aliosman166
Üye
whatsup ı bilmem ama opera çok fazla ram yio yüzden opera kullanırken başka program açma veya küçük programları açtema efektleri kapali ama whatsapp acikken operaya girmiyor ram yuzunden.
whatsup ı bilmem ama opera çok fazla ram yio yüzden opera kullanırken başka program açma veya küçük programları açtema efektleri kapali ama whatsapp acikken operaya girmiyor ram yuzunden.
CFW çok güzel ama menüde veya ev ekranında seçeneklere dokununca açık uygulamaları göster çıkmıyor. Neden?
CFW c6 port olduğu için sitedeki sadece hackli c6 temiz port yazan sabit başlıktaki FW ile yaptım. İşin kötü yanı alternatif bir podcast yazılımı yok. Ya güzel CFW'den mahrum kalıyorum yada podcast'ten. Ben akşam bir daha deneyeceğim. Teşekkürler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu hatayı veriyo açarken.
bu alıntıdakileri aynen uygula. çakışma falan var herhalde. önce kaldırılması gerekenleri güzelce kaldır ve temizle bilgisayarı resetle sonra diğer adımda kurulacakları sırayla kur.HAZIRLIK ADIMI:
Bu aşamada bilgisayarımızda sürücü/program çakışmasını engellemek için mevcut sürücü ve programları kaldırmamız gerekecek. Bilgisayarınızdan aşağıdaki programlar varsa kaldırın:
- Nokia Connectivity Cable Driver
- Nokia Flashing Cable Driver
- Nokia Suite
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- PC Connectivity Solution
Programlar varsa ve kaldırdıysanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Windows 7 ve Vista kullananlar için:
Bilgisayarınız açıldıktan sonra Bilgisayar'a sağ tıklayıp 'Özellikler'e girin. Çıkan pencerenin sol bölmesindeki 'Gelişmiş Sistem Ayarlarları'na tıklayın. Daha sonra 'Donanım' sekmesine gelip 'Aygıt Yükleme Ayarları'na tıklayın. Buradaki pencerede önce 'Hayır,' ile başlayan cümleyi daha sonra çıkan seçeneklerden 'Sürücü Yazılımını,' diye başlayan cümleyi seçin ve 'Tamam' diyerek pencereleri kapatın.
ADIM 1:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBurdan JAF arşivini indirip içinden çıkan programları şu sırayla kurun:
1) JAF Sürücüsü Otomatik Kurulum By Rambo_FT.exe
2) Nokia_Connectivity_Cable_Driver_tur.msi
3) Nokia_Flashing_Cable_Driver.msi
4) JAF_1.98.62 Tr.exe
5) OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe dosyasını kopyalayın ve C:\Program Files\Odeon\Jaf (64-bit sistemler için C:\Program Files (x86)\Odeon\Jaf) içine yapıştırın. Daha sonra bu dosyaya sağ tıklayıp Gönder > Masaüstü (Kısayol Oluştur)'u seçin. Ardından masaüstünüze gelip bu dosyanın kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın. Çıkan pencerede 'Uyumluluk' sekmesine tıklayın ve ayarlarının aşağıdaki gibi olmasını sağlayıp 'Tamam'a tıklayın.
ya şu sarı bi tema varya onun adı ne veya link verirmisin bide belle uyumlu temaları 5800 lütfen cfwnin bi önceki sürümünü kullanıyorum gayet güzel.![]()
o bütün cfwler için geçerlikardeş yeni güncellemenin herşeyi süper olmuş ellerine sağlık da bir şey sorucam tuşları kilitlerken butonu hızlıca çekmeden tuşlar kilitlenmiyor bunun nedeni ne olabilir?

bu cfw ile kullanabileceğim n8 ikonlu bi tema biliyor musun ?
kardeş yeni güncellemenin herşeyi süper olmuş ellerine sağlık da bir şey sorucam tuşları kilitlerken butonu hızlıca çekmeden tuşlar kilitlenmiyor bunun nedeni ne olabilir?
kaldırdım onları. Menü tuşunu basılı tut göstericek açık uygulamaları /QUOTE]
Keşke kaldırmasaydın kardeş öyle daha iyi oluyor menü tuşuna basmaktansa.
hocam ben ilk defa kendi yazılımı dışında bi yazılım yükleyecemde ; acaba satarken bi problem çıkarmı karşıdaki bişe sölermi veya telefoncu,
ve ilk sayfadaki adımlar yeterlimi o linklerde gerekli programların hepsi varmı kurmak için...
teşekkürler
kaldırdım onları. Menü tuşunu basılı tut göstericek açık uygulamaları /QUOTE]
Keşke kaldırmasaydın kardeş öyle daha iyi oluyor menü tuşuna basmaktansa.
çok gereksiz... Istersen temiz porttan alıp ekleyebilirsin kardeşim
yeni güncelleme gelcek mi
hocam kusura bakma bi sorum daha olacak acaba bu yazılımı yükledikten sonra yine oviden tema program vs indirebiliyormuyuz
hocam /Phoenix/Products/RM-356 hocam bunu kendim oluşturdum fakat programda INI ya bastığımda gözükmüyor bom boş
kolay gelsin kardesim
---------- Eklendi @ 12:09:30 ---------- Yazıldı @ 12:08:54 ----------
malesef olmaz...
---------- Eklendi @ 12:11:20 ---------- Yazıldı @ 12:09:30 ----------
hard format attın mı? Böyle sorun yazılımda yok... Tabi 07.04 ü güncellediysen...Gayet sorunsuz zil sesi... Önceki sürümde hata wardı düzelttim...
yok hocam görmüyor nokia suite kurdum sonra dediğiniz gibi yaptım aynen yolu izledim kurdum klasörü 4x4 tekileride attım içine fakat jafı açtığımda son oalrak ini ye bastığımda bomboş...
Nokia klasörünün içine oluşturucaksın program files değil... Nokia/Phoenix/Products/RM-356