power tuşu telefonu açıp kapatan tuş kardeş senin telefon 5250 senin telefonda kırmızı tuş power tuşuyaa power tuşu ne oluyo anlatın bi yaa
hakan güncellemeyi attığın zaman nasıl yapacaz aynı ilk cfw yükleyişimiz gbi mi RM-356 nın içindekileri silip senin yeni atacaklarını oraya atıp öylemi yapacaz ?
---------- Eklendi @ 09:23:31 ---------- Yazıldı @ 09:22:33 ----------
power tuşu telefonu açıp kapatan tuş kardeş senin telefon 5250 senin telefonda kırmızı tuş power tuşu
---------- Eklendi @ 10:40:31 ---------- Yazıldı @ 09:23:31 ----------
hakan kardeş bişey daha dicem bekleme ekranına batarya nın ne kadar kaldığının gösteren bi program koyabilirmisin widgelere
kardeşim merhabalar karşılaştığım birkaç sıkıntıdan bahsedeyim de ilerleyen cfw ler için bilgin olsun. Öncelikle çok başarılı bir cfw tebrik ediyorum seni ama birkaç hata var. mesela favori kartvizitlere eklediğimiz kartvizitler kayboluyor bir daha görünmüyor ne yapsan etsen yok. ram kullanımı anlamsız. bir anda 20 mb lara düşüyor, neden olduğunu anlamıyorum. ram temizleme programları dahi birşey yapamıyor, yeniden başlatmak gerekiypr. yeniden başlattığımızda eğer güç seçeneklerindeki ile yeniden başlatırsak navibar çalışmıyor. telefonu düzgün şekilde kapatıp açarsak çalışıyor ama. benim için önemli bir eksikliklik olarak mail for exchange dahili bileşen hatası veriyorbunların dışında cfw çok temiz ve çok başarılı eline sağlık başarılarının devamını diliyor, yeni cfw lerde özellikle mfe in çalışmasını diliyorum. hayırlı geceler kardeş
power tuşuna bastıktan sonra telefon kaç dakikada açılır yaa ben bekledim 5 dakika açılmadı sonra çıkarttım _?
power tuşuna birkez basınca jafta yazılım yüklemesi başlıycak.yaa power tuşu ne oluyo anlatın bi yaa
birde kardeşim ana ekran 2 ekrandan oluşuyor ya o ikinci ekranı widgetler için de kullanamıyormuyuz boş durmasındansa ?
kardeşim arşivi rardan çıkar öyle at rm -356 yakardeşim ben herşeyi yaptım fakat flash atarken rm-356 daki dosyaların eksik olduğunu söyledi.zaten 3x4 ve 4x4 teki dosyaların isimlerı aynı copypastede sikıntı oluyor.tek sorun bu kardesim acil cozüm lazım
hakan kardeş yeni cfwde 2 3 tane bekleme ekranı olmazmı bide ekranlar arasında geçişlerde duvar kağıtları değişse bu mümkün mü ? yeni cfwde yapabilirmisin
rm-356 içindekileri silip yeni indirdiklerini atıcaksın... Aynısı gibi filaşlıycan. Batarya widgetleri var sonradan kurup kullanabilirsin kardeşim
---------- Eklendi @ 13:56:06 ---------- Yazıldı @ 13:51:09 ----------
öncellikle çok teşekkürler... Hatalar çok vardı v41de zaten v42 çıktı onun üzerine kurdum şuan hiç bir sıkıntı yok. E-mail ekli gelicek kurmanada gerek kalmıycak... 01.05.2012 yi bekle kardeşim
---------- Eklendi @ 13:58:55 ---------- Yazıldı @ 13:56:06 ----------
local modede kalırsa. Bataryayı çıkart tak tamamdır
---------- Eklendi @ 14:02:04 ---------- Yazıldı @ 13:58:55 ----------
power tuşuna birkez basınca jafta yazılım yüklemesi başlıycak.
güncellemede power tuşuna basınca menuye atmama moduda eklenirse sevinirim
hakan kardeş yeni cfwde 2 3 tane bekleme ekranı olmazmı bide ekranlar arasında geçişlerde duvar kağıtları değişse bu mümkün mü ? yeni cfwde yapabilirmisin
hakan abi ram değerini biraz daha artırabilirmisin. Bide flash lite 4 ü gömebilirmisin acaba?
kardeşim 3x4 ve 4x4 aynı yazılım. Sen birtanesini indircenkardeşim ben herşeyi yaptım fakat flash atarken rm-356 daki dosyaların eksik olduğunu söyledi.zaten 3x4 ve 4x4 teki dosyaların isimlerı aynı copypastede sikıntı oluyor.tek sorun bu kardesim acil cozüm lazım
kardeşim 3x4 ve 4x4 aynı yazılım. Sen birtanesini indircenkardeşim ben herşeyi yaptım fakat flash atarken rm-356 daki dosyaların eksik olduğunu söyledi.zaten 3x4 ve 4x4 teki dosyaların isimlerı aynı copypastede sikıntı oluyor.tek sorun bu kardesim acil cozüm lazım
hm tamam saolasın. Yok olmaz unutmam kardeşimyanlış anladın öyle bi hata olduğunu söylemedim şuanda mecburiyetten tck cfwsini kullanıyorum power tuşuna basınca menuye atıyor senin guncellemede belki boyle olur diye soyledim
5800 da web brovser açılmıyor sebebi nedir önceden disk hatası diyodu sonra açılıp kapanıyo brovser sorun bendemi acaba
tamam hakan anladım cfw ile ilgili açıklamaya yarın dimi
öyle bi hata hiç bir sürümde yok...
---------- Eklendi @ 18:43:57 ---------- Yazıldı @ 18:32:09 ----------
rambo arkadaşımız yukarıda bı konu paylaştı oku kardeşim
---------- Eklendi @ 18:46:45 ---------- Yazıldı @ 18:43:57 ----------
olmaz... Bunların olduğuna şükür et
---------- Eklendi @ 18:49:16 ---------- Yazıldı @ 18:46:45 ----------
kardeşim 3x4 ve 4x4 aynı yazılım. Sen birtanesini indircen
---------- Eklendi @ 19:01:11 ---------- Yazıldı @ 18:49:16 ----------
kardeşim 3x4 ve 4x4 aynı yazılım. Sen birtanesini indircen
tamam hakan anladım cfw ile ilgili açıklamaya yarın dimi
kardeşim flash atarken bu sorunu veriyor; JAF version 1.98.62Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.69.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx
Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Flash files are corupted or missing...
( JAF version 1.98.62Detected PKEY: 90009699