kullanıyorum sorunsuz kardeşim
şöyle birşey dikkatimi çekti bunu bi yazılım hatası olarak değilde dikkatimi çektiğinden söylüyorum tuşları kilitlerken sağ taraftaki kilit tuşunu yaklaşık 2 saniye tuttuğumuzda önce tuş kilidi oluyor sonra tuş kilidi tekrar açılıyor. belki bilgin dahilinde bilemiyorum belirteyim dedim![]()

değiştiriyorum ama telefondan girince hala c7 uygulmamaları görünüyo
c6 portların cözülemeyen qenel hatası![]()

şöyle birşey dikkatimi çekti bunu bi yazılım hatası olarak değilde dikkatimi çektiğinden söylüyorum tuşları kilitlerken sağ taraftaki kilit tuşunu yaklaşık 2 saniye tuttuğumuzda önce tuş kilidi oluyor sonra tuş kilidi tekrar açılıyor. belki bilgin dahilinde bilemiyorum belirteyim dedim![]()
teşekkürler, emeğinize sağlık..
yazılımda sorun yok olsa ben yapamazdım... resimde görüyorsun kardeşim..
telefon hafızası seçili olsun.. yeni kartvizit oluştur kaydet sonra o kartviziti düzenle resim seç filan.. sonra bekleme ekranına gel 1. kartvizite tıkla oluşturduğunu seç tamamdır...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hakan bey, dediğinizi yaptım önce olmadı,
Sonra hard format attım ve rehberi bu sefer geri yükleme ile değil senkronize ederek yükledim ve bu sefer favori kartvizit sorunu çözüldü
bir sorum da
-geri yükleme yapınca bazı uygulamalar da yüklendi qt,qt mobility,ovi maps gibi bazı uygulamalar da yüklü ve telefon hafızası 47 mb a düştü
-ayrıca hem uygulamalar içinde radyo var ve hem de muzik klasörünün içinde radyo var
-Bt switch ve accel switch uygulamalar içinde de gözüküyor
bunlar normal mi yoksa önerin varmı
Bu arada herşey için teşekkürler sayende telefonu korkmadan karıştırır oldum
iyi geceler
-