5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nefrt

nefrt

Üye
bu bende web tarayıcısına girmiyor ya. girer girmez kendi kendine kapanıyor

nefrt

nefrt

Üye
peki o kamerada dokunmatikle resim çektiğimiz tuş neden çalışmaz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nefrt

nefrt

Üye
eyw. saolasın

MertSamur

Üye
yapamıyorum ya of P- dongle not detected. please insert activated dongle dyo :(

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan telefondan ovideki telefon seçimini nasıl yapılıo ben yapamadım uygulma indiremiyorum.....:(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan telefondan ovideki telefon seçimini nasıl yapılıo ben yapamadım uygulma indiremiyorum.....:(

pcden gir mağazaya oturum aç sol üstte telefon seçimi war ordan yap. Güncellemede hallettim suan ben kullanıyorum sorunsuz kardeşim

ykpknl

ykpknl

Üye

pcden gir mağazaya oturum aç sol üstte telefon seçimi war ordan yap. Güncellemede hallettim suan ben kullanıyorum sorunsuz kardeşim
değiştiriyorum ama telefondan girince hala c7 uygulmamaları görünüyo

Enes

Enes

Üye
şöyle birşey dikkatimi çekti bunu bi yazılım hatası olarak değilde dikkatimi çektiğinden söylüyorum tuşları kilitlerken sağ taraftaki kilit tuşunu yaklaşık 2 saniye tuttuğumuzda önce tuş kilidi oluyor sonra tuş kilidi tekrar açılıyor. belki bilgin dahilinde bilemiyorum belirteyim dedim :)

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
teşekkürler, emeğinize sağlık..

x-scarface

x-scarface

Üye
şöyle birşey dikkatimi çekti bunu bi yazılım hatası olarak değilde dikkatimi çektiğinden söylüyorum tuşları kilitlerken sağ taraftaki kilit tuşunu yaklaşık 2 saniye tuttuğumuzda önce tuş kilidi oluyor sonra tuş kilidi tekrar açılıyor. belki bilgin dahilinde bilemiyorum belirteyim dedim :)

c6 portların cözülemeyen qenel hatası :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşımızda açıklama yaptı zaten. C6 port genel sorun. Hizli yaparsan sorun olmaz.

---------- Eklendi @ 23:07:10 ---------- Yazıldı @ 23:06:41 ----------

teşekkürler, emeğinize sağlık..

sende saol güle güle kullan

uygurme

Üye

yazılımda sorun yok olsa ben yapamazdım... resimde görüyorsun kardeşim..

telefon hafızası seçili olsun.. yeni kartvizit oluştur kaydet sonra o kartviziti düzenle resim seç filan.. sonra bekleme ekranına gel 1. kartvizite tıkla oluşturduğunu seç tamamdır...

Hakan bey, dediğinizi yaptım önce olmadı,

Sonra hard format attım ve rehberi bu sefer geri yükleme ile değil senkronize ederek yükledim ve bu sefer favori kartvizit sorunu çözüldü

bir sorum da
-geri yükleme yapınca bazı uygulamalar da yüklendi qt,qt mobility,ovi maps gibi bazı uygulamalar da yüklü ve telefon hafızası 47 mb a düştü
-ayrıca hem uygulamalar içinde radyo var ve hem de muzik klasörünün içinde radyo var
-Bt switch ve accel switch uygulamalar içinde de gözüküyor

bunlar normal mi yoksa önerin varmı

Bu arada herşey için teşekkürler sayende telefonu korkmadan karıştırır oldum

iyi geceler

-

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bey, dediğinizi yaptım önce olmadı,

Sonra hard format attım ve rehberi bu sefer geri yükleme ile değil senkronize ederek yükledim ve bu sefer favori kartvizit sorunu çözüldü

bir sorum da
-geri yükleme yapınca bazı uygulamalar da yüklendi qt,qt mobility,ovi maps gibi bazı uygulamalar da yüklü ve telefon hafızası 47 mb a düştü
-ayrıca hem uygulamalar içinde radyo var ve hem de muzik klasörünün içinde radyo var
-Bt switch ve accel switch uygulamalar içinde de gözüküyor

bunlar normal mi yoksa önerin varmı

Bu arada herşey için teşekkürler sayende telefonu korkmadan karıştırır oldum

iyi geceler

-

eski sistem yeni sistemi karıştırır... benden sana öneri rehberini sım e kopyala hard format at ve hafıza kartını biçimelndir sonra uygulamarını yükle hiç sorun yaşamazsın... yedek alıp yüklersen çok srunla karşılaşırsın. bak kartvizitte sorun yoktu sıf yedek aldın geri yükledin diye sorunla karşılaaştın.. qt içinde hafıza kartına yükleneni bul telefon hafızasına bişe yüklemeki dolmassın telefon rahat çalışsın.. ben o kadar uygulama yüklüyorum.. telefon hafızasında 80.7 mb boş herşey hafıza kartında.. resime bak kanıtı kardeşim :)
korkma neden korkuyorsun..piyasada en iyi flaşa sahip v5 lerin flaşı bişey olmaz.. ben yazılımı yaparken kaç kez flaşlıyorum sayamıyorum.. iyi geceler :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
güncelleme nezaman gelir

aliosman166

aliosman166

Üye

üstteki resimde müzik zamanlayıcı var yeni güncellemede o eklenebilir.. ve tuş kilidi de alttaki gibi olursa güzel olur :)

kadir_bay

kadir_bay

Üye
hocam youtube da video izlenmiyor.video linkine tıklayınca tarayıcıdan atıyor

---------- Eklendi @ 16:46:40 ---------- Yazıldı @ 16:44:50 ----------

hocam youtube da vıdeo ızleyemıyorum. Bır vıdeoya tıklayınca tarayıcıdan atıyor

Üst Alt