5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler hakan bey ama ben onu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum sıkını orda hangi programla olur,

cleanerla rofs2 yi göster... mesaj okuyucuyu işaretle altta yeşil artıya tıkla... sağda liste var ona tıkla liste açılcak.. o listede dosyalar nerde olduğunu göstercek o yolları izle tek tek al ve atıcan cfw de aynı yere at kardeşim

---------- Eklendi @ 15:25:14 ---------- Yazıldı @ 15:17:56 ----------

GÜNCELLEMEDEN RESİMLER (:::::

lazye

lazye

Üye
sağ seçim tuşuna menüyü nasıl atarım ?

---------- Eklendi @ 17:27:00 ---------- Yazıldı @ 17:25:26 ----------

tamam kardeşim sen güncellemede yapcaksan bende beklerim şimdiden kolay gelsin ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sağ seçim tuşuna menüyü nasıl atarım ?

---------- Eklendi @ 17:27:00 ---------- Yazıldı @ 17:25:26 ----------

tamam kardeşim sen güncellemede yapcaksan bende beklerim şimdiden kolay gelsin ;)

var zaten.. resimler paylaştım bi önceki yorumumda bak istersen kardeşim.. bu arada sağ seçim tuşunu beklme ekranında seçenekler diyip içeriği düzenled. tekrar seçenekler sağ seçim tuşunu değiştire tıkla menü iconunu seç tamamdır...

007yasar

007yasar

Üye
Güncelemede Rom patcher btswitch keylock ve Qt yüklü olursa çok güzel olur :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güncelemede Rom patcher btswitch keylock ve Qt yüklü olursa çok güzel olur :oke:

btswitch var zaten üsteki youmlarda resimlere bak mediabara atanmışdır... qt yükleyemem yer kalmıyor... rompatcherlada keylock u ben sana veririm sen rofs2 atman yeterli olur kardeşim..

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam şu port hatasına bi çözüm bulursun umarım , tuş kilidi sürükleme tuşunu aşağı çektiğinde tuş kilitlenip açılıyor onu düzeltmek için ne yapmak gerek

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam şu port hatasına bi çözüm bulursun umarım , tuş kilidi sürükleme tuşunu aşağı çektiğinde tuş kilitlenip açılıyor onu düzeltmek için ne yapmak gerek

C6 portlarında genel hata... hızlı bir şekilde yapman gerek kardeşim...

patr_10

patr_10

Üye
güncelleme ile ilgili ne zaman açıklama yapacaksın hakan abi???

asmanyas

Üye
hakan bey gerçekten sorunlarımızla ilgileniyorsunuz bunun için çok teşekkürler belki çok doğru olmayacak ama ben bu cfw olayını yapamadım daha önceden sorduğum soruya clenar la yapabileceğimi yazmışsınız ama ben yapamadım bahsettiğim cfw http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...003v41-0-010-the-fastest-firmware-563087.html adresindeki cfw ben bu cfw ye sadece mesaj okuyucu atmak istiyorum ama bir türlü yapamadım cfw yi yapan arkadaş sanırım sizin kadar yaptığı cfw yi kurcalamıyor çok mesaj attım ama cevap gelmedi bende sizden yardım almak istedim eğer yanlış anlamazsanız bu cfw ye nasıl atabiliriz veya daha da ileri gidip siz atabilirmisiniz :) diye sormak istedim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey gerçekten sorunlarımızla ilgileniyorsunuz bunun için çok teşekkürler belki çok doğru olmayacak ama ben bu cfw olayını yapamadım daha önceden sorduğum soruya clenar la yapabileceğimi yazmışsınız ama ben yapamadım bahsettiğim cfw http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...003v41-0-010-the-fastest-firmware-563087.html adresindeki cfw ben bu cfw ye sadece mesaj okuyucu atmak istiyorum ama bir türlü yapamadım cfw yi yapan arkadaş sanırım sizin kadar yaptığı cfw yi kurcalamıyor çok mesaj attım ama cevap gelmedi bende sizden yardım almak istedim eğer yanlış anlamazsanız bu cfw ye nasıl atabiliriz veya daha da ileri gidip siz atabilirmisiniz :) diye sormak istedim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
sorun değil istediğin zaman sor yardım edebileceğim bişe varsa ederim zaten... şuan kendi yazılımımla ilgileniyorum boş vaktimde bakarım eğer çok dosyası varsa uğraşılmaz kardeş

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan yeni güncellemede neler değişecek.....?

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi dosya bozuk hatasını giderecek misin güncellemede?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi dosya bozuk hatasını giderecek misin güncellemede?

Hatırlamadım neyde dosya bozuk hatası aldığını...
zaten yazılım v41 üzerine kuruluydu v42 üzerine kuruldu.. en baştan başladım hata alıcağını hiç sanmıyorum... ben almadım hiç dosya bozuk hatası...

---------- Eklendi @ 09:23:18 ---------- Yazıldı @ 09:21:50 ----------

Symbian Belle Güncellemede Gelicek Ana Görünüm - Uygulamalar - iconlar

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi bir tanede oyun atsan çok iyi olur (tabi sen bilirsin ama )

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi bir tanede oyun atsan çok iyi olur (tabi sen bilirsin ama )

Oyunları atarsam silemezsiniz... belki istemeyen olcak.. o yüzden onlarıda siz sonradan yükleyin kardeşim...

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan kardeş ana ekrana online facebook koyabilirmisn hani widgetlerden seçip koyuluyoya ondan yapabilirmisin yaparsan çok makbule geçer yeni cfw de

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş ana ekrana online facebook koyabilirmisn hani widgetlerden seçip koyuluyoya ondan yapabilirmisin yaparsan çok makbule geçer yeni cfw de

var zaten. Güncellemeden facebook u yükleyip bekleme ekranından facebook u seçip kullanabilicekseniz...

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim merhabalar karşılaştığım birkaç sıkıntıdan bahsedeyim de ilerleyen cfw ler için bilgin olsun. Öncelikle çok başarılı bir cfw tebrik ediyorum seni ama birkaç hata var. mesela favori kartvizitlere eklediğimiz kartvizitler kayboluyor bir daha görünmüyor ne yapsan etsen yok. ram kullanımı anlamsız. bir anda 20 mb lara düşüyor, neden olduğunu anlamıyorum. ram temizleme programları dahi birşey yapamıyor, yeniden başlatmak gerekiypr. yeniden başlattığımızda eğer güç seçeneklerindeki ile yeniden başlatırsak navibar çalışmıyor. telefonu düzgün şekilde kapatıp açarsak çalışıyor ama. benim için önemli bir eksikliklik olarak mail for exchange dahili bileşen hatası veriyor :( bunların dışında cfw çok temiz ve çok başarılı eline sağlık başarılarının devamını diliyor, yeni cfw lerde özellikle mfe in çalışmasını diliyorum. hayırlı geceler kardeş

Üst Alt